Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Leeds

Se alle 2 aktiviteter i Leeds

Leeds-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Leeds har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Leeds kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Leeds med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Leeds

Hvis du planlægger en tur til Leeds hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Leeds.

At lede efter aktiviteter i Leeds kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Leedss lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Leedss seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Leeds for enhver smag

Leeds har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Leeds som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Leeds.

Leeds er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Leeds og sørge for at din oplevelse af Leeds og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Leeds der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Leeds

Leeds City Center

Det fantastiske natteliv og de populære butikker er blot nogle af højdepunkterne i Leeds City Center. Læg vejen forbi Leeds Grand Theatre eller O2 Academy Leeds, mens du udforsker området.

ShoppingMiddagVenlige mennesker

Holbeck

Holbeck er populær på grund af sine mange spisemuligheder, og du kan kigge nærmere på Canal Wharf, som er en velbesøgt seværdighed i kvarteret.

Venlige menneskerMiddagBarer

Harehills

Selvom Harehills ikke huser mange store seværdigheder, kan du besøge First Direct Arena og Roundhay Park, der begge er interessante attraktioner i nærheden.

Hunslet

Hunslet byder muligvis ikke på mange store seværdigheder, men du kan besøge Royal Armouries og First Direct Arena, der begge ligger i nærheden.

Beeston

Beeston byder muligvis ikke på mange store seværdigheder, men du kan besøge Elland Road Stadium og White Rose Shopping Center, der begge ligger i nærheden.