Billige flybilletter til Leeds

Om Leeds

Expedia-flyrejser til Leeds

Hvis du er på udkig efter fly til Leeds, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Leeds og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Leeds med et hotelophold.

Afbudsrejser til Leeds giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Leeds - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Leeds, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Leeds hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Leeds?
Der er en enkelt lufthavn i Leeds, nemlig Leeds (LBA-Leeds Bradford Lufthavn).
Hvor langt er der til Leeds (LBA-Leeds Bradford Lufthavn) fra Leeds?
Der er 11 km fra Yeadon Lufthavn (LBA) ind til Leeds midtby. Gør din tur nemmere ved at undersøge den bedste måde at komme fra lufthavnen og ind til centrum på, før du tager afsted.
Kan jeg flyve til Leeds i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Leeds forløber helt uden problemer ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en nem måde at holde dig ajour med de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes seneste rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Leeds?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Leeds, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Leeds med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Leeds, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Leeds?
Med kun én større lufthavn i Leeds vil det ikke tage dig lang tid at finde det bedste fly. Du vil flyve til Yeadon Lufthavn (LBA), som befinder sig cirka 11 km fra den centrale del af byen.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Leeds?
7 flyselskaber flyver til Leeds fra 62 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Leeds?
Rejsende vælger ofte at flyve med Jet2, Ryanair eller TUI Airways, når de skal besøge Leeds. Størstedelen af disse fly ankommer fra Can Pastilla, hvorfra Jet2 har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Leeds?
Med 360 direkte fly om ugen vil du være fremme i Leeds, før du kan nå at spørge: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Leeds fra?
Et stort antal fly til Leeds har afgang fra lufthavne i Ashford, Dublin og Sutton.
Hvor lang tid tager det at flyve til Leeds Lufthavn?
Hvis det er Ashford, du rejser fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 8 minutter, inden du ankommer til Leeds. Fra lufthavnen i Dublin tager det som regel 1 time og 5 minutter, og fra Sutton varer det 1 time og 7 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Leeds?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der altid finder superbillige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Er du nysgerrig på, hvad deres hemmelighed er? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. En anden simpel måde, du kan få et godt tilbud på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, skal du huske også at finde ud af, hvad det koster at flyve til en mindre terminal. Et sidste godt råd: En anden nem måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at reservere din rejse, når du ser en god pris. Hvis du udsætter det, risikerer du at ende med at betale meget mere.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Leeds?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en rejse være overvældende. Men du behøver ikke bekymre dig. Følg disse nyttige tips til en ubekymret begyndelse på din ferie til Leeds.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det første skal du medbringe pas, rejsepapirer, kontanter og medicin. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at få tiden til at gå. En spændende roman og en telefon fyldt med dine yndlingsfilm er nogle oplagte valgmuligheder. Hvis du regner med at nå en lur, kan en rejsepude og et par ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du sørge for, at der er plads til tandbørste og vådservietter, så du kan føle dig frisk og veloplagt, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med shampoo og hårgelé i den indskrevne bagage. Alle former for væsker i håndbagagen på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe eller spidse genstande, som din lommekniv, samt andre farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom sprøjtemaling, barberblade og tændstikker, er også forbudt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør næsten være højeste prioritet, når du vælger, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk endelig også godt over valget af fodtøj, da det er ret almindeligt med hævede ankler og fødder. Rummelige, lukkede sko er altid en god idé.
  • Uheldigvis er en risiko ved langdistanceflyrejser muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet. For at forhindre dette bør du udnytte enhver mulighed for at gå lidt ned ad midtergangen. Rejsestrømper er også en god måde at formindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Leeds?
Lidt tilrettelæggelse, inden du skal flyve, vil gøre rejsen til Leeds til en let sag. Se vores gode tips til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du vil skulle vise pas og rejsedokumenter til personalet i lufthavnskontrollen. Så hav dem lige ved hånden for ikke at forsinke køen.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern genstande, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet høretelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden i få minutter. Din telefon, bærbare computer og andet elektronisk udstyr må også igennem scanneren.
  • Glem ikke at fjerne eventuelle væsker fra håndbagagen. Væsker skal som oftest sendes igennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være i en beholder på under 100 ml, og alt skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det kan godt ske, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være en god idé at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Skarpe eller spidse genstande er ikke tilladt om bord på flyet. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Leeds
Destinationslufthavn
Leeds
Destinationslufthavnens IATA-kode
LBA