Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Glasgow

Se alle 2 aktiviteter i Glasgow

Glasgow-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Glasgow har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Glasgow kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Glasgow med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Glasgow

Hvis du planlægger en tur til Glasgow hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Glasgow.

At lede efter aktiviteter i Glasgow kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Glasgows lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Glasgows seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Glasgow for enhver smag

Glasgow har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Glasgow som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Glasgow.

Glasgow er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Glasgow og sørge for at din oplevelse af Glasgow og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Glasgow der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Glasgow

Glasgow Centrum

Der er masser at udforske i Glasgow Centrum, som er kendt for sit fantastiske natteliv og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som George Square og Royal Concert Hall, ligesom du kan hoppe på metroen fra Buchanan Street Station eller St Enoch Station for at se mere af byen.

ShoppingMuseerKultur

Glasgow Westend

Der er masser at udforske i Glasgow Westend, som er kendt for sit fantastiske natteliv og sin gode livemusik. Læg vejen forbi populære seværdigheder som SSE Hydro og Kelvingrove Kunstgalleri og Museum, ligesom du kan hoppe på metroen fra Hillhead Station eller Kelvinhall Station for at se mere af byen.

MuseerVenlige menneskerMiddag

North West

Der er masser at udforske i North West, som er kendt for sit fantastiske natteliv og sin gode livemusik. Læg vejen forbi populære seværdigheder som SSE Hydro og Botanisk Have, ligesom du kan hoppe på metroen fra Hillhead Station eller Kelvinbridge Station for at se mere af byen.

Venlige menneskerBarerTeatre

Nordlige Glasgow

Restauranterne og museerne er blot et par af de ting, rejsende godt kan lide ved Nordlige Glasgow. Hvis du er interesseret i sightseeing, er George Square og Royal Concert Hall et par populære steder at besøge.

MuseerFamilievenligtMiddag

East End

Nyd godt af restauranterne og museerne i East End. Du kan også sætte tid af til at besøge Celtic Park eller Glasgow Green.

TeatreUdflugterVenlige mennesker

Pollokshields

Selvom Pollokshields ikke byder på mange store attraktioner, kan du udforske det omkringliggende område for at se seværdigheder som SSE Hydro og Hampden Park.