Aktiviteter i Dallas

Oplevelser, seværdigheder og ture
Dallas som omfatter en høj bygning, moderne arkitektur og skyline

Store oplevelser i Dallas

Dallas er den tredjestørste by i den amerikanske delstat Texas, og byen var frem til første verdenskrig storleverandør af kornprodukter, bomuld og olie. Herefter sadlede Dallas om og satsede på forsikrings- og bankindustrien, hvilket har gjort byen til et af landets vigtigste forretnings- og finanscentre. I dag er Dallas en velhavende og topmoderne millionby, og du kan derfor forvente en strømlinet infrastruktur og masser af tidssvarende og spændende oplevelser i Dallas. Som altid i USA hedder devisen stor, større, bedst, og byens motto lyder da også simpelthen: Big things happen here. Tager man et kig på de mange store attraktioner i Dallas, lader der da også til at være noget om snakken.

Familievenlige attraktioner – Dallas

Du kan roligt tage hele familien med til Texas, for der venter jer et hav af børnevenlige aktiviteter i Dallas. Besøg Dallas World Aquarium, hvis bassiner huser flere store koralrev med blandet andet havskildpadder, rokker og sjældne sødrager. Akvariet indeholder også en regnskovsafdeling med tukaner, dovendyr og giftfrøer. Går jagten efter endnu flere dyrecentrerede oplevelser i Dallas, så fortsæt til Dallas Zoo, der huser for over 2.000 eksotiske dyr. Parken ligger ikke langt fra centrum og åbnede helt tilbage i 1888, hvilket gør den til en af USA’s ældste zoologiske haver. Skal der mere gang i den? Så læg vejen forbi Zero Gravity Thrill Amusement Park, hvis attraktioner som navnet antyder står i vægtløshedens tegn.

Museer og kulturelle oplevelser – Dallas

Selvom mange af de største attraktioner i Dallas handler om at have det sjovt, går de kultur- og historieinteresserede bestemt heller ikke forgæves i Dallas. Du kan besøge Dallas Museum of Art, der blev grundlagt i 1903 og rummer over 24.00 værker fra hele verden. Andre kulturelle højdepunkter omfatter Crow Collection of Asian Art, Meadows Museum, African American Museum og Nasher Sculpture Center. Vil du dykke ned i Dallas’ spændende historie, kommer du heller ikke uden om et besøg på Sixth Floor Museum. Museet ligger på sjette etage i Dealey Plaza-bygningen, og her kan du blive klogere på John F Kennedys fascinerende liv og tragiske død. Andre spændende museer omfatter Frontiers of Flight Museum, der beskæftiger sig med luft- og rumfart. Tag et kig på kommandomodulet fra Apollo 7, historiske fly fra første verdenskrig eller genstande fra det tyske luftskib Hindenburg.

Andre spændende aktiviteter – Dallas

USA er en stor sportsnation, og det skorter skam heller ikke på spændende attraktioner i Dallas, der står i sportens tegn. Du kan besøge AT&T Stadium, der er hjemmebane for NFL-holdet Dallas Cowboys. Er du derimod mere til sæbeoperaer end sport, og var du samtidig aktiv fjernsynskigger i 1980’erne, vil du sikkert elske et besøg på Southfork Ranch lidt uden for byen. Her blev den ikoniske fjernsynsserie Dallas nemlig optaget, og du kan komme på en guidet rundvisning i de velkendte kulisser. Andre klassiske oplevelser i Dallas omfatter udsigtstårnet Reunion Tower med den roterende restaurant på toppen. Du kan også nøjes med at besøge observationsdækket GeO-Deck, hvor en interaktiv udstilling fortæller dig alt om denne og de vigtigste bygninger i Dallas.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.Populære steder at besøge

Områder i Dallas

Byer i nærheden af Dallas