Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Brighton

Se alle 5 aktiviteter i Brighton

Brighton-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Brighton har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Brighton kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Brighton med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Brighton

Hvis du planlægger en tur til Brighton hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Brighton.

At lede efter aktiviteter i Brighton kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Brightons lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Brightons seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Brighton for enhver smag

Brighton har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Brighton som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Brighton.

Brighton er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Brighton og sørge for at din oplevelse af Brighton og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Brighton der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Brighton

Brighton City Centre

De skønne strande og det fantastiske natteliv er blot nogle af højdepunkterne i Brighton City Centre. Læg vejen forbi Brighton Beach eller Brighton Dome, mens du udforsker området.

Venlige menneskerHavBarer

Seafront

Rejsende til Seafront er begejstrede for stedets skønne strande, fantastiske natteliv og populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at lægge vejen forbi Brighton Beach eller Brighton Pier, når du udforsker området.

Venlige menneskerHavStrande

Kemptown

Et af højdepunkterne i Kemptown er den smukke havudsigt. Mens du er i området, skal du næsten lægge vejen forbi Brighton Marina og Brighton Beach.

StrandeLGBT-venligtVenlige mennesker

The Lanes

Et af Brightons mest populære shoppingområder består af snoede gader med alt fra antikvitetsforretninger til spøjse butikker.

StrandeShoppingFamilievenligt

Montpelier

Strandene, caféerne og shoppingmulighederne er blot nogle af højdepunkterne i Montpelier. Du kan lægge vejen forbi Brighton Beach eller Brighton Pier, når du befinder dig i området.

Venlige menneskerStrandeCaféer