Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

De mest populære aktiviteter i Attica

Se alle 33 aktiviteter i Attica

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Attica

Athen

Denne strålende hvide by i verdensklasse vil betage dig med sin fantastiske udsigt ud over bjergene og havet og glimt ind i antikkens tidsalder.

MuseumMonumentShopping

Athen Centrum

Der er masser at udforske i Athen Centrum, som er kendt for sine fascinerede museer, sine charmerende caféer og sine populære shoppingmuligheder. Blandt de mest populære seværdigheder er Syntagma-pladsen og Acropolis. Tag metroen fra Panepistimio Metrostation eller Syntagma Sporvognsstation for at se mere af byen.

MuseumMonumentShopping

Vari-Voula-Vouliagmeni

Mange rejsende tager til Vari-Voula-Vouliagmeni på grund af strandene, de mange spisemuligheder og havudsigten. Du kan også overveje at besøge seværdigheder som Yabanaki-stranden eller Kavouri Strand, mens du udforsker området.

MiddagSightseeingRomantisk

Hydra

Hydra er populær på grund af sin udsigt til vandet. Er du på udkig efter flere oplevelser, kan du overveje en tur til Hydra Bys Havn eller Lazaros Kountouriotis Historiske Hus.

MuseumVandretureHavn

Piræus

Piræus Havn og Piræus Havn er blandt de mest populære seværdigheder i Piræus, og du skal næsten også udforske den betagende udsigt til vandet. Hop på metroen fra Piræus Metrostation eller Stadio Irinis og Filias (SEF) Station for at se flere seværdigheder i området.

HavnFærgeMiddag

Spata-Artemida

Tag dig tid til at besøge seværdigheder som Attica Zoologiske Park og McArthurGlen Designer Outlet (indkøbscenter) i Spata-Artemida. Du vil måske også sætte pris på de mange spisemuligheder, og du kan hoppe på metroen fra Athen Internationale Lufthavn Metrostation for at se mere af byen.

MiddagVenlige menneskerBusiness