Book billige flybilletter fra København (CPH) til Los Angeles (LAX) 3.113, kr

Billige flyrejser fra Kastrup Lufthavn til Los Angeles International

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.113, kr for en enkeltbillet og 3.131, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Aeroflot-Russian Airlines
LOT-Polish Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Finnair
American Airlines
Air Canada
Delta
United
British Airways
LOT-Polish Airlines
TAP Portugal
Qatar Airways
Icelandair
Turkish Airlines
Air Canada
Swiss International Air Lines
Lufthansa
United
Oplysninger om rejsen fra København til Los Angeles
AfrejselufthavnKastrup Lufthavn
DestinationslufthavnLos Angeles International
FlyselskaberAeroflot-Russian Airlines, Air Canada, Air France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Delta, Finnair, Iberia, Icelandair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Qatar Airways, SAS, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, United, Virgin Atlantic
Flyrejsens pris3.131, kr
Afstand8974 km

Ofte stillede spørgsmål

Fly fra København (CPH) til Los Angeles (LAX)

Los Angeles er på mange måder indbegrebet af den amerikanske drøm på både godt og ondt. Drømmene skabes i Hollywood, og de store huse i de mondæne kvarterer Bel Air og Beverly Hills står som monumenter over drømmen og dem, der virkeliggjorde den. Kvartererne i det østlige L.A. og South Central, som vi kender fra mange film om gadebander, repræsenterer dem, der stadig kæmper for deres del af den amerikanske drøm i "Dream City". Los Angeles er faktisk sammensat af over 70 mindre byer, og med en høj middeltemperatur og lav nedbørsmængde egner byen sig perfekt til en god og oplevelsesrig ferie.

Los Angeles ligger i det sydlige Californien ud til Stillehavet, og turen med fly fra København til Los Angeles tager godt 11 timer, hvis du flyver direkte. Der er dog også flere afgange med mellemlandinger at vælge imellem. Brug eventuelt søgefunktionen på Expedia.dk, og bestil dit hotel samtidig med flybilletten. Hvis du ønsker at leje en bil hjemmefra, kan det også klares her. Vær opmærksom på, at Danmark er hele 9 timer foran Los Angeles, så husk at stille uret, og vær forberedt på en smule jetlag ved ankomsten.

Du lander i Los Angeles Internationale Lufthavn (LAX), som er verdens femte travleste lufthavn. Den er spækket med fine faciliteter i hele ni terminaler, og det er en smal sag at komme fra den ene terminal til den anden med gratis minibus. Lufthavnen ligger kun små 30 kilometer fra centrum, og turen ind til de mange oplevelser klares nemt med offentlige transportmidler, i din udlejningsbil eller med taxa.

København-Los Angeles: Tag flyet til masser af spænding og sjov

Uanset om du er til dejlige dage på skønne strande, storbyferie med tryk på eller seværdigheder en masse, så svigter Los Angeles ikke. Byen er nemlig garant for oplevelser for livet. Velkendte seværdigheder, som for eksempel Universal Studios Hollywood, Hollywoodskiltet og filmstjernernes smukke hjem i Beverly Hills, venter dig her. Hvis du har børnene med, er der også flere forlystelsesparker at vælge imellem. Hvad med en tur i Six Flags Magic Mountain nord for byen? Slå eventuelt også et smut forbi Los Angeles Zoo & Botanical Gardens, som også er et must.

Hvis det er gode muligheder for en shoppetur af de helt store, der har lokket dig på flyet fra København til Los Angeles, så har du meget at se frem til. Hvis du har råd, kan du handle som filmstjernerne på Rodeo Drive i Beverly Hills, hvor du kan finde mærkevarer en masse til skyhøje priser. Men er du på udkig efter et noget billigere alternativ, kan du handle i de mange butikscentre i byen, som for eksempel The Grove eller Beverly Center.

Strandløver og -løvinder går heller ikke forgæves, når de bestiller flybilletter fra København til Los Angeles. Besøg den legendariske strand Santa Monica Beach, hvor du kan lære at surfe. Her kan du også bade og hygge dig i sandet med hele familien. Gå en tur på molen Santa Monica Pier, hvor du kan prøve det smukke soldrevne pariserhjul, eller få noget at spise på en af restauranterne.