Book billige flybilletter fra København (CPH) til New York (JFK) 1.335, kr

Billige flyrejser fra Kastrup Lufthavn til John F. Kennedy Intl.

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.335, kr for en enkeltbillet og 2.283, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
LOT-Polish Airlines
Finnair
Icelandair
American Airlines
Delta
TAP Portugal
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Brussels Airlines
Austrian Airlines
Delta
Aeroflot-Russian Airlines
Iberia
Icelandair
TAP Portugal
Air Serbia
Turkish Airlines
Qatar Airways
Swiss International Air Lines

Anmeldelser fra verificerede kunder

3. aug. 2019

Jeg var overrasket over at vi fik mad og drikke og snaks af flere omgange. Super flot service

En verificeret rejsende
København til New York · Air France
Oplysninger om rejsen fra København til New York
AfrejselufthavnKastrup Lufthavn
DestinationslufthavnJohn F. Kennedy Intl.
FlyselskaberAeroflot-Russian Airlines, Air France, Air Serbia, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Delta, Finnair, Iberia, Icelandair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Swiss International Air Lines, TAP Portugal, Turkish Airlines, United, Virgin Atlantic, Vueling Airlines
Flyrejsens pris2.283, kr
Afstand6151 km

Ofte stillede spørgsmål

Fly fra København (CPH) til New York (JFK)

Er du på udkig efter fly fra København (CPH) til New York (JFK), er Expedia nemt og hurtigt at benytte til din søgning efter de bedste billetpriser. Med en lang række lufthavne og flyselskaber at vælge mellem har Expedia et stort udvalg af billige flybilletter fra København til New York. Se efter fly til fra CPH til JFK, og lad et af verdens største online rejsebureauer gøre resten af arbejdet for dig.

Med Expedia kan du søge blandt et stort antal flyselskaber og flyruter fra København til New York og på den måde finde et godt tilbud på en flyrejse, der passer til din afrejsedato og -tidspunkt. Vores brugervenlige søgemaskine gør det nemt og hurtigt at søge efter gode tilbud; du skal bare indtaste dine rejsedatoer og afrejseby, så tager Expedia sig af resten! Er du fleksibel med hvonår du kan rejse, så kan du prøve at tilpasse dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud på din flyrejse til New York fra København!

Tag et kig på vores store udbud, der med garanti inkluderer den bedst tilgængelige pris! Vores venlige kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt og vil med glæde besvare spørgsmål vedrørende reservationen af din flybillet fra København (CPH) til New York (JFK). Vi tilbyder lave priser, rejsemuligheder der passer til dine behov og god kundeservice.

Kombiner din flyrejse fra fra CPH til JFK med et hotel og/eller biludlejning, så du kan nyde godt af de gode besparelser ved en pakkerejse! Reserverer du i god tid eller i sidste øjeblik, kan du nyde godt af endnu flere besparelser. Hos Expedia er der masser af måder, du kan spare penge på din flyrejse fra København til New York på. Reserver dine rejser hos os, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud!