Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Billige flyrejser fra Aalborg til Los Angeles

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Orange County

DKK 6.165,00

Long Beach

DKK 8.253,00

Burbank

DKK 9.604,00

Fly fra Nørresundby (AAL) til Los Angeles (LAX)

Er du på udkig efter fly fra Nørresundby (AAL) til Los Angeles (LAX), er Expedia nemt og hurtigt at benytte til din søgning efter de bedste billetpriser. Med en lang række lufthavne og flyselskaber at vælge mellem har Expedia et stort udvalg af billige flybilletter fra Nørresundby til Los Angeles. Se efter fly til fra AAL til LAX, og lad et af verdens største online rejsebureauer gøre resten af arbejdet for dig.

Med Expedia kan du søge blandt et stort antal flyselskaber og flyruter fra Nørresundby til Los Angeles og på den måde finde et godt tilbud på en flyrejse, der passer til din afrejsedato og -tidspunkt. Vores brugervenlige søgemaskine gør det nemt og hurtigt at søge efter gode tilbud; du skal bare indtaste dine rejsedatoer og afrejseby, så tager Expedia sig af resten! Er du fleksibel med hvonår du kan rejse, så kan du prøve at tilpasse dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud på din flyrejse til Los Angeles fra Nørresundby!

Tag et kig på vores store udbud, der med garanti inkluderer den bedst tilgængelige pris! Vores venlige kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt og vil med glæde besvare spørgsmål vedrørende reservationen af din flybillet fra Nørresundby (AAL) til Los Angeles (LAX). Vi tilbyder lave priser, rejsemuligheder der passer til dine behov og god kundeservice.

Kombiner din flyrejse fra fra AAL til LAX med et hotel og/eller biludlejning, så du kan nyde godt af de gode besparelser ved en pakkerejse! Reserverer du i god tid eller i sidste øjeblik, kan du nyde godt af endnu flere besparelser. Hos Expedia er der masser af måder, du kan spare penge på din flyrejse fra Nørresundby til Los Angeles på. Reserver dine rejser hos os, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud!