Gå til hovedsektionen
Starten af hovedsektionen

Rejsetilbud > Ferie i Danmark & Norden

Her kan du finde vores bedste tilbud på rejser i Danmark og til resten af Norden: Sverige, Norge, Finland og Island. Tag på opdagelse hos vores nordlige naboer eller hold ferie herhjemme med Expedia!

Overvejer du at tage på en miniferie inden for Danmarks grænser eller hos vores naboer i Norden? Er du inviteret til et bryllup eller en gensynsfest med de gamle skolekammerater, og mangler du et sted at overnatte? Hos Expedia kan du finde hyggelige hoteller til et romantisk weekendophold på landet, gode hoteller i Danmark og Norden for hele familien, samt et kæmpe udvalg af hoteller placeret i nærheden af de mest interessante seværdigheder i de nordlige hovedstæder.

Har du brug for flybilletter eller lejebil kan det bestilles i samme reservation – det kan ikke være nemmere.

Tag på opdagelse indenfor Danmarks grænser og se, hvad vi har at byde på herhjemme: nyd det særlige lys i Skagen og se Skagerrak og Kattegat mødes, lær mere om vikingetiden og middelalderen i Aalborg og Aarhus – og glem ikke Jomfru Ane Gade eller de hyggelige caféer, du også finder her – eller tag på vandretur i den storslåede natur på Bornholm. Tag veninderne med ud at shoppe på en weekendtur i København. Danmark har masser at byde på og hos Expedia finder du hoteller i hele landet til billige priser.

Eller vil du gerne lidt længere væk, og har du endnu ikke besøgt nogle af hovedstaderne i Norden, så har du muligheden her til super billige priser. Med minimal rejsetid kan du tage familien, vennerne eller kæresten med på en sjov og billig ferie eller et weekendophold i Sverige, Norge, Finland eller Island. I Oslo kan du blandt andet nyde storbylivet, men med let og hurtig adgang til natur og skioplevelser, og Stockholm er et hyggeligt sted at besøge året rundt, med mange kulturelle og historiske seværdigheder. Bestil din ferie med Expedia!

Vilkår og betingelser

Bedste hoteltilbud gælder kun for hotel og kun for to personer, som deler ét rum, på den billigste overnatning. Alle priser inkluderer skatter og afgifter.

^
x
Få eksklusive mobiltilbud

Download Expedias gratis app i dag. Send et link til din mobilenhed.

Ved at angive dit telefonnummer accepterer du, at vi én gang kan sende dig en automatiseret sms med et link til appen. Vores app tilbyder kampagner og reservationtjenester. Ikke købsbetinget. Standardtakst for sms kan gælde.