Gå til hovedsektionen
Starten af hovedsektionen

Tag på ferie i Danmark og Norden

Her kan du finde vores bedste tilbud på rejser i Danmark og til resten af Norden: Sverige, Norge, Finland og Island. Tag på opdagelse hos vores nordlige naboer, eller hold ferie herhjemme med Expedia!

Overvejer du at tage på en miniferie inden for Danmarks grænser eller hos vores naboer i Norden? Er du inviteret til et bryllup eller en gensynsfest med de gamle skolekammerater, og mangler du et sted at overnatte? Hos Expedia kan du finde hyggelige hoteller til et romantisk weekendophold på landet, gode hoteller i Danmark og Norden for hele familien, samt et kæmpe udvalg af hoteller placeret i nærheden af de mest interessante seværdigheder i de nordlige hovedstæder.

Har du brug for flybilletter eller en lejebil, kan du bestille det i samme reservation – det kan ikke være nemmere.

Tag på opdagelse inden for Danmarks grænser, og se hvad vi har at byde på herhjemme: Nyd det særlige lys i Skagen, se hvor Skagerrak og Kattegat mødes og lær mere om vikingetiden og middelalderen i Aalborg og Aarhus. Glem ikke at besøge Jomfru Ane Gade og de hyggelige caféer, du også finder i Aalborg, når du besøger byen. Tag veninderne med ud at shoppe på en weekendtur i København, eller tag på vandretur i den storslåede natur på Bornholm. Danmark har masser at byde på, og hos Expedia finder du hoteller i hele landet til billige priser.

 

Vil du i stedet lidt længere væk, og har du endnu ikke besøgt nogen af hovedstaderne i Norden, har du her muligheden til superbillige priser. Med minimal rejsetid kan du tage familien, vennerne eller kæresten med på en sjov og billig ferie eller et weekendophold i Sverige, Norge, Finland eller Island. I Oslo kan du blandt andet nyde storbylivet med let og hurtig adgang til natur og skioplevelser, mens Stockholm med sine mange kulturelle og historiske seværdigheder er et hyggeligt sted at besøge året rundt. Bestil din ferie med Expedia!

 

Vilkår og betingelser

• Rabatten vil blive fratrukket prisen på udvalgte hoteller (eksklusive gældende skatter og andre gebyrer).

• De viste hotelpriser inkluderer rabatten og er baseret på pris pr. ophold for et dobbeltværelse.

• Der kan være datoer, hvor tilbuddene ikke gælder. Et minimum antal overnatninger kan være påkrævet. Du kan finde flere oplysninger under de specifikke hoteller.

• Tilbudspriserne på hoteller er baseret på den billigste overnatning og gælder for to personer, som deler ét værelse. Alle priser inkluderer skatter og gebyrer.

Tilbage til toppen