Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Audrey Stocker på trover

Romantiske hoteller i Watford

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Romantiske hoteller i Watford

The Grove
5 out of 5
Chandlers Cross, Watford, England
Hent priser
4.5/5Wonderful! (80 anmeldelser)

"Staff are impeccable. Food at the newly built Glass House is delicious!"…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

The Grove
Hilton London Watford
4 out of 5
Elton Way, Watford, England
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 671 pr. nat
3.8/5Good! (1,294 anmeldelser)

"It was a Quick Tjek in, and a really good service. If I have to say something, We had to ask for the bed made for the children, Wich We bookes in advance."…"

Anmeldelse fra 6. jul. 2018

Hilton London Watford
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Romantiske hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter romantiske hoteller i Watford?
Trænger du og din partner til en romantisk smuttur? Udsøgte spisesteder og barer er nogle af de ting, der gør Watford til en populær destination blandt par.Vil du og din partner opleve nogle af områdets seværdigheder, kan I tage forbi Warner Bros. Studio Tour London, Watford Market eller Vicarage Road. Uanset om I trænger til at blive forkælet i spaen eller nyde en romantisk middag, kan I vælge mellem 2 overnatningssteder i Watford.
Hvilket hotel er det bedste til en romantisk ferie i Watford?
The Grove er et hotel med 5 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en spa med fuld service og en restaurant med udendørs spisning. En anden god mulighed til en romantisk ferie er Hilton London Watford.
Hvordan er vejret i Watford?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 21°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. I Watford regner det i gennemsnit 591.80 mm om året.
Hvad kan jeg opleve i Watford?
Der er intet som at opleve et nyt sted med sin elskede, så planlæg, hvad I vil se i Watford. Hvis du og din partner er har lyst til at smage på lidt lokal mad og drikke, vil I elske Watford, som er kendt for sit udvalg af udsøgte spisesteder og barer. Overvej et besøg til Warner Bros. Studio Tour London, Watford Market eller Vicarage Road, når I skal ud og se de lokale attraktioner.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Watford?
For at komme til Watford, kan I booke en flyrejse til den nærmeste store lufthavn i London (LHR-Heathrow), som ligger 20,9 km fra centrum. Gå til Watford Metrotation for at tage metroen. Hvis du vil på tur uden for byen, så hop på et tog fra Watford High Street Station, Watford Junction Station eller Bushey Station.