Rejser til Virum 2023

Billede taget af Madhuri
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Mest populære hoteller i Virum

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.245, kr pr. nat fra 19. dec. til 20. dec.
1.245, kr
pr. nat
19. dec. – 20. dec.
4,5/5 Wonderful! (2.674 anmeldelser)
"The hotel and restaurant services were 100% fine, but the front reception was disappointing. It was a lukewarm reception at best."

Anmeldelse fra 17. nov. 2022

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen, 1577
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 759, kr pr. nat fra 24. dec. til 25. dec.
759, kr
pr. nat
24. dec. – 25. dec.
4,2/5 Excellent! (4.662 anmeldelser)
"Flot hotel og Ok service. Mindre ting, der gjorde at hotellet ikke får topkarakterer fra os; Housekeeping glemte at tømme vores skraldespand- som ellers var fuldt. Sovesofaens hynder var lagt med bunden i vejret under sofaen og stak ud under sofaen - og de så ikke lækre ud. Ellers godt ophold"

Anmeldelse fra 26. nov. 2022

Tivoli Hotel
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 653, kr pr. nat fra 22. dec. til 23. dec.
653, kr
pr. nat
22. dec. – 23. dec.
3,6/5 Good! (2.172 anmeldelser)
Praktisk beliggenhed
"Upersonligt hotel og personalet gik ud fra, at man havde besøgt hotellet før. Lidt ærgerlig slutning påopholdet, da der var brandøvelse om morgenen, så det blev en ret stresset morgen og jeg kom senere afsted end planlagt. Praktisk beliggenhed."

Anmeldelse fra 3. dec. 2022

CABINN Copenhagen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Virum?
Udform en skræddersyet pakkerejse til Virum fra så lidt som . Vælg frit blandt alle kombinationer af flyrejse, hotel og udlejningsbil for at sammensætte lige den rejse, du har gået og længtes efter. Glem ikke at tilføje lidt oplevelser!
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Virum?
Kombiner dine reservationer af fly og hotel, tilføj andre elementer såsom oplevelser, og nyd godt af besparelser. En pakkerejse til Virum gør det til en utrolig let opgave at rejse uden at sprænge budgettet. Ikke nok med at du kan få store rabatter på dit eventyr – du har også et kæmpestort udvalg inden for rækkevidde. Når du booker via Expedia, kan du vælge mellem 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden. Den uforglemmelige ferie begynder her.
Hvor skal jeg overnatte i Virum?
Overvej at booke et værelse dejligt tæt på Molleaen River, der er en af bydelens største seværdigheder. Det er et oplagt sted, hvis du skal ud at opleve det hele som turist.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Virum?
Large, family house (200 sqm). Quiet but close to Copenhagen og Classical architecture with a closed, peaceful garden - and WiFi of course! er to af de mest eftertragtede overnatningssteder i Virum. Hvad med at se nærmere på de forskellige faciliteter og priser hos dem begge og så tage en beslutning?
Hvilken årstid er den bedste at besøge Virum på?
Det bedste tidspunkt at rejse til Virum afhænger i sidste ende af dig. Hvis du tager på ferie med et mindre budget, kan du overveje at undgå , der anses for at være den dyreste måned på året. I finder du som regel gode tilbud. For at opleve stemningen i højsæsonen skal du pakke kufferten i . I er der ikke så mange besøgende, hvilket kan være smart, hvis du gerne vil undgå de store folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Virum?
Du gør klogest i at være i god tid. Luftfartsselskaber frigiver som regel flyrejser op til 12 måneder frem, og det er på dette tidspunkt, at du kan få fingrene i nogle af de laveste priser. Har du lige besluttet, at du skal på ferie om et par uger? Det er også helt fint – Expedia løber aldrig tør for gode tilbud, så du kan tage afsted på din drømmeferie til en overkommelig pris.
Hvad inkluderer pakkerejser til Virum på Expedia?
Fra hoteller og flyrejser til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at kombinere en pakkerejse til Virum, som lige passer til dig. Skal du på ferie i en uge eller mere? Kig nærmere på en pakkerejse med billeje, hotel og fly. Skal du kun være væk i kort tid, passer et tilbud med hotel og fly måske bedre til dine behov. Du kan også tilføje udflugter og oplevelser, når du har booket. Vores pakkerejser gør det til en leg at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Virum?
Du kan opnå fremragende besparelser, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakkerejse. Og når du booker alt på én gang, er planlægningen også bare nemmere. Så hvorfor spilde din tid og dine penge? Uanset om du er ved at arrangere et lækkert weekendophold med din bedre halvdel eller en solerejse på budget, kan du kigge på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Virum hos Expedia?
Ja, det kan du. Og med 500+ flyselskaber at vælge imellem fra hele verden er der nok af muligheder. Kig på de forskellige tilbud, og find ud af, hvilket flyselskab der passer bedst til dine behov og dit budget.
Kan jeg rejse til Virum i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det perfekte sted at finde alle de nødvendige oplysninger om karantænekrav og rejserestriktioner for Virum.