Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Vinohrady

Er du spændt på din rejse til Prag? Hvis valget falder på at overnatte i Vinohrady, har du en god base til at komme ud og opleve hovedstaden i Tjekkiet. Der er omkring 1.200.000 indbyggere i denne travle by, og vi er helt sikre på, at du nok skal få mødt mere end én eller to. Vinohrady ligger 2 km fra centrum af Prag. Den tætteste lufthavn, Vaclav Havel, befinder sig 13 km mod vest.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Vinohrady

Der kan være penge at spare ved at bestille en pakkerejse med fly og hotel gennem Expedia. At bestille dit fly og dit overnatningssted er det vigtigste udgangspunkt for en god rejse. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en enkelt samlet pakke, får du en stensikker opskrift på succes, så du slipper for stress og samtidig kan spare penge. Med de ekstra penge vil du være i stand til at opleve endnu mere i Vinohrady.

Kunne det ikke være rart at opnå lidt besparelser på rejsen? Så book en tilbudspakke til hele familien.

Med 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over kan vores store søgedatabase hjælpe med at gøre drømmeferien til virkelighed.

Når det kommer til rejser til Vinohrady, får du svært ved at opstøve noget bedre end tilbuddene på Expedia.

Du har mulighed for at lave om på dine rejseplaner hos os, da vi ikke opkræver afbestillingsgebyrer for stort set alle vores reservationer.

Tur til nabolaget Vinohrady

Når du er klar, er det tid til at sætte kursen mod nogle af de nærliggende turistattraktioner. Du kan f.eks. begynde med Karlsbroen eller Prags Borg. Andre muligheder er Karlsuniversitetet og Det Astronomiske Ur. Prag 2 og Nové Mesto er to nærliggende områder, du måske kunne have lyst til at opleve senere.

Glem ikke at lægge vejen forbi Sv. Víta Katedral og Wenzelspladsen, når du udforsker bymidten. Du må heller ikke gå glip af Lennon-muren og Prag Zoo.

Er du udkørt efter en lang dag? Brug lidt tid på at slappe af ved Staropramen Bryggeri og Strahov Klosterbryggeri.

Lær mere omkring den kulturelle scene ved Kinský Palads, Lucerna Arkade, Šternberský Palads og Veletrzní Palác.

Mød nogle andre kunstentusiaster på Mucha Museum, Lobkowicz Palads, Schwarzenberg Slot og Náprstek Museum. Undersøg de udfordrende kunstværker, og slap derefter af med en kop kaffe på den nærliggende café

Vil du gerne undgå at skulle ud i dårligt vejr? En ideel måde er at stikke hovedet indenfor på et kunstmuseum. Glem ikke at holde øje med, om der skullle være ture og særudstillinger på Museum om kommunisme, Bertramka, Det tjekkiske musikmuseum og Bédrich Smetana Museum.

Rudolfinum (musikauditorium), Statsoperaen i Prag, Prags Nationalteater og Obecní dům Koncertsal er berømte for at fremføre mange teaterforestillinger. Husk at reservere billetterne i god tid.

Klementinum Nationalbibliotek, Petřín Kabelbane, Václav Havel Bibliotek og Sea World holder ungerne fornøjede. Du vil måske endda også selv have det sjovt!

Tag en tur til Lunapark (forlystelsespark), Bobová Dráha Bobslædebane, Miniature Museum og DinoPark Praha, og vær aktiv sammen med dine unger.

Tag en tur udenfor, og indsnus den rene luft i en af naturområderne som for eksempel Den Kongelige Have, Valdštejnský palác og Valdštejnská zahrada, Kinského Park og Velká Fürstenberská Park.

Tag dine vandrestøvler på, pak dit kamera, og oplev et nærliggende naturreservat, for eksempel Prags Botaniske Have, Kunratice Skov og Den Botaniske Have på Det Naturvidenskabelige Fakultet ved Karlsuniversitetet.

Tag en pause på græsset i en af de lokale grønne parker og haver, for eksempel Kampa Park, Riegrovy Sady (park), Stromovka Park og Ladronka Park.

Palladium (indkøbscenter), Arkády Pankrác (indkøbscenter), Centrum Chodov (indkøbscenter) og Nový Smíchov (indkøbscenter) er oplagte steder, hvis du vil forkæle dig selv med en god gammeldags omgang shopping.

De omkringliggende kulturarvssteder vil helt sikkert give dig en indsigt i områdets unikke fortid. Den Gamle Rådhusplads, Det dansende hus, Republikpladsen og Vyšehrad Slot vil helt sikkert imponere.

Uanset din tro, kan det betale sig at besøge Strahov Kloster, Den gamle-nye synagoge, Týn Katedral og Pinkas Synagoge.

Besøg Eden Aréna, køb en souvenir, og se en kamp med SK Slavia Prague. På kampdagen kan du følge tilskuerne klædt i rød og hvid til stadion. Efterfølgende kan du passende slutte dig til de andre fans af fodbold på en nærliggende bar eller restaurant og snakke om kampens højdepunkter.

Overnatningssteder i Vinohrady

Vinohrady er populær blandt turister og tilbyder et varieret udvalg af hoteller.

To eksklusive hotelmuligheder i Vinohrady, hvor du kan finde nogle af de bedste hoteltjenester er Four Seasons Hotel Prague, beliggende på Veleslavinova 2a, og Mandarin Oriental, Prague, på Nebovidska 459/1. Alternativt i den lidt mere prisvenlige kategori kan du også kaste et blik på Alice Apartment House og Abex Hostel. Alice Apartment House har adresse på Praha 8 - Karlín Sokolovská 30, mens Abex Hostel ligger på Zelivského 2726/2.

Hvis du overvejer at overnatte tættere på Karlsbroen, er Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague og Golden Well Hotel måske, hvad du er på udkig efter.


Bedste hoteltilbud i Vinohrady

Se alle 158 overnatningssteder i Vinohrady
DownTown Suites Jugoslavska DKK 469
Anmeldelse fra 11. sep. 2019
Se oplysninger
 
DownTown Suites Jugoslavska

DownTown Suites Jugoslavska

Jugoslavska 3, Prag, Czech Republic
   
  4,6 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  El lugar es muy lindo, amplio y confortable A parte de limpio.

  Hotel Galileo Prague DKK 496
  Anmeldelse fra 23. aug. 2019
  Se oplysninger
   
  Hotel Galileo Prague

  Hotel Galileo Prague

  Bruselska 239/3, Praha 2-Vinohrady, Prag
    
   4,3 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   God beliggenhed tæt på stoppested sporvogn og gå afstand til gode restauranter

   Czech Inn DKK 137
   Anmeldelse fra 29. apr. 2019
   Se oplysninger
    
   Czech Inn

   Czech Inn

   Francouzska 76, Prag
     
    4,3 ud af 5
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Super location in old Prague within walking distance from city center. Mostly students and young people in the hotel. Neighboring bars and restaurants have a fine selection of local Beer and food. Don't count on parking you car at the hotel

    Le Palais Art Hotel Prague DKK 918
    Anmeldelse fra 13. maj 2019
    Se oplysninger
     
    Le Palais Art Hotel Prague

    Le Palais Art Hotel Prague

    U Zvonarky 1, Prag
      
     4,7 ud af 5
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Fantastisk service og dejligt personale Ligger godt og er nemt at komme ind til centrum på gåben Og et godt træningscenter hvis man gerne vil have det med når man rejser

     Royal Court Apartments DKK 484
     Anmeldelse fra 4. mar. 2019
     Se oplysninger
      
     Royal Court Apartments

     Royal Court Apartments

     Legerova 48, Prag
       
      4,5 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Super venligt og hjælpsom personale på stedet. Hurtig check in og hurtig check ud gjorde tingene meget nemt. Rigtig go beliggenhed trods en utrolig trafikeret vej, men man lagde ikke mærke til det. Super godt sted i forhold til børne familie

      Hotel Taurus DKK 284
      Anmeldelse fra 16. sep. 2018
      Se oplysninger
       
      Hotel Taurus

      Hotel Taurus

      Vinohradska 105, Prag
        
       3,8 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Hotellet virkede nedslidt og rengøring kunne være bedre. Morgenbuffet god. Ligger perfekt i hyggeligt kvarter og ca. 300 meter fra Metro. Man er hurtig inde i den gamle by.

       Hotel Ametyst DKK 590
       Anmeldelse fra 11. jan. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel Ametyst

       Hotel Ametyst

       Jana Masaryka 11, Prag
         
        4,2 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Went to Prague for our 10th anniversary and chose Hotel Ametyst as part of a Black Friday sale. I had not stayed here before, but would definitely stay here again next time. The staff helped me sort out an anniversary surprise upon arrival consisting of DOC Prosecco, balloons and a fruit basket. ...

        Deminka Palace DKK 491
        Anmeldelse fra 1. apr. 2019
        Se oplysninger
         
        Deminka Palace

        Deminka Palace

        Skretova 1, Prag
          
         4,3 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Super god beliggenhed i fht. centrum. Roligt og trygt område. Meget imødekommende og hjælpsomt personale. Morgenmadsbuffet, som den nu engang er i Prag. Tæt på alting og alligevel roligt....

         De bedste tilbud på fly + hotel i Vinohrady

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.