Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Spar tid og penge med en pakkerejse til Vinohrady

Er du spændt på din rejse til Prag? Hvis valget falder på at overnatte i Vinohrady, har du en god base til at komme ud og opleve hovedstaden i Tjekkiet. Der er omkring 1.200.000 indbyggere i denne travle by, og vi er helt sikre på, at du nok skal få mødt mere end én eller to. Vinohrady ligger 2 km fra centrum af Prag. Den tætteste lufthavn, Vaclav Havel, befinder sig 13 km mod vest.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Vinohrady

Der kan være penge at spare ved at bestille en pakkerejse med fly og hotel gennem Expedia. At bestille dit fly og dit overnatningssted er det vigtigste udgangspunkt for en god rejse. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en enkelt samlet pakke, får du en stensikker opskrift på succes, så du slipper for stress og samtidig kan spare penge. Med de ekstra penge vil du være i stand til at opleve endnu mere i Vinohrady.

Kunne det ikke være rart at opnå lidt besparelser på rejsen? Så book en tilbudspakke til hele familien.

Med 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over kan vores store søgedatabase hjælpe med at gøre drømmeferien til virkelighed.

Når det kommer til rejser til Vinohrady, får du svært ved at opstøve noget bedre end tilbuddene på Expedia.

Du har mulighed for at lave om på dine rejseplaner hos os, da vi ikke opkræver afbestillingsgebyrer for stort set alle vores reservationer.

Tur til nabolaget Vinohrady

Når du er klar, er det tid til at sætte kursen mod nogle af de nærliggende turistattraktioner. Du kan f.eks. begynde med Karlsbroen eller Prags Borg. Andre muligheder er Karlsuniversitetet og Det Astronomiske Ur. Prag 2 og Nové Mesto er to nærliggende områder, du måske kunne have lyst til at opleve senere.

Glem ikke at lægge vejen forbi Sv. Víta Katedral og Wenzelspladsen, når du udforsker bymidten. Du må heller ikke gå glip af Lennon-muren og Prag Zoo.

Er du udkørt efter en lang dag? Brug lidt tid på at slappe af ved Staropramen Bryggeri og Strahov Klosterbryggeri.

Lær mere omkring den kulturelle scene ved Kinský Palads, Lucerna Arkade, Šternberský Palads og Veletrzní Palác.

Mød nogle andre kunstentusiaster på Mucha Museum, Lobkowicz Palads, Schwarzenberg Slot og Náprstek Museum. Undersøg de udfordrende kunstværker, og slap derefter af med en kop kaffe på den nærliggende café

Vil du gerne undgå at skulle ud i dårligt vejr? En ideel måde er at stikke hovedet indenfor på et kunstmuseum. Glem ikke at holde øje med, om der skullle være ture og særudstillinger på Museum om kommunisme, Bertramka, Det tjekkiske musikmuseum og Bédrich Smetana Museum.

Rudolfinum (musikauditorium), Statsoperaen i Prag, Prags Nationalteater og Obecní dům Koncertsal er berømte for at fremføre mange teaterforestillinger. Husk at reservere billetterne i god tid.

Klementinum Nationalbibliotek, Petřín Kabelbane, Václav Havel Bibliotek og Sea World holder ungerne fornøjede. Du vil måske endda også selv have det sjovt!

Tag en tur til Lunapark (forlystelsespark), Bobová Dráha Bobslædebane, Miniature Museum og DinoPark Praha, og vær aktiv sammen med dine unger.

Tag en tur udenfor, og indsnus den rene luft i en af naturområderne som for eksempel Den Kongelige Have, Valdštejnský palác og Valdštejnská zahrada, Kinského Park og Velká Fürstenberská Park.

Tag dine vandrestøvler på, pak dit kamera, og oplev et nærliggende naturreservat, for eksempel Prags Botaniske Have, Kunratice Skov og Den Botaniske Have på Det Naturvidenskabelige Fakultet ved Karlsuniversitetet.

Tag en pause på græsset i en af de lokale grønne parker og haver, for eksempel Kampa Park, Riegrovy Sady (park), Stromovka Park og Ladronka Park.

Palladium (indkøbscenter), Arkády Pankrác (indkøbscenter), Centrum Chodov (indkøbscenter) og Nový Smíchov (indkøbscenter) er oplagte steder, hvis du vil forkæle dig selv med en god gammeldags omgang shopping.

De omkringliggende kulturarvssteder vil helt sikkert give dig en indsigt i områdets unikke fortid. Den Gamle Rådhusplads, Det dansende hus, Republikpladsen og Vyšehrad Slot vil helt sikkert imponere.

Uanset din tro, kan det betale sig at besøge Strahov Kloster, Den gamle-nye synagoge, Týn Katedral og Pinkas Synagoge.

Besøg Eden Aréna, køb en souvenir, og se en kamp med SK Slavia Prague. På kampdagen kan du følge tilskuerne klædt i rød og hvid til stadion. Efterfølgende kan du passende slutte dig til de andre fans af fodbold på en nærliggende bar eller restaurant og snakke om kampens højdepunkter.

Overnatningssteder i Vinohrady

Vinohrady er populær blandt turister og tilbyder et varieret udvalg af hoteller.

To eksklusive hotelmuligheder i Vinohrady, hvor du kan finde nogle af de bedste hoteltjenester er Four Seasons Hotel Prague, beliggende på Veleslavinova 2a, og Mandarin Oriental, Prague, på Nebovidska 459/1. Alternativt i den lidt mere prisvenlige kategori kan du også kaste et blik på Alice Apartment House og Abex Hostel. Alice Apartment House har adresse på Praha 8 - Karlín Sokolovská 30, mens Abex Hostel ligger på Zelivského 2726/2.

Hvis du overvejer at overnatte tættere på Karlsbroen, er Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague og Golden Well Hotel måske, hvad du er på udkig efter.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Vinohrady

Se alle 174 overnatningssteder i Vinohrady
Trevi Hotel
Anmeldelse fra 29. nov. 2019
Se oplysninger
 
Trevi Hotel

Trevi Hotel

Uruguayská 540/20, Prag
   
  4,1 ud af 5
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Personale meget venlige, indretning ok, men ikke funktionelt og flere mangler på værelse og særlig på badeværelse. Svar ikke 4*, som hotellet er kvalificeret til.

  Czech Inn DKK 154
  Anmeldelse fra 23. sep. 2019
  Se oplysninger
   
  Czech Inn

  Czech Inn

  Francouzska 76, Prag
    
   4,4 ud af 5
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Det var et godt hostel med nogle gode senge og god service, dog lå det lidt langt fra midtbyen og man skulle enten gå et par km eller tage sporvognen for at komme derind. De havde også en super god free walk rundt i byen.

   Elizabeth Suites DKK 478
   Anmeldelse fra 10. dec. 2019
   Se oplysninger
    
   Elizabeth Suites

   Elizabeth Suites

   Anglicka 24, Prag
     
    4,6 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Super👍😊

    Deminka Palace
    Anmeldelse fra 12. jul. 2019
    Se oplysninger
     
    Deminka Palace

    Deminka Palace

    Skretova 1, Prag
      
     4,3 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Vi har kun godt at sige om Deminka Palace, stort flot værelse og badeværlset havde alt hvad vi skulle bruge. Hotellet ligger dejligt centralt. Der var roligt og rart. Personalet var venlig og imødekommende. Der er kun ros til dette ophold.

     Hotel Tyl DKK 793
     Anmeldelse fra 27. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel Tyl

     Hotel Tyl

     Tylovo náměstí 5, Prag
       
      4,1 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Pænt lige til hotel

      Royal Plaza DKK 605
      Anmeldelse fra 10. jul. 2016
      Se oplysninger
       
      Royal Plaza

      Royal Plaza

      Rimska 71/4, Praha 2 - Vinohrady, Prag
        
       3,9 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger meget centralt i Prag. I gåafstand til bymidtens seværdigheder. Personalet er venligt og hjælpsomt. Familieværelset har en fin størrelse til 2 voksne og 2 børn. Her er rent og fint. Lille og hyggeligt hotel. Parkering er gratis på et søsterhotel 2 km herfra. Ligger lige ved siden ...

       Hotel Ametyst DKK 664
       Anmeldelse fra 15. nov. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel Ametyst

       Hotel Ametyst

       Jana Masaryka 11, Prag
         
        4,2 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Super serviceminded personale i receptionen og kørsel. Køkkenlederen var en sur dame men afrydderne var super søde.

        Hotel Máchova DKK 430
        Anmeldelse fra 28. apr. 2016
        Se oplysninger
         
        Hotel Máchova

        Hotel Máchova

        Máchova 11, Prag
          
         3,6 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Opholdet på hotellet var i orden; men der skrives at der er parkering ved hotellet, dette er ikke korrekt der var ca. 1½ km. til et andet hotel hvor der kunne parkeres. Ingen parkerings muligheder i nærheden.

         De mest populære aktiviteter i Vinohrady

         Se alle 28 aktiviteter i Vinohrady