Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Tysklands Historiske Museum

Få mere at vide om Tysklands spændende historie gennem denne enorme samling, som tager et ærligt og barsk kig på denne moderne europæiske nation.

På et weekendophold til Tysklands Historiske Museum kan du sætte en dag af til at udforske museet, som giver et detaljeret indblik i nationens historie. Du kan se artefakter, kunstværker, dokumenter, fotos og hverdagsgenstande fra forhistorisk tid og helt frem til efter genforeningen.

På en rejse til Tysklands Historiske Museum kan du starte din rejse uden for museumsbygningen, det enorme og majestætiske Zeughaus på Unter den Linden. Denne barokke bygning stammer helt tilbage fra 1706 og er blandt de ældste overlevende bygninger på boulevarden. Hold øje med det moderne anneks, som præges af en spøjs vindeltrappe med glasvægge. Dette tilstødende bygningsværk er designet af den berømte kinesisk-amerikanske arkitekt I. M. Pei og har midlertidige udstillinger.

Når du rejser til Tysklands Historiske Museum, kan du gå indenfor for at se de permanente udstillinger, som er inddelt i tidsperioder og fordelt på to etager. Den øverste etage gennemgår regionens historie frem til enden af Første Verdenskrig, mens den nederste etage dækker alt fra Weimar-republikken frem til det tidspunkt, hvor de allierede styrker forlod det genforenede Tyskland i 1994.

På en ferie til Tysklands Historiske Museum kan du se over 7.000 genstande, som fortæller Tysklands historie og sætter Tysklands historie i en international kontekst. Institutionen præsenterer de mørke perioder i Tysklands historie uden omsvøb. Vær forberedt på at blive konfronteret med stærke billeder og ubehagelige genstande på udstillingerne. Hvis du vil have et endnu mere detaljeret indblik i samlingerne, kan du forhåndsbooke en rundvisning.

Museet har også en biograf, der viser fiktionsfilm og dokumentarfilm på tysk og ind imellem på engelsk. Disse film vises ofte i forbindelse med den udstilling, der fremvises på det pågældende tidspunkt. Du kan se på fotos og dokumenter på museets bibliotek, kigge på ting i museets butikker og snuppe en kop kaffe på museets cafe.

Voksne skal betale entré for at få adgang til Tysklands Historiske Museum, mens børn kommer gratis ind. Museet er åbent hver dag. Som med de fleste seværdigheder i bymidten er det lettest at tage offentlig transport hertil. Du kan tage en bus eller køre med U-Bahn til stationerne i nærheden.


Guide til at udforske Tysklands Historiske Museum


Kort

Bedste hoteltilbud i Tysklands Historiske Museum

Se alle 1.261 overnatningssteder i nærheden af Tysklands Historiske Museum
The Westin Grand, Berlin DKK 777
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

  Cityhostel Berlin Mitte DKK 240
  Cityhostel Berlin Mitte

  Cityhostel Berlin Mitte

  Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
    
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hostel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Mohrenstrasse U-Bahn og Stadtmitte U-Bahn.

   Hilton Berlin DKK 855
   Hilton Berlin

   Hilton Berlin

   Mohrenstr. 30, Berlin, BE
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 518
    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
      
     0.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

     Hotel Berlin, Berlin DKK 541
     Hotel Berlin, Berlin

     Hotel Berlin, Berlin

     Lützowplatz 17, Berlin, BE
       
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

      Radisson Blu Hotel, Berlin DKK 767
      Radisson Blu Hotel, Berlin

      Radisson Blu Hotel, Berlin

      Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin, BE
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Aquadom, DDR-museet og Berlin Katedral. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Hackescher Markt Station på 6 minutter og Alexanderplatz Station på 7 minutter.

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 771
       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

        Melia Berlin DKK 590
        Melia Berlin

        Melia Berlin

        Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.