Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Tysklands Historiske Museum

Få mere at vide om Tysklands spændende historie gennem denne enorme samling, som tager et ærligt og barsk kig på denne moderne europæiske nation.

På et weekendophold til Tysklands Historiske Museum kan du sætte en dag af til at udforske museet, som giver et detaljeret indblik i nationens historie. Du kan se artefakter, kunstværker, dokumenter, fotos og hverdagsgenstande fra forhistorisk tid og helt frem til efter genforeningen.

På en rejse til Tysklands Historiske Museum kan du starte din rejse uden for museumsbygningen, det enorme og majestætiske Zeughaus på Unter den Linden. Denne barokke bygning stammer helt tilbage fra 1706 og er blandt de ældste overlevende bygninger på boulevarden. Hold øje med det moderne anneks, som præges af en spøjs vindeltrappe med glasvægge. Dette tilstødende bygningsværk er designet af den berømte kinesisk-amerikanske arkitekt I. M. Pei og har midlertidige udstillinger.

Når du rejser til Tysklands Historiske Museum, kan du gå indenfor for at se de permanente udstillinger, som er inddelt i tidsperioder og fordelt på to etager. Den øverste etage gennemgår regionens historie frem til enden af Første Verdenskrig, mens den nederste etage dækker alt fra Weimar-republikken frem til det tidspunkt, hvor de allierede styrker forlod det genforenede Tyskland i 1994.

På en ferie til Tysklands Historiske Museum kan du se over 7.000 genstande, som fortæller Tysklands historie og sætter Tysklands historie i en international kontekst. Institutionen præsenterer de mørke perioder i Tysklands historie uden omsvøb. Vær forberedt på at blive konfronteret med stærke billeder og ubehagelige genstande på udstillingerne. Hvis du vil have et endnu mere detaljeret indblik i samlingerne, kan du forhåndsbooke en rundvisning.

Museet har også en biograf, der viser fiktionsfilm og dokumentarfilm på tysk og ind imellem på engelsk. Disse film vises ofte i forbindelse med den udstilling, der fremvises på det pågældende tidspunkt. Du kan se på fotos og dokumenter på museets bibliotek, kigge på ting i museets butikker og snuppe en kop kaffe på museets cafe.

Voksne skal betale entré for at få adgang til Tysklands Historiske Museum, mens børn kommer gratis ind. Museet er åbent hver dag. Som med de fleste seværdigheder i bymidten er det lettest at tage offentlig transport hertil. Du kan tage en bus eller køre med U-Bahn til stationerne i nærheden.


Guide til at udforske Tysklands Historiske Museum


Kort

Bedste hoteltilbud i Tysklands Historiske Museum

Se alle 1.309 overnatningssteder i nærheden af Tysklands Historiske Museum
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 540
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
   
  3.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og Hackescher Markt ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Alexanderplatz U-Bahn på 7 minutter og Schillingstrasse U-Bahn på 7 minutter.

  Hilton Berlin DKK 855
  Hilton Berlin

  Hilton Berlin

  Mohrenstr. 30, Berlin, BE
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Berlin Statsopera 10 minutter derfra. Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 466
   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
     
    0.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

    The Westin Grand, Berlin DKK 889
    The Westin Grand, Berlin

    The Westin Grand, Berlin

    Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

     Hotel AMANO Grand Central DKK 461
     Hotel AMANO Grand Central

     Hotel AMANO Grand Central

     Heidestraße 62, Berlin, BE
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Museum for Moderne Kunst, Friedrichstrasse og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstadt-Palast ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

      NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse DKK 635
      NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

      NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

      Friedrichstraße 96, Berlin, BE
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Museumsinsel (museumsø), Gendarmenmarkt og Brandenburger Tor. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Checkpoint Charlie-museet ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Friedrichstrasse U-Bahn og Berlin Friedrichstrasse Station.

       Radisson Blu Hotel, Berlin DKK 664
       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin, BE
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Aquadom, DDR-museet og Berlin Katedral. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og Museumsinsel (museumsø) 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Hackescher Markt Station på 6 minutter og Alexanderplatz Station på 7 minutter.

        Melia Berlin DKK 665
        Melia Berlin

        Melia Berlin

        Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.