Rejser til Trogir 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Mest populære hoteller i Trogir

Apartmani Trogir
Apartmani Trogir
4 out of 5
K.A. Stepinca 78a, Trogir, 21220
Prisen er 311, kr pr. nat fra 6. dec. til 7. dec.
311, kr
pr. nat
6. dec. – 7. dec.
4,5/5 Wonderful! (272 anmeldelser)
Good apartments
"We stayed for one night in Trogir before heading to Split. This family run apartment- hotel is nice and clean and the family that runs it are very friendly. Room was clean and had AC and a small fridge. Breakfast costs about 80 Krona which is a bit to the expensive side (compared to going to a local ..."

Anmeldelse fra 23. aug. 2021

Apartmani Trogir
XII Century Heritage Hotel
XII Century Heritage Hotel
4 out of 5
Mornarska 23, Trogir, 21220
4,6/5 Wonderful! (148 anmeldelser)
Top hotel
"Vi havde et helt fantastisk ophold. Hotellet er nyrestaureret, med store nye badeværelser med kar. sengen er 2x2m med rigtig god madras og sengetøj. venlig reception med 24/7 betjening. god restaurant med udsigt til havnen og vandet. selve hotellet ligger på en ø, landfast med bro, i en skøn middelalderby, ..."

Anmeldelse fra 2. maj 2018

XII Century Heritage Hotel
Hotel Sikaa
Hotel Sikaa
4 out of 5
Obala Kralja Zvonimira 13, Trogir, 21220
Prisen er 336, kr pr. nat fra 31. dec. til 1. jan.
336, kr
pr. nat
31. dec. – 1. jan.
4,4/5 Excellent! (145 anmeldelser)
"Super beliggenhed med god service"

Anmeldelse fra 26. aug. 2018

Hotel Sikaa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Trogir?
Det er bare om at gøre dig klar til at booke, for en rejse til Trogir starter fra så lidt som . Når du samler hotel, flyrejse og udlejningsbil i en pakkerejse, kan du nyde godt af et rigtig godt tilbud.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Trogir?
Hvis du går efter at sikre dig besparelser, kan du samle dine reservationer i en pakkerejse til Trogir. Uanset om du ser efter hoteller, flyrejser, udlejningsbiler eller oplevelser, så kan du booke det hele på ét og samme sted. Derudover er der et bredt udvalg lige ved hånden. Expedia har 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder på verdensplan at vælge blandt. Du kan flyve med lige dem, du vil, overnatte, hvor det passer dig bedst, og spare mange penge – det er da den ideelle ferie!
Hvor skal jeg overnatte i Trogir?
Der er en hel masse behagelige områder i Trogir, men Trogir Old Town er svær at slå. Kamerlengo-fæstningen er en af de største årsager til, at dette sted tager kegler.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Trogir?
Mange rejsende, der lægger vejen forbi Trogir, overnatter ofte i Mastrinka. Apartmani Knezovic og Lejlighed Maja A1 (2 + 1) - Mastrinka, Island Ciovo, Kroatien er velbesøgte muligheder i denne bydel. Men der er også andre interessante steder her i byen. Arbanija er også et hyggeligt område, hvor du finder Luxury Apartments Villa Gloria og Villa with sea view and swimming pool.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Trogir på?
Svaret kommer an på dine prioriteter. Typisk opnår du de bedste tilbud i måned, mens hotelpriserne stiger i . Der er flest mennesker i Trogir i månederne . Hvis du ønsker en mere tilbagelænet ferie, så er et bedre tidspunkt at pakke kufferten på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Trogir?
Rejsende kan generelt søge efter internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder inden afrejsedatoen. Er du sent ude? Hvis du har heldet med dig, er det stadig muligt at få fingrene i en billigere billet kun få uger inden, du skal afsted.
Hvad inkluderer pakkerejser til Trogir på Expedia?
Fra flybilletter og hoteller til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til Trogir, som er ideel til dig. Skal du afsted i et par uger? Kig nærmere på en pakkerejse med fly, hotel og billeje. Skal du kun være væk i kort tid, passer et tilbud med fly og hotel måske bedre til dine behov. Du kan også tilføjer oplevelser, når du har foretaget reservationen. Vores pakkerejser gør det til en leg at spare penge.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Trogir?
Når du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet, kan du opnå gode rabatter. Uanset om du skal arrangere en skiferie i en alpehytte, eller du hellere vil overnatte på et smart hotel i byen, kan Expedia klare det for mindre.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Trogir hos Expedia?
Ja – og det er endda ganske enkelt. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber i hele verden. Pakkerejser giver dig friheden til at vælge blandt hoteller, flyrejser og oplevelser, som det passer dig.
Kan jeg rejse til Trogir i øjeblikket?
Du finder info vedrørende rejserestriktioner, karantænekrav m.m. For rejser til Trogir ved at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge