Billige flybilletter til Trogir

Om Trogir

Fly til Trogir

I Kroatien ud til Adriaterhavet ligger den historiske by Trogir. Den historiske bymidte er på UNESCOs Verdensarvsliste på grund af dens evne til at fastholde den gamle byplan gennem så mange år og er virkelig en betagende oplevelse. Og så er Trogir helt speciel ved at bestå af tre dele: en bydel på fastlandet, den gamle bydel på en lille ø og den sidste bydel på øen Ciovo – det er man da nødt til at opleve! Når du skal finde flybilletter til Trogir, skal du lede efter fly til Split Lufthavn. Det vil fra Danmark oftest involvere en mellemlanding, men til gengæld ligger lufthavnen kun 5 km fra byen.

Efter ankomst med fly til Trogir

Når du er ankommet efter at have fundet billig fly til Trogir, er der flere måder, hvorpå du kan komme til dit hotel i Trogir. Du kan leje en bil, men det kan være svært at finde et sted at parkere, så det nemmeste er at tage bussen. Og med de kun 5 km fra lufthavnen til byen er turen hurtigt overstået. Der kører bus hver halve time fra lufthavnen, og den holder lige uden for terminalen, klar til at tage dig med. Til gengæld kan du så benytte dig af billig biludlejning i Trogir, når du vil ud og opleve lidt af Kroatien på egen hånd. Området her gemmer på mange natur- og kulturoplevelser og også shopping og storby, hvis du er mere til det.

Ferie med et kulturelt præg

Når du er ankommet med fly til Trogir og har fundet det sted, hvor du skal bo, så er du klar til en ferie med både kulturelle oplevelser og afslapning. For Trogir byder nemlig på lidt af hvert! Hvis du er til strand, ligger stranden Okrug på øen Ciovo, og der sejler en lille shuttlebåd fra fastlandet, som du kan tage. Vest for Trogir ligger også Medena, som er et rigtigt ferieområde med en lang sandstrand. Hertil kan du tage bussen eller bilen. Når du skal opleve det kulturelle, så står den gamle bydel med det historiske centrum klart øverst på listen! Udover de mange små gader og flotte bygninger bør du bestemt se katedralen Sv. Lovre og fortet Kamerlengo.

Flyrejse til Trogir = mange udflugtsmuligheder!

Når du er taget en tur til Trogir, har du nemt ved at komme til mange interessante udflugtsmål. F.eks. ligger nationalparken Krka kun ca. en time væk. Så hvis du vil bruge en dag på at opleve flot natur, er det en oplagt destination. Hvis du er mere til storbyoplevelser, er byen Split et godt udflugtsmål. Her er den romerske kejser Diocletians palads en af besøgsfavoritterne, men ud over at se det historiske centrum og bygninger er der også rig mulighed for shopping. Shoppingcentret City Center One er byens største og et meget populært sted at handle i de omkring 80 både lokale og internationale butikker. Også borgen Klis i byen af samme navn, der ligger lige nordøst for Split, er et besøg værd, hvis I er historieinteresserede.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Trogir?
Split (SPU) er den eneste af slagsen i Trogir.
Hvor langt ligger SPU fra Trogir?
Resnik Lufthavn (SPU) er kun en kort køretur fra alle lysene i Trogir midtby. Du finder lufthavnen 4 km fra bykernen.
Kan jeg flyve til Trogir i øjeblikket?
For at få de seneste oplysninger om at flyve til Trogir kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om alle de aktuelle rejserestriktioner, og om du skal gå i karantæne, så snart du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Trogir?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Trogir, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Trogir med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Trogir, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Trogir?
Med kun én stor lufthavn i Trogir vil det ikke tage dig lang tid at finde det bedste fly. Du vil ankomme i Split (SPU), som ligger cirka 4 km fra byen.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Trogir?
32 luftfartsselskaber flyver til Trogir fra 57 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Trogir?
De fleste fly til Trogir er med flyselskaberne easyJet, Croatia Airlines og TUI Airways. Blandt disse tre er easyJet det foretrukne valg, og London er den by, flest passagerer flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Trogir?
Med 326 direkte fly om ugen vil du ankomme til Trogir, før du kan nå at spørge: “Er vi snart fremme?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Trogir fra?
Rejsende flyver ofte fra Rhindalen, Viterbo og London, hvis de skal til Trogir.
Hvor lang tid tager det at flyve til Trogir Lufthavn?
Hvis du rejser til Trogir fra Rhindalen, kan du forvente en flyvetid på 1 time og 40 minutter. Hvis rejsen afgår fra Viterbo, kan du forvente at være i luften i 1 time og 14 minutter. Fra London tager det omtrent 2 timer og 36 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Trogir?
De fleste erfarne rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er tit dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre populær lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste godt råd: En anden simpel måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du falder over en virkelig god pris. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Trogir?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Trogir være en let sag eller føles helt uendelig. Vi har samlet nogle nyttige råd, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit store eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flytur kan sagtens være en ukompliceret oplevelse, hvis du sørger for at medbringe det rette udstyr. Først og fremmest kan det være godt at have toiletartikler, såsom tandbørste og hårbørste, et sæt skiftetøj og noget godt læsestof. Desuden bør du næsten gøre plads i tasken til din telefon og oplader, eventuelle lægemidler og muligvis ligeledes en pude. Som det sidste må du ikke glemme at medbringe pas, dine rejsedokumenter og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, bor, fyrværkeri og brændstof. Sportsudstyr som baseballkøller og objekter, der kan gøre skade på andre passagerer, såsom peberspray og skydevåben, er heller ikke tilladt om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør altid være målet, når du beslutter, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk også rigtig godt over dit valg af fodtøj, da en flyvetur ofte kan give hævede ankler og fødder. Flade og rummelige sko er altid en god valgmulighed.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i benets dybe vener, der kan opstå på grund af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet, som det for eksempel kan forekomme på længere flyrejser. Men det gode ved det er, at der findes en række måder at nedsætte risikoen for at få det. Drik masser af vand, gå en tur op og ned ad midtergangen, så ofte som der er dig muligt, og tag støttestrømper på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Trogir?
Svaret er – vær forberedt. Vi har udformet nogle nyttige råd til at komme ubesværet gennem sikkerhedskontrollen. Trogir kan godt gøre sig klar:

  • Personalet i lufthavnskontrollen tjekker, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingpas, inden du kan gå videre. Hav dem derfor ved hånden.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern genstande, der kan udløse alarmen. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt din frakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Du bliver nødt til at undvære teknologien i få minutter. Din tablet, telefon og andet elektronisk udstyr skal også en tur gennem scanneren.
  • Vil du gerne rejse afsted med en håndcreme? Intet problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og opbevares i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du godt have den med på flyet i håndbagagen.
  • Lette gummisko er et godt valg af fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Støvler og andre tungere sko skal ofte igennem yderligere screening.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt i den indcheckede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Trogir
Destinationslufthavn
Trogir
Destinationslufthavnens IATA-kode
SPU