Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Billede taget af Jacky B.

Hoteller i Son Servera

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
Populære steder
Inkluderede måltider
Faciliteter
Handicapfaciliteter
Rejsetype

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Son Servera?
Hipotels Eurotel Punta Rotja & Spa er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder en marina og 2 indendørs pools. En anden populær mulighed til din tur er Catalonia Del Mar - Adults Only baseret på anmeldelser.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Son Servera?
Ja! De fleste af værelserne er refunderbare, hvis du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og anvend filteret “Gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Son Servera.
Hvad er det bedste overnatningssted til et budgetvenligt ophold i Son Servera?
Hotel Ilusion Vista Blava er et hotel med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og 2 udendørs pools ifølge vores gæsteanmeldelser. En anden god valgmulighed til et budgetvenligt ophold er Hipotels Eurotel Punta Rotja & Spa.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familierejse i Son Servera?
Grupotel Mallorca Mar er et lejlighedshotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder gratis adgang til vandland og 3 udendørs pools. Andre gode muligheder til en rejse med hele familien omfatter Hotel Atolon og Apartamentos Cristina. Seværdigheder i området som Safari Zoo og Karting Can Picafort byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er bedst til en kæresteferie i Son Servera?
Aparthotel Esperanza Mar er et lejlighedshotel med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder 2 restauranter og en bar. En anden god valgmulighed til et ophold med din bedre halvdel er Catalonia Del Mar - Adults Only.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold med alt inklusive i Son Servera?
Hotel Blue Sea Don Jaime er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en restaurant og en poolbar, som hitter blandt Expedias rejsende. Blandt andre gode valgmuligheder til din ferie finder du Aparthotel Club Simo og Hotel Ilusion Vista Blava.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Son Servera?
Hipotels Eurotel Punta Rotja & Spa er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder 2 restauranter og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Andre gode muligheder til en rejse med dit kæledyr omfatter Caleia Talayot Spa Hotel og Hotel Voramar.
Hvilket overnatningssted er bedst til et ophold nær stranden i Son Servera?
Hotel Atolon er et hotel ved stranden med 4 stjerner. Det populære overnatningssted tilbyder 2 restauranter og en udendørs pool og ligger inden for 6 minutters gang fra Bona Strand. Andre gode muligheder til et ophold nær stranden omfatter Hotel Ilusion Vista Blava og Catalonia Del Mar - Adults Only.
Hvilket luksuriøse overnatningssted er bedst i Son Servera?
Pula Suites Boutique Resort er et hotel med 5 stjerner, der tilbyder en restaurant ved poolen og 2 barer/lounger, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende, der søger et elegant sted at overnatte. En anden eksklusiv mulighed til din ferie er Hipotels Eurotel Punta Rotja & Spa.
Hvad er det bedste hotel i boutique-stil i Son Servera?
Son Corb Boutique Hotel er et hotel med 4 stjerner, som hitter blandt rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes 22 værelser, en restaurant ved poolen og en poolbar.
Hvilket overnatningssted er bedst til en golfferie i Son Servera?
Hipotels Eurotel Punta Rotja & Spa er et hotel med 4 stjerner, der har en tilstødende golfbane og tilbyder gratis Wi-Fi. Der er flere gode muligheder, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane, blandt andet Pula Suites Boutique Resort og Pula Golf Resort. Du kan spille et slag golf på Club de Golf de Son Servera under dit ophold.
Hvilke hoteller har pool i Son Servera?
Catalonia Del Mar - Adults Only er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en indendørs pool, en udendørs pool og 2 restauranter. Andre muligheder med pool på stedet tæller Hotel Atolon og Hipotels Eurotel Punta Rotja & Spa.