Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

William Keller på trover

Lejligheder i Skanderborg

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Skanderborg

Skanderborg Park
Skanderborg Park
4 out of 5
Skovsvinget 10, Skanderborg
Prisen er DKK 842 pr. nat
4.3/5Excellent! (182 anmeldelser)

"Rengøring kunne være bedre. Larm fra andre værelser vækkede os kl. 5 om morgnen."…"

Anmeldelse fra 6. jul. 2020

Skanderborg Park
Danhostel Skanderborg
Danhostel Skanderborg
4 out of 5
Kindlersvej 9, Skanderborg
Prisen er DKK 675 pr. nat
3.8/5Good! (44 anmeldelser)

"Meget dejligt ophold, og skøn udsigt og Skanderborg sø . Der lugtede i køkkenet af gammel madlugt."…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2020

Danhostel Skanderborg
Sophiendal Slotshotel
Sophiendal Slotshotel
4 out of 5
Låsbyvej 82, Skanderborg
Prisen er DKK 700 pr. nat
4/5Very Good! (391 anmeldelser)

"Man føler sig virkelig velkommen og personalet er meget venlige og hjælpsomme Her kommer vi helt sikkert igen"…"

Anmeldelse fra 21. maj 2020

Sophiendal Slotshotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Skanderborg?
Der er 18 indkvarteringsmuligheder i Skanderborg. Så selvom der ikke findes mange lejligheder, kan vi hjælpe dig med at søge efter lignende overnatningssteder. Når du bruger Expedia, kan du benytte dig af filtreringsfunktionen til at finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan også søge efter lignende overnatningssteder, som eksempelvis ferieboliger, lejligheder og hytter.
Hvordan ved du, at en lejlighed er det rette valg for dig?
En lejlighed er udstyret med køkken, så du kan lave din egen mad, og giver dig ofte mere plads at boltre dig på end et traditionelt hotelværelse. Lejligheder er ideelle for par, som ønsker at bo som de lokale, og også for familier, som kan lide følelsen af hjemmet tæt på.
Hvad er en god lejlighed til mit ophold i Skanderborg?
Nedenfor finder du nogle af favoritlejlighederne, som befinder sig i området: 2 Værelses Overnatning i Skanderborg: Ligger i Skanderborg, 7,1 km fra centrum. Hygge i Hjertet af Århus: Ligger 21,7 km væk i Aarhus. Faciliteter inkluderer separat spiseområde. Athome Apartments: Ligger i Aarhus, 23,3 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi, møbleret altan og stue. Der er gratis parkering og et døgnåbent motionscenter på stedet. Guesthouse Sharon Suite: Ligger 23,4 km væk i Aarhus. Gratis Wi-Fi og stue er inkluderet. Der er gratis parkering og en terrasse på stedet. Unik Ocean View-lejlighed: Ligger i Aarhus, 23,4 km fra Skanderborg. Inkluderer balkon og stue.
Hvordan er vejret i Skanderborg?
Vejret kun er én faktor, der kan spille en rolle på din ferie, specielt hvis du ønsker at blive i en længere periode. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. I Skanderborg regner det i gennemsnit 892 mm om året.
Hvilke steder bør jeg besøge i Skanderborg?
Nyd områdets kulturelle seværdigheder såsom Om Kloster Museum, eller bliv ét med naturen på et besøg til Himmelbjerget. Ejer Bavnehoj og Kulturhuset Skanderborg er andre steder, som er værd at besøge, mens du er i området.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Skanderborg?
Flyv til Billund (BLL-Billund Lufthavn), som befinder sig 58,5 km fra centrum. Ellers kan du også kigge efter fly til Århus (AAR), som befinder sig 52,6 km væk. Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så hop på et tog fra Skanderborg Station eller Alken Station.