Singapore

Rejseguide
Singapore
Singapore er en lille bystat med spændende kulturelle seværdigheder, storslåede bygninger, enorme indkøbscentre og gadeboder med lækker mad.

Singapore er en lille, velstående bystat. Byens skyline er kendetegnet ved hypermoderne skyskrabere, men du kan også få en fornemmelse af fortiden i de kulørte etniske bydele. Under en rejse til Singapore kan du udforske byens kulturelle mangfoldighed, smage på lokale specialiteter, tage en tur i det kæmpestore pariserhjul og slappe af på strandene.

Mange rejser til Singapore, da byen har flere historiske og etniske enklaver, som det er spændende at besøge. Du kan f.eks. både opleve fascinerende kultur, madlavning og indkøbsmuligheder i det muslimske kvarter, Kampong Glam. Andre muligheder er at gå på opdagelse blandt templer og markeder i Little India og at udforske butikkerne, restauranterne og parkerne i Chinatown.

Hvis du vil spise som de lokale, skal du benytte dig af de mange gadeboder, der sælger lækker mad. Find en ledig plasticstol i et område med boder eller på et gademarked, og nyd de mange smagsindtryk, der afspejler landets blanding af kinesiske, malaysiske, indiske og indonesiske kulturer. Var det f.eks. noget med en portion fiskehoved i karry, satay med kød eller bak chor mee, som er nudler med hakkekød og champignoner?

Men Singapore har også mondæne butikker, stormagasiner og masser af indkøbscentre, der tiltrækker folk med en veludviklet sans for shopping som fluer til en sukkermad. Den store indkøbsgade hedder Orchard Road. Det er her, du finder designerbutikkerne og den hotteste mode såvel som alt, hvad hjertet kan begære inden for smykker og elektronik.

Lige ud for Singapores sydkyst ligger Sentosa-øen, som er en lille ø med masser af tilbud til turister. Her kan du tage til stranden, gå en tur i naturskønne omgivelser og køre en tur i en rutsjebane i en af forlystelsesparkerne. Du kan komme ud til Sentosa med svævebane fra Faber-bjerget eller gå, køre eller tage med offentlig transport hen over den korte dæmning, der forbinder øen med selve Singapore.

Det er en fed oplevelse at se Singapore fra et af byens høje vartegn. Én mulighed er at betragte byen fra en kabine i det 165meter høje pariserhjul Singapore Flyer. Du kan også besøge udsigtsplatformen i Tiger Sky Tower. Eller du kan gå en tur langs Skybridge på 50.etage af beboelseskomplekset Pinnacle@Duxton. En anden stemningsfuld oplevelse er at stå på Helix Bridge og kigge på skibene, der sejler forbi.

Singapore ligger lige ud for Malaysias sydspids og er forbundet til fastlandet med en dæmning. Du kan flyve til Changi Internationale Lufthavn eller køre hertil i bil eller med tog fra Malaysia. Singapore har et omfattende, effektivt og billigt netværk af offentlig transport, der kan bringe dig rundt til de fleste større seværdigheder. Du kan også komme omkring med taxi, på cykel eller i en udlejningsbil. En fascinerende destination, hvis du er ude efter sjov, shopping, mad og kultur.

Video af Singapore

Populære byer i Singapore

Singapore
Singapore
Kendt for Shopping, Haver og Chinatown
Singapore venter på dig! Glæd dig til at opleve marinaen, haverne, museerne og meget mere.

Gode grunde til at tage afsted

  • Marina Bay Sands Casino
  • Marina Bay Sands Skypark
  • Singapore Flyer

Populære steder at besøge

Singapore

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: