Californien har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til San Diego 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til San Diego med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i San Diego. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Her kan du overnatte i San Diego

Mest populære hoteller i San Diego

Manchester Grand Hyatt San Diego
Manchester Grand Hyatt San Diego
4 out of 5
1 Market Pl, San Diego, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 877 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.
4.4/5Wonderful! (2,820 anmeldelser)
Conference hotel

"Honestly, and unfortunately for the hotel. Toilet, safety box and the fridge were broken after changing room 3 times because it was overbooked. The staff did theirs so the the stay could be good and reasonable. It is located with easy access to downtown and the bay. This is a typical conference ..."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

Manchester Grand Hyatt San Diego
Paradise Point Resort & Spa
Paradise Point Resort & Spa
4 out of 5
1404 Vacation Rd, San Diego, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.229 pr. nat fra 24. feb. til 25. feb.
4.2/5Excellent! (2,021 anmeldelser)
Dejligt ophold.

"Vi blev opgraderet til et værelse med udsigt til bugten. Området er hyggeligt med lagune"…"

Anmeldelse fra 25. aug. 2019

Paradise Point Resort & Spa
Bahia Resort Hotel
Bahia Resort Hotel
3.5 out of 5
998 W Mission Bay Dr, San Diego, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 962 pr. nat fra 2. feb. til 3. feb.
4.1/5Very Good! (2,331 anmeldelser)

"Lækkert hotel, dejlig udsigt."…"

Anmeldelse fra 7. feb. 2020

Bahia Resort Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i San Diego

Strandferie i San Diego

Hvis du trænger til en pause fra byens travlhed og larm, er en ferie i San Diego det helt rigtige for dig. En rejse til San Diego byder nemlig på en fantastisk udsigt. Hvis du elsker at opholde dig ved vandet, er du måske allerede bekendt med Mission-strand (11 km væk) og foretrækker at overnatte i nærheden. Men der er ingen grund til at stresse, hvis de nærmeste hoteller er udsolgt. En del besøgende i området booker også pakkerejser i San Diego i nærheden af Mission and Pacific Beaches og North Cove Beach.

Godt at vide om San Diego

  • Hvis du går og drømmer om livet ved havet, kan du tjekke vores strandhoteller i San Diego. En flot udsigt over havet og en kølig brise – kan du forestille dig noget bedre?
  • Tag et kig på Baja Sands 4 Bedrooms 3 Bathrooms Home og Modern Poolside. Disse private ferieboliger er måske perfekte til dit ophold i San Diego.
  • San Diego har et indbyggertal på 1.307.400 mennesker, og her er masser at opleve. Er du ivrig efter at planlægge nogle sjove aktiviteter? Tag et kig på vores side med oplevelser i San Diego for at finde inspiration.
  • Du må ikke forlade stedet, før du har oplevet Mission and Pacific Beaches, Kellogs Beach og North Cove Beach. Med det du sparer gennem vores tilbud på rejser til San Diego, kan du se flere imponerende attraktioner som disse.

Spar tid og penge med pakkerejser til San Diego

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til San Diego på?

Et af de bedste måder at få rejsebudgettet til at række på (og spare dig selv for en masse besvær) er gennem vores pakkerejser til San Diego. Du kommer ikke til at mangle valgmuligheder blandt de 1.000.000+ overnatningssteder i hele verden og 500+ forskellige flyselskaber, du kan vælge imellem hos Expedia. Hvis du booker turen nu, kan du samtidig sikre dig en besparelse. Der er ingen grund til bekymring, hvis dine planer ændrer sig undervejs. En lang række reservationer bliver ikke pålagt afbestillingsgebyr fra vores side.

Hvilke lufthavne kan jeg flyve til, når jeg skal på ferie til San Diego?

Med 5.146 fly om måneden er det højt sandsynligt, at du ankommer til San Diego, CA (SAN-San Diego Intl.) forud for din ferie til San Diego. Det er nemlig den eneste store lufthavn i området.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til San Diego?

Med så mange forskellige højt bedømte private ferieboliger og lejligheder at vælge blandt har rejsende til San Diego masser af valgmuligheder. Disse overnatningssteder er to af de mest bookede. Såfremt ingen af dem fanger din opmærksomhed, kan du måske falde over noget, der er mere interessant for dig, blandt vores lejligheder og hoteller.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Med en pakkerejse til San Diego kan du sikre dig rabat på næsten alt. Der er de almindelige elementer, såsom fly og hotel, men hvad med at booke en udlejningsbil til at få dig rundt, mens du er i gang? Hvis du godt kan lide trygheden ved at have booket dine oplevelser i god tid, inden du tager afsted, så kan Expedia også hjælpe med det. Book din foretrukne kombination – så kan du skabe en rejseoplevelse, præcis som du vil have den.