Billige flybilletter til New Zealand

Populære byer at besøge i New Zealand

Rejse til New Zealand

Expedia tilbyder flyrejser til New Zealand, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til New Zealand eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til New Zealand på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu mere fleksibilitet. Vores praktiske kundeservice vil hjælpe dig med at finde svaret på de fleste forespørgsler om flyændringer og -afbestillinger. Det er også en god idé at tjekke dit valgte luftfartsselskabs vilkår og betingelser – og gerne inden du gennemfører reservationen!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til New Zealand?
Hos Expedia har vi fundet vores indre olympiske gymnast frem for at kunne levere de mest fleksible billetter, der er på markedet. Marker blot feltet “Intet ændringsgebyr” under “Fleksible ændringspolitikker” for at finde din drømmerejse til New Zealand.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til New Zealand under COVID-19?
På grund af COVID-19-udbruddet indebærer det at rejse nu et par ekstra udfordringer. Gennemlæs disse værdifulde råd, før du hopper ombord på dit fly til New Zealand:

 • Før du booker noget, skal du tjekke, om der gælder nogen rejserestriktioner – både for din destination og dit afrejsested. Få de seneste opdateringer ved at tjekke de officielle rejsevejledninger.
 • Når du passerer sikkerhedskontrollen i lufthavnen, skal du beholde dit mundbind på. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt for at kontrollere din identitet. Enhver, der ikke bærer mundbind, kan blive pålagt bøder og nægtet adgang.
 • For at minimere risikoen for smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran læseren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til sikkerhedspersonalet.
 • Det er tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i din håndbagage. Den må ikke indeholde mere end 350 ml, og du bliver nødt til at fjerne den fra din bagage, så sikkerhedspersonalet kan kontrollere den.
 • Læg dine personlige ejendele (for eksempel nøgler, telefon og pung) i din håndbagage i stedet for bakkerne for at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Opbevar madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du fjerner dine madvarer fra din håndbagage, mindskes sandsynligheden for, at lufthavnspersonalet bliver nødt til at åbne og røre ved din taske eller kuffert for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til New Zealand?
Begynd planlægningen så tidligt som muligt, kig på alternative lufthavne, og betal med miles eller point – der er mange muligheder! En anden er at drage fordel af Expedias søgefunktion til fleksible datoer. Søg efter din flyrejse til New Zealand, og se de billigste priser for dagene før og efter. I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til New Zealand kun .
Hvor meget koster en flyrejse til New Zealand?
Der har været et stort udvalg af lavprisbilletter i løbet af de sidste syv dage, hvor prisen for en returbillet til New Zealand lå mellem og . Heldige rejsende har fået fingrene i en enkeltbillet fra () for kun .
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i New Zealand?
Ankom til en af disse populære lufthavne, der ligger i New Zealand, så du får det bedste udgangspunkt for at nyde godt af dette skønne områdes mange tilbud:

 • Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 4925 fly per måned.
 • Wellington (WLG-Wellington Intl.) - 3370 fly per måned.
 • Christchurch (CHC-Christchurch Intl.) - 2923 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til New Zealand?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til New Zealand mellem og .
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til New Zealand?
Du kan ofte købe billige flybilletter til New Zealand i . Vær opmærksom på, at det i Danmark er dyrest at købe billetter om sommeren eller omkring højtider som påske og jul.
Hvor lang er en flyrejse til New Zealand?
Din flyrejse kan være kort eller lang, afhængigt af hvilken by du flyver fra. For at hjælpe dig med at arrangere din tur til New Zealand kan du tage et kig på den gennemsnitlige rejsetid for nogle af de mest efterspurgte indenrigsruter:

 • Christchurch (CHC-Christchurch Intl.) til Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 1 time og 23 minutter
 • Wellington (WLG-Wellington Intl.) til Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 1 time og 4 minutter
 • Queenstown (ZQN-Queenstown Intl.) til Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 1 time og 45 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i New Zealand?

 • Fyldt til bristepunktet med kultur og energi – Auckland er det perfekte udgangspunkt for dit eventyr i New Zealand. Kig forbi store seværdigheder som Sky Tower, tjek forretningerne ud, og forkæl dig selv med kulinariske oplevelser på nogle af destinationens lækre restauranter. Valget er dit!
 • Når du skal vælge aktiviteter til din tur, bør du være opmærksom på, at Auckland har kystklima. Kig på den lokale vejrudsigt, inden du tager afsted, så du har en bedre forestilling om, hvad du kan forvente.
 • Når du er klar til at komme ud og se mere af denne smukke region, kan du sætte dig bag rattet i en budgetvenlig udlejningsbil og sætte kurs mod Wellington. Denne by ligger omtrent 490 km syd for Auckland og huser også flere gode attraktioner, for eksempel Wellington Waterfront.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til New Zealand på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til New Zealand.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til New Zealand med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til New Zealand. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til New Zealand!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til New Zealand under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i New Zealand tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til New Zealand, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.