Billige flybilletter til New Zealand

Billigste flyrejser til New Zealand

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.848 kr. for en enkeltbillet og 3.994 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Qantas Airways
Austrian Airlines
Turkish Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Qatar Airways
Scandinavian Airlines
Air New Zealand
Swiss International Air Lines

Rejse til New Zealand

Expedia tilbyder flyrejser til New Zealand, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til New Zealand eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til New Zealand?
Hos Expedia har vi fundet vores indre olympiske gymnast frem for at kunne levere de mest fleksible billetter, der er på markedet. Marker blot feltet “Intet ændringsgebyr” under “Fleksible ændringspolitikker” for at finde din drømmerejse til New Zealand.
Hvor finder jeg billige billetter til New Zealand?
Begynd planlægningen så tidligt som muligt, kig på alternative lufthavne, og betal med miles eller point – der er mange muligheder! En anden er at drage fordel af Expedias søgefunktion til fleksible datoer. Søg efter din flyrejse til New Zealand, og se de billigste priser for dagene før og efter. I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til New Zealand kun 3.994 kr..
Hvor meget koster en flyrejse til New Zealand?
Der har været et stort udvalg af lavprisbilletter i løbet af de sidste syv dage, hvor prisen for en returbillet til New Zealand lå mellem 3.994 kr. og 11.575 kr.. Heldige rejsende har fået fingrene i en enkeltbillet fra Melbourne (AVV) for kun 1.848 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i New Zealand?
Ankom til en af disse populære lufthavne, der ligger i New Zealand, så du får det bedste udgangspunkt for at nyde godt af dette skønne områdes mange tilbud:

  • Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 4925 fly per måned.
  • Wellington (WLG-Wellington Intl.) - 3370 fly per måned.
  • Christchurch (CHC-Christchurch Intl.) - 2923 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til New Zealand?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til New Zealand mellem 3.994 kr. og 11.575 kr..
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til New Zealand?
Du kan ofte købe billige flybilletter til New Zealand i Oktober. Vær opmærksom på, at det i Danmark er dyrest at købe billetter om sommeren eller omkring højtider som påske og jul.
Hvor lang er en flyrejse til New Zealand?
Din flyrejse kan være kort eller lang, afhængigt af hvilken by du flyver fra. For at hjælpe dig med at arrangere din tur til New Zealand kan du tage et kig på den gennemsnitlige rejsetid for nogle af de mest efterspurgte indenrigsruter:

  • Christchurch (CHC-Christchurch Intl.) til Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 1 time og 23 minutter
  • Wellington (WLG-Wellington Intl.) til Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 1 time og 4 minutter
  • Queenstown (ZQN-Queenstown Intl.) til Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 1 time og 45 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i New Zealand?

  • Fyldt til bristepunktet med kultur og energi – Auckland er det perfekte udgangspunkt for dit eventyr i New Zealand. Kig forbi store seværdigheder som Sky Tower, tjek forretningerne ud, og forkæl dig selv med kulinariske oplevelser på nogle af destinationens lækre restauranter. Valget er dit!
  • Når du skal vælge aktiviteter til din tur, bør du være opmærksom på, at Auckland har kystklima. Kig på den lokale vejrudsigt, inden du tager afsted, så du har en bedre forestilling om, hvad du kan forvente.
  • Når du er klar til at komme ud og se mere af denne smukke region, kan du sætte dig bag rattet i en budgetvenlig udlejningsbil og sætte kurs mod Wellington. Denne by ligger omtrent 490 km syd for Auckland og huser også flere gode attraktioner, for eksempel Wellington Waterfront.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til New Zealand på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til New Zealand.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til New Zealand med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til New Zealand. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til New Zealand!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til New Zealand under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i New Zealand tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til New Zealand, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til New Zealand

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Austrian Airlines