Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Wellington

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Wellington

Flyrejser til Wellington

Wellington byder på kunst, historie og politik og er ikke alene hovedstaden i New Zealand, men også hjemsted for New Zealands teater- og filmindustri, mange fascinerende museer og gallerier og fantastiske balletter og orkestre. Det er relativt let at finde billige flyrejser til Wellington året rundt, eftersom kulturhungrende turister ved, at dette er en perle, som man ikke må gå glip af.

Det bedste tidspunkt at besøge Wellington på

Højsæson:

Højsæsonen i Wellington begynder i december og varer til begyndelsen af marts. Det er den perfekte årstid at besøge byen på, da der er dejligt varmt. Ud over det skønne klima danner byen også rammen om en række spændende arrangementer, bl.a. Wellington Fringe Festival, som starter i begyndelsen af marts. Hvis du elsker at opholde dig i naturen, er tidspunktet også velegnet, da det behagelige vejr gør en lang vandretur til Mount Victoria til en dejlig oplevelse.

Midtersæson:

Midtersæsonen i Wellington falder i midten af marts til og med maj. Disse måneder er som regel en smule kølige, og der er helt sikkert færre turister. Flyrejser til Wellington plejer derfor ikke at være ret dyre. Hvis du ikke har noget imod en smule kulde og regn, er tidspunktet perfekt til at besøge denne skønne by, hvor det rusker en smule i træerne, og mange lokale festivaller stadigvæk er i fuld gang.

Lavsæson:

Der er lavsæson i Wellington i juli og august. Hvis du har mod på forfriskende temperaturer, er dette det perfekte tidspunkt at udforske de mange indendørs arrangementer og destinationer på, f.eks. Film Festival og Embassy Theatre.

Oplysninger om Wellington Lufthavn og lufthavnstransport

Wellington Internationale Lufthavn (WLG)
Afstand: 8 km øst for Wellington
Airport Flyer Bus er en af de billigste transportmetoder fra lufthavnen. Du kan også med fordel benytte transportservicen, der kører dig lige til døren, eller bruge en af de mange taxaer. Disse muligheder er dog lidt dyrere. Selvom det er let at komme rundt i byen til fods eller på cykel, kan du også leje en bil i lufthavnen.

Onlineressourcer til din rejse til Wellington


Wellington Internationale Lufthavns hjemmeside indeholder vigtige oplysninger om flyrejser og lufthavnstransport, faciliteter i lufthavnen og kontaktoplysninger.

På hjemmesiden Smartraveller kan du få oplysninger om aktuelle sikkerhedsproblemer og krav i forbindelse med ind- og udrejse og vigtige lokale kontaktoplysninger.