Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Auckland

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Auckland

Om

Fly til

Vil du gerne holde ferie på den anden side af jorden? Spekulerer du på, om vandet i afløbet virkelig cirkulerer i den anden retning? Så er det bare om at få reserveret de flybilletter til . På en rejse til kan du opleve New Zealands største by, der ligger på en landtange på Nordøen, omgivet af vand. Byen har hele to havne og kaldes også ”City of Sails” på grund af den store popularitet sejlads nyder på disse breddegrader.

Sådan kommer du med fly til

Du kan komme med fly til med et eller to stop undervejs, men det tager selvfølgelig noget tid at tilbagelægge de omkring 17.530 kilometer der er fra Danmark dertil. Den hurtigste mulighed er med en enkelt mellemlanding i for eksempel Singapore, hvor rejsetiden så bliver på omkring 24 timer.

Hvis går efter mere billige flyrejser til , kan det ofte betale sig at kigge på fly til med flere stop undervejs, det kunne være først i en europæisk storby og derefter en asiatisk én af slagsen, inden du når frem til . Her kommer den samlede tur til at tage omkring de 30 timer.

Lufthavnen og transport ind til centrum, når du kommer med fly til

er trafikknudepunkt og kan også bryste sig af at have landets største internationale lufthavn ved navn Lufthavn (AKL). Den ligger 21 kilometer syd for centrum, og du kan tage flybussen ind til byen, når du er landet med dit fly til . Den kører døgnet rundt og ad to forskellige ruter ind til centrum, alt efter trafikken tager turen omkring fra 40 til 60 minutter. En billigere mulighed er at tage 380 Airporter-bussen til Papatoetoe Station og derfra med tog til centrum.

Hvis I er flere og har tunge kufferter, er det nemmeste måske bare at tage en taxi direkte til jeres hotel i , ligesom der selvfølgelig også er mulighed for at reservere billeje i , hvis du regner med selv at køre rundt at udforske andre områder på Nordøen.

Fly – : Det skal du se

Mens du er i , kan du besøge Stardome Observatory for at se stjerner, du aldrig før har set. Du kan se flere forskellige film om stjerner i planetariet. Se også den store samling af meteorer.

Hvis du besøger Auckland sammen med dine børn eller andre med et ungdommeligt sind, må du ikke gå glip af Museum of Transport and Technology. Her får du alt at vide om den teknologi, der er blev brugt til at transportere folk rundt på hele New Zealand, lige fra fly til tog. Der er foredrag for de lidt ældre og interaktive områder for hele familien.