Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Pariser Platz

Nyd udsigten over Brandenburger Tor og overgangen til den livlige park Tiergarten fra denne store og smukke offentlige plads.

Den spektakulære boulevard Unter den Linden ender ved Pariser Platz, en enorm offentlig plads, der tiltrækker masser af turister både om dagen og om aftenen. På en rejse til Pariser Platz kan du kigge nærmere på den majestætiske arkitektur i de omkringliggende bygninger og se op på de gigantiske søjler på en af de lettest genkendelige bygninger i verden: Brandenburger Tor.

Med et areal på næsten 1,5 hektar er denne plads et af de mest berømte steder i byen. Før genforeningen var den en del af byens berygtede "dødszone" på østsiden og var stadig ingenmandsland for almindelige borgere, indtil Berlinmuren blev revet ned i 1989. Hvis du rejser til Pariser Platz i dag, finder du masser af turister med kameraerne fremme.

Gå rundt langs udkanten af pladsen forbi de elegante omkringliggende bygninger. Hold øje med det historiske Hotel Adlon, som er et af de storslåede gamle hoteller i Europa, og forskellige udenlandske ambassader og bankers hovedsæder blandet med restauranter og kaffebarer.

Selvom Brandenburger Tor kan ses på utallige postkort og billeder, er den gigantiske struktur betydeligt mere imponerende, når du ser den med dine egne øjne. Gå forbi dens hvælvinger, og stop op ved indgangen til den kæmpestore park Tiergarten, som strækker sig langt ind i Vestberlin.

På en ferie til Pariser Platz kan du overveje et besøg på Madame Tussaud's Berlin umiddelbart øst for pladsen, hvor du kan se voksmodeller af kendte figurer. Hvis du er ude efter noget mere sofistikeret under et weekendophold til Pariser Platz, kan du besøge Akademie der Künste (Kunstakademiet) på sydsiden af pladsen. Akademiet har udstillinger samt koncerter, debatter, samtaler, danseopvisninger og andre kulturbegivenheder.

Pariser Platz er et godt startsted til at udforske den vestlige del af byen. Der findes flere populære seværdigheder i nærheden, blandt andet Reichstag-bygningen og Mindesmærke for Europas myrdede jøder.

Det er lettest at komme til Pariser Platz med offentlig transport. Du kan tage U-Bahn til Brandenburger Tor-stationen i Berlin.


Guide til at udforske Parisier Platz


Kort

Bedste hoteltilbud i Parisier Platz

Se alle 1.262 overnatningssteder i nærheden af Parisier Platz
Hotel Berlin, Berlin DKK 562
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berlin, BE
   
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 518
  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
    
   0.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

   Cityhostel Berlin Mitte DKK 240
   Cityhostel Berlin Mitte

   Cityhostel Berlin Mitte

   Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
     
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hostel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Mohrenstrasse U-Bahn og Stadtmitte U-Bahn.

    The Westin Grand, Berlin DKK 777
    The Westin Grand, Berlin

    The Westin Grand, Berlin

    Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 771
     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 278
      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      Turmstrasse 25-26, Berlin
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 2 km fra Tiergarten-parken, Sejrssøjlen og Schloss Bellevue. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

       Hilton Berlin DKK 855
       Hilton Berlin

       Hilton Berlin

       Mohrenstr. 30, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

        Hotel Adlon Kempinski DKK 1.816
        Hotel Adlon Kempinski

        Hotel Adlon Kempinski

        Unter Den Linden 77, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor S-Bahn og Brandenburger Tor Station.