Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Pariser Platz

Nyd udsigten over Brandenburger Tor og overgangen til den livlige park Tiergarten fra denne store og smukke offentlige plads.

Den spektakulære boulevard Unter den Linden ender ved Pariser Platz, en enorm offentlig plads, der tiltrækker masser af turister både om dagen og om aftenen. På en rejse til Pariser Platz kan du kigge nærmere på den majestætiske arkitektur i de omkringliggende bygninger og se op på de gigantiske søjler på en af de lettest genkendelige bygninger i verden: Brandenburger Tor.

Med et areal på næsten 1,5 hektar er denne plads et af de mest berømte steder i byen. Før genforeningen var den en del af byens berygtede "dødszone" på østsiden og var stadig ingenmandsland for almindelige borgere, indtil Berlinmuren blev revet ned i 1989. Hvis du rejser til Pariser Platz i dag, finder du masser af turister med kameraerne fremme.

Gå rundt langs udkanten af pladsen forbi de elegante omkringliggende bygninger. Hold øje med det historiske Hotel Adlon, som er et af de storslåede gamle hoteller i Europa, og forskellige udenlandske ambassader og bankers hovedsæder blandet med restauranter og kaffebarer.

Selvom Brandenburger Tor kan ses på utallige postkort og billeder, er den gigantiske struktur betydeligt mere imponerende, når du ser den med dine egne øjne. Gå forbi dens hvælvinger, og stop op ved indgangen til den kæmpestore park Tiergarten, som strækker sig langt ind i Vestberlin.

På en ferie til Pariser Platz kan du overveje et besøg på Madame Tussaud's Berlin umiddelbart øst for pladsen, hvor du kan se voksmodeller af kendte figurer. Hvis du er ude efter noget mere sofistikeret under et weekendophold til Pariser Platz, kan du besøge Akademie der Künste (Kunstakademiet) på sydsiden af pladsen. Akademiet har udstillinger samt koncerter, debatter, samtaler, danseopvisninger og andre kulturbegivenheder.

Pariser Platz er et godt startsted til at udforske den vestlige del af byen. Der findes flere populære seværdigheder i nærheden, blandt andet Reichstag-bygningen og Mindesmærke for Europas myrdede jøder.

Det er lettest at komme til Pariser Platz med offentlig transport. Du kan tage U-Bahn til Brandenburger Tor-stationen i Berlin.


Guide til at udforske Parisier Platz


Kort

Bedste hoteltilbud i Parisier Platz

Se alle 1.418 overnatningssteder i nærheden af Parisier Platz
The Westin Grand, Berlin DKK 1.337
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Stadtmitte Stationn ligger inden for 6 minutters gang.

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 889
  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
    
   0.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

   Scandic Berlin Potsdamer Platz DKK 632
   Scandic Berlin Potsdamer Platz

   Scandic Berlin Potsdamer Platz

   Gabriele Tergit Promenade 19, Berlin, BE
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, 0,7 km fra Berlin Spionmuseum. Mendelssohn-Bartholdy-Park U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Gleisdreieck U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

    Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 830
    Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

    Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

    Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

     Hotel Adlon Kempinski DKK 2.164
     Hotel Adlon Kempinski

     Hotel Adlon Kempinski

     Unter Den Linden 77, Berlin, BE
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor S-Bahn og Brandenburger Tor Station.

      TITANIC Gendarmenmarkt Berlin DKK 951
      TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

      TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

      Französische Straße 30, Berlin
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Bode Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hausvogteiplatz U-Bahn og Französische Strasse U-Bahn.

       TITANIC Comfort Berlin Mitte DKK 504
       TITANIC Comfort Berlin Mitte

       TITANIC Comfort Berlin Mitte

       Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
         
        3.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Spittelmarkt U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Märkisches Museum U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

        Hilton Berlin
        Hilton Berlin

        Hilton Berlin

        Mohrenstr. 30, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Berlin Statsopera 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Stadtmitte Stationn, mens Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.