COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

B&B i Palma de Mallorca

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære B&B i Palma de Mallorca

1 dbl. rum, w. privat bad. i vidunderlig designer apt. + Wifi + udsigt + terrasse
Carrer de Josep Socias i Gradolí, 1 - 2A, Palma de Mallorca, De Baleariske Øer
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ligger i Palma de Mallorca, kun 2 km fra Pueblo Español Museum, Visit Mallorca Stadion og Paseo Maritime. Derudover ligger Santa María ...

1 dbl. rum, w. privat bad. i vidunderlig designer apt. + Wifi + udsigt + terrasse
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Palma de Mallorca
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Palma de Mallorca

Hipotels Playa de Palma Palace

Hipotels Playa de Palma Palace

5 out of 5
Avd. Fra Joan Llabrés S/N, Palma de Mallorca
Prisen er DKK 782 pr. nat fra 20. apr. til 21. apr.
4.7/5Exceptional! (713 anmeldelser)
Ingen 5 stjernet oplevelse

"Flot Hotel - men langt fra 5 stjernet service. Det var ikke fordi de ikke var venlige - men der manglede bare generelt st højne servicen, som man bør forvente at et 5 stjernet hotel 1) morgenmaden var god, men kø efter kø på mad stationerne, manglede simpelthen mennesker til at servicere 2) pool ..."…"

Anmeldelse fra 11. jul. 2020

Hipotels Playa de Palma Palace
Pure Salt Garonda - Adults Only

Pure Salt Garonda - Adults Only

4 out of 5
Calle Mar Negra 2, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca
Prisen er DKK 904 pr. nat fra 7. maj til 8. maj
4.4/5Wonderful! (637 anmeldelser)
Dejligt hotel - støjende område.

"God beliggenhed i forhold til lufthavn og hvis man gerne vil udforske Palma. Stranden er også fin, men nærområdet er meget turistet og tysk. Hotellet er klassificeret som Adults Only, og der var heller ingen børn under 18 år, men desværre en hel del unge i alderen 18-25 år som vi oplevede meget larmende, ..."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2020

Pure Salt Garonda - Adults Only
Hipotels Gran Playa de Palma

Hipotels Gran Playa de Palma

4 out of 5
Avenida Fra Joan Llabrés S/N, Palma de Mallorca
Prisen er DKK 686 pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.
4.7/5Exceptional! (968 anmeldelser)
Lækkert hotel

"Lækkert hotel med god service og en fantastisk skybar. Der er styr på renligheden fx tager man ikke selv i buffeten, hver “madstation” har en tjener stående som giver dig det du ønsker. Om aftenen den bedste kødbuffet og fiskebuffet. Der er installeret håndsprit beholdere overalt selv inde i elevator. ..."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Hipotels Gran Playa de Palma
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Palma de Mallorca?
Leder du efter noget, som har lidt mere kant i forhold til et standardhotel, er det muligt, at et Bed & Breakfast er den bedste mulighed til din ferie. Har du planer om at tilbringe en dag ved vandet i Palma de Mallorca? Cala Mayor Strand og El Arenal-stranden er nogle af de mest populære strande i området.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast er det bedste valg for dig?
Bed & Breakfasts tilbyder en helt særlig atmosfære med personlig service, mulighed for at møde andre gæster og selvfølgelig en fantastisk morgenmad.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Palma de Mallorca?
Her er en række Bed & breakfasts, der befinder sig i det omkringliggende område: 1 dbl. rum, w. privat bad. i vidunderlig designer apt. + Wifi + udsigt + terrasse: 2,2 km fra hjertet af Palma de Mallorca.Retreat Finca Son Manera: 3,5 stjerner, 25 værelser. 28,3 km fra centrum. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og en spa med fuld service.
Hvornår skal jeg overveje at booke en B&B i Palma de Mallorca?
Når du drømmer om en ferie i Palma de Mallorca, så kan både temperatur og nedbør i løbet af året være vigtige faktorer at overveje. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 23°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 11°C. Den årlige nedbør i Palma de Mallorca er i gennemsnit på 480 mm.
Hvad kan jeg opleve i Palma de Mallorca?
Palma de Mallorca er kendt for sin imponerende katedral og sin kunstscene, og rejsende, som ønsker at udforske stedet, bør næsten tage et kig på disse. Brug eventuelt lidt tid på at udforske Cala Mayor Strand og El Arenal-stranden, hvis du er interesseret i naturen. Du kan eventuelt sætte Santa María de Palma Katedral og Palma de Mallorca Havn på listen over ting, du kan opleve i området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Palma de Mallorca?
Du kan tilrettelægge din rejse til Palma de Mallorca på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Palma de Mallorca (PMI), som befinder sig 7,3 km fra hjertet af byen. Du kan gå til nærliggende metrostationer som Intermodal Station, Jacint Verdaguer Station og Son Costa/Son Fortesa Station. Hvis du vil se mere af området, så tag et tog fra Son Fuster Station eller Verge de Lluc Station.