Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hold ferie i Nørre Nebel på den jyske vestkyst, hvor du blandt andet kan kaste dig ud i vandrutsjebaner, shoppe løs i butikker og vandre imellem enorme sandklitter.

I den stemningsfyldte by Nørre Nebel har du adgang til et godt udvalg af butikker, og fra byen har du kort afstand til de fantastiske sandstrande ved den jyske vestkyst og imponerende sandklitter samt mindeværdige seværdigheder såsom museer og en vikingehavn.

Nørre Nebels station og kirke var i gammel tid byens to omdrejningspunkter, men i dag er Nørre Nebel mest kendt som en ferieby på grund af de nærliggende sommerhusområder, strande og feriecenteret SeaWest. Her kan du suse afsted i vandrutsjebaner i stedets vandland, spille bowling, og minigolf samt slippe børnene løs i det store indendørs legeland.

Vil du vide mere om områdets historie på dit weekendophold i Nørre Nebel, bør du besøge Nr. Nebel kirke samt Nymindegab Museum i nabobyen, hvor de også har et skelet fra en kæmpe kaskelothval og et frilandsmuseum med sjove aktiviteter for børn. Fortsæt din sightseeing med en hel dag i Bork Vikingehavn, hvor der hvert år afholdes vikingemarked og kampdage med spændende vikingedyster.

Når du rejser til Nørre Nebel, har du også mulighed for at kaste dig ud i en tur på skinnecykel ad de gamle jernbanespor, som løber hele vejen fra Nørre Nebel til Nymindegab. Cyklen kan transportere op til tre mennesker på én gang, og det er oplagt at pakke en madkurv på forhånd, så du på turen kan stoppe og spise picnic i grønne omgivelser.

Snyd heller ikke dig selv for en udflugt til Blåbjerg Klitplantage, hvor du, efter at have gået op på den højeste bakke, kaldet Blåbjerg, bliver belønnet med fænomenal udsigt udover den jyske vestkyst.

Det er mest oplagt at rejse til Nørre Nebel i sommerperioden, hvor de fleste seværdigheder er åbne, og havet er så varmt, at du kan bade dagen lang. Du har selvfølgelig mulighed for at køre hertil i bil, men det kan også sagtens betale sig at benytte offentlig transport, da Nørre Nebel er forbundet med både Ringkøbing og Varde via tog.

Ydermere ligger Nørre Nebel blot en time i bil fra Jyllands vildeste forlystelsespark: Legoland.

Mest populære hoteller i Nørre Nebel

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Henne Strand Ferie
Henne Strand Ferie
2 out of 5
Kollevej 101, Henne, Nørre Nebel
Prisen er DKK 465 pr. nat

Denne landejendom ved stranden ligger i Nørre Nebel, kun 15 km fra Filsø, Henne Golfklub og Nymindegab Museum. Derudover ligger Bork Vikingehavn og Bork Legeland ...

3.9/5Very Good! (22 anmeldelser)

"Udmærket opholdssted til en overnat når man er på farten. Ligger dog godt stykke uden for byen"…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2019

Henne Strand Ferie
Nymindegab Kro
Nymindegab Kro
3 out of 5
Vesterhavsvej 327, Nymindegab, Nørre Nebel
Prisen er DKK 1.400 pr. nat

Dette hotel med golffaciliteter ligger i Nørre Nebel, kun 0,3 km fra Nymindegab Museum og ca. 10 km fra Tipperhuset og Bork Vikingehavn. Derudover ligger Ringkøbing ...

4.3/5Excellent! (50 anmeldelser)
overnatning bedsteforældre og barnebarn :)

"Dejligt værelse med plads til familiehygge. Rent og pænt. Vi kunne tage kaffe o.a med på værelset og sidde og hygge med spil. Meget venlig reception og skønt med receptionshunden. God idé med kaffeautomat, så man kan sidde i hallområdet og nyde det. Kigge gode bøger og slænge sig i sofaerne i sollyset. ..."…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

Nymindegab Kro
Nymindegab Overnatning
Nymindegab Overnatning
2 out of 5
Vesterlundvej 34, Nymindegab, Nørre Nebel
Prisen er DKK 600 pr. nat

Dette gæstehus ved stranden ligger i Nørre Nebel, kun 1,1 km fra Nymindegab Museum samt mindre end 10 km fra Bork Vikingehavn og Bork Havn. Derudover ligger ...

4/5Very Good! (6 anmeldelser)
Nymindegab overnatning

"Fint, rent hus. Desværre fald et sengeben af, da jeg redte seng....og sengelamperne virkede ikke.så min mand måtte sove på sofaen i stuen."…"

Anmeldelse fra 21. jan. 2020

Nymindegab Overnatning

Populære steder at besøge i Nørre Nebel

Bork Vikingehavn
Billede af Bork Vikingehavn

Bork Vikingehavn

3.5/5(6 anmeldelser)

Brug lidt tid på udstillingerne i Bork Vikingehavn, som er museum med rig historie, på din tur til Bork Havn. Mens du kigger forbi, kan du udforske området, som er kendt for sin havnefront og sine parker.

Nørre Nebel – anmeldelser

4

Populær destination

5 - Fremragende
0
5 - Fremragende 0%
4 - God
1
4 - God 100%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

Byer i nærheden af Nørre Nebel