Indien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

MumbaiIndia

Under en storbyferie i Indiens handels- og underholdningscentrum Mumbai, hvor øst og vest mødes i en eksotisk blanding, skal du forberede dig på at blive underholdt.

På en rejse til Mumbai på Indiens vestkyst befinder du dig i en af verdens største byer, og her er masser af underholdningsmuligheder, så du kan med fordel planlægge at blive længere end på et weekendophold under din rundrejse i Indien. Mumbai, der tidligere blev kaldt Bombay, var engang en række mindre byer, som lå spredt på flere forskellige øer, inden området blev besat først af portugiserne og senere briterne. De små vandløb og floder, der adskilte øerne, blev fyldt op. I dag er byen centrum for Indiens handels- og underholdningsindustri, f.eks. er det her Bollywood-filmene produceres, hvilket bl.a. er en af årsagerne til, at folk fra hele landet og resten af verden rejser til Mumbai.

Når du går omkring i de travle gader, skal du lade dig opsluge af arkitekturen, den multikulturelle stemning og de bugnende markeder, hvor du kan købe alt fra fødevarer til stof. Se bygninger fra kolonitiden i Colaba-området, hvor du finder Gateway of India, som blev bygget fra 1911 til 1924 til minde om det første kongelige besøg i Indien af Kong George V og Dronning Mary. Et andet imponerende stykke arkitektur er den nygotiske banegård Chhatrapati Shivaji Terminus.

Besøg nogle af byens mange religiøse steder, der findes i alle former, størrelser og trosretninger, for virkelig at opleve byens mangfoldighed. Nogle af de vigtigste er templet Mumba Devi, moskeen Haji Ali og kirken St. Thomas Cathedral.

Gå en tur langs Marine Drive for at se bygninger i art deco-stil og en flot udsigt over Det Arabiske Hav. Dette er også et af de bedste steder at se solen gå ned – og byens lys blive tændt.

Tag en pause fra mylderet i Mumbai ved at besøge Hanging Gardens på Malabar Hill. Bevæg dig endnu længere væk på en tur til nationalparken Sanjay Gandhi National Park (der tidligere hed Borivindi National Park), hvor du finder vandrestier og kan besøge hulerne Kanheri Caves.

Opdater din viden om Indiens historie og kultur i Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya, som også kaldes Bombay Museum. Bygningen er i sig selv imponerende, men indenfor finder du en lige så imponerende samling af udstillinger om kunst, arkitektur og naturhistorie.

Kunstelskere skal også besøge de fine kunstsamlinger i National Gallery of Modern Art og Jehangir Art Gallery.

Se industrielle og historiske genstande fra hele Indien i Dr. Bhau Daji Lad Mumbai City Museum.

Mumbai er en metropol med nok at se og foretage sig til at fylde et helt liv. Byens spændende historie og den bemærkelsesværdige blanding af kulturer giver den et helt speciel charme, som du ikke oplever andre steder.

Her kan du overnatte i Mumbai

Mt. Mary Church som viser kulturarvsgenstande såvel som en stor gruppe mennesker

Bandra Vest

Bandra Vest er populær på grund af sine mange spisemuligheder. Er du på udkig efter flere oplevelser, kan du overveje en tur til Mt. Mary Church eller Linking Road.

Bandra Vest
Mumbai som omfatter en sportsbegivenhed

Powai

Nyd godt af kirkerne og haverne i Powai. Du kan også sætte tid af til at besøge Powai Sø eller Sanjay Gandhi Nationalpark.

Powai
Dadar, Mumbai, Maharashtra, Indien

Dadar

Nyd godt af kirkerne og haverne i Dadar. Du kan også sætte tid af til at besøge Shivaji-parken eller Plaza Cinema.

Dadar
Porten til Indien som omfatter kulturarvsgenstande og historiske bygningsværker

Colaba

5/5Exceptional!(1 anmeldelse af området)

De mange spisemuligheder og den smukke havudsigt står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Colaba. En tur til Porten til Indien eller Colaba Causeway kan eventuelt fuldende dit ophold.

Colaba
Vashi, Navi Mumbai, Maharashtra, Indien

Vashi

Rejsende synes godt om Vashi på grund af barerne og parkerne. Du kan også kigge forbi Inorbit-indkøbscenteret, når du befinder dig i området.

Vashi
Marine Drive såvel som en stor gruppe mennesker

Marine Drive

De mange spisemuligheder og den smukke havudsigt står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Marine Drive. En tur til Girgaun Chowpatty eller Veer Nariman Road kan eventuelt fuldende dit ophold.

Marine Drive

Mest populære hoteller i Mumbai

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
The Empresa Hotel
The Empresa Hotel
4 out of 5
344 Sab TV Lane, Opposite Laxmi Plaza, Off New Link Road, Andheri West, Mumbai, Maharashtra
Prisen er DKK 454 pr. nat

Dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, kun 1 km fra Kokilaben Dhirubhai Ambani Hospital & Medicinsk Forskningsinstitut og 2,1 ...

3.7/5Good! (44 anmeldelser)

"I had a great time., was mainly there for my mother's treatment in the hospital near by. But time spent was good at the property."…"

Anmeldelse fra 24. maj 2020

The Empresa Hotel
Four Seasons Hotel Mumbai
Four Seasons Hotel Mumbai
5 out of 5
1/136, Dr E Moses Rd, Worli, Mumbai, Maharashtra
Prisen er DKK 915 pr. nat

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Mumbai, kun 2 km fra High Street Phoenix Mall, Atria Mall og Nehru-planetariet. Derudover ...

4.5/5Wonderful! (688 anmeldelser)
Amazing

"Amazing hotel and the most friendly staff I have ever met. The breakfast was a delight and the pool area was great."…"

Anmeldelse fra 21. aug. 2018

Four Seasons Hotel Mumbai
Hyatt Regency Mumbai
Hyatt Regency Mumbai
5 out of 5
Sahar Airport Road, Andheri East, Mumbai, Maharashtra
Prisen er DKK 782 pr. nat

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Mumbai, kun 5 km fra MIDC Industriområde og Phoenix Market City Mall. Derudover ligger KidZania ...

4.4/5Wonderful! (865 anmeldelser)
Very nice hotel

"Excelent stay. Nice rooms, gym and two good restaurants. The location is near the airport but there are no noise issues of any kind from road or airport."…"

Anmeldelse fra 11. dec. 2017

Hyatt Regency Mumbai

Populære steder at besøge i Mumbai

Bandra Kurla Complex
Billede af Bandra Kurla Complex

Bandra Kurla Complex

Bandra Kurla Complex er blot et af de populære steder, du kan besøge i Mumbai, så hvorfor ikke også opleve nogle af mange andre aktiviteter i området under dit ophold? Mens du befinder dig i dette afslappende område, kan du nyde godt af udvalget af udsøgte spisesteder.

Juhu Beach
Billede af Juhu Beach

Juhu Beach

4/5(1 anmeldelse)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Juhu Beach, som er en populær strand i Mumbai. Stedet er kendt og populært for sin kyststrækning og sine shoppingmuligheder, som du kan besøge på din rejse.

Porten til Indien
Billede af Porten til Indien

Porten til Indien

4/5(2 anmeldelser)

Du kan lære mere om historien i Mumbai, når du gør et pitstop i et velkendt sted som Porten til Indien. Stedet er vellidt og kendt for sin kyststrækning, som du kan udforske på din tur, eller du kan nyde udvalget af udsøgte spisesteder.

Haji Ali Dargah
Billede af Haji Ali Dargah

Haji Ali Dargah

4/5(2 anmeldelser)

Bliv klogere på historien i Haji Ali Dargah, som er et af de mest populære monumenter i Mumbai. Stedet er berømt for sin kyststrækning samt sit udvalg af udsøgte spisesteder.

Crawford Marked
Billede af Crawford Marked

Crawford Marked

3/5(1 anmeldelse)

Køb souvenirs for hele familien med en tur til Crawford Marked, som er et populært shoppingcenter Mumbai. Området er berømt for sin kyststrækning, som du kan kigge forbi på din rejse.

Elephanta Grotter
Billede af Elephanta Grotter

Elephanta Grotter

Du kan blive klogere på den lokale historie i Karal, når du gør et pitstop i et populært sted som Elephanta Grotter. Stedet er vellidt og kendt for sin kyststrækning, som du kan udforske på din tur, eller du kan nyde udvalget af udsøgte spisesteder.

Mumbai – anmeldelser

3.5

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
0
5 - Fremragende 0%
4 - God
1
4 - God 50%
3 - Okay
1
3 - Okay 50%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

Byer i nærheden af Mumbai

Navi Mumbai

Navi Mumbai

Thane

Thane