Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Traveling Mama på trover

Boutique-hoteller i Middelfart

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Boutique-hoteller i Middelfart

Fjelsted Skov Hotel & Konference
3 out of 5
Store Landevej 92, Middelfart
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 849 pr. nat
4.3/5Excellent! (155 anmeldelser)
Rigtig godt til prisen

"Rigtig godt til prisen. Minder lidt om små lejligheds bygninger, hvor man bliver indlogeret. Stille (Måske jeg var heldig at der ikke var så mange). Rent og komfortabelt. God morgenmad. Det gør jeg absolut gerne en anden gang som et "stopover" mellem Sjælland og Jylland."…"

Anmeldelse fra 14. feb. 2020

Fjelsted Skov Hotel & Konference
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Boutique-hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Boutique-hoteller i Middelfart

Søg efter hoteller i Middelfart på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Middelfart ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Middelfart
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Middelfart område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Middelfart, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Middelfart
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Middelfarthoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Søger du et stilfuldt indkvarteringssted til dit ophold i Middelfart?
Et boutique-hotel er måske lige, hvad du leder efter, hvis du er vild med små hoteller med personlig service og god atmosfære. Når du planlægger din rejse, kan du vælge imellem flere overnatningssteder i Middelfart, som indebærer alt det, der skal til for at gøre dit ophold fantastisk.
Hvad er det bedste boutique-overnatningssted i Middelfart?
Fjelsted Skov Hotel & Konference er et hotel med 3 stjerner, som hitter blandt Expedias rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes en restaurant og gratis morgenmad.
Hvad kan jeg se og opleve i Middelfart?
Når du har besluttet dig for, hvor du vil overnatte, kan du begynde at planlægge sjove aktiviteter. Oplev de kulturelle seværdigheder i Middelfart ved at kigge forbi CLAY Keramikmuseum Danmark, Fredericia Teater og Fredericia Bymuseum. Nogle andre seværdigheder, som du muligvis gerne vil udforske er Trapholt Museum, Dansk Sygeplejehistorisk Museum og Kolding Miniby.
Hvordan er vejret i Middelfart?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Middelfart regner det i gennemsnit 939 mm om året.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Middelfart?
Den største lufthavn er Billund (BLL-Billund Lufthavn), og den befinder sig 45,7 km fra centrum.Hvis du vil se mere af området, så hop på et tog fra Middelfart Station, Kauslunde Station eller Nørre Aaby Station.

Flere valgmuligheder