Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Malá Strana

I aften 22. maj - 23. maj
Denne weekend 24. maj - 26. maj
Næste weekend 31. maj - 2. jun.

Mest populære hoteller i nærheden af Malá Strana, Prag

Se alle 109 overnatningssteder i Malá Strana

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

Little Quarter Hostel and Hotel
Little Quarter Hostel and Hotel
2.0 ud af 5.0 Nerudova 21, Prag
5,0/5 (1 anmeldelser)

Super clean and well maintained with a great staff. There is an all you can eat breakfast in the morning for 7€.

Anmeldelse fra 16. maj 2019
Mandarin Oriental, Prague
Mandarin Oriental, Prague
5.0 ud af 5.0 Nebovidska 459/1, Prag
Gratis afbestilling
4,7/5 (213 anmeldelser)
DKK 2.963/ nat for 2 gæster

Staying at The Mandarin Oriental in Prague over Easter, I was sastisfied by the level of service and attention from staff. The room was up to standard but not exeptionel (no seperate shower niche). The kitchen was as expected (nothing more) and the breakfast brunch as one would expect from a five ...

Anmeldelse fra 15. apr. 2009
Bishop's House
Bishop's House
4.5 ud af 5.0 Drazickeho namesti 6/62, Prag, Prague 1
4,8/5 (387 anmeldelser)
DKK 896/ nat for 2 gæster

Super hyggeligt hotel med meget venligt og hjælpsomt personale. Lækker morgenmad.

Anmeldelse fra 17. sep. 2018
Hotel Pod Vezi
Hotel Pod Vezi
4.0 ud af 5.0 Mostecká 58/2, Prag
4,9/5 (482 anmeldelser)
DKK 887/ nat for 2 gæster

Har lige haft 3 overnatninger på dette fremragende hotel. Da vi ankom til hotellet om formiddagen klokke 10 fortalte de glad at der var et værelse klar til os selvom det først skulle være klar fra kl 14. Rigtig dejligt. Så fik vi en længere forklaring om området og hvad vi burde se. Alle på hotellet ...

Anmeldelse fra 25. mar. 2015
Lindner Hotel Prague Castle
Lindner Hotel Prague Castle
4.5 ud af 5.0 Strahovska 128, Prag
Gratis afbestilling
4,4/5 (701 anmeldelser)
DKK 692/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel beliggende på toppen af Prag ikke så langt fra Slottet og midtbyen. Kørte meget med taxi men brug også sporvognen. Aftal priser med taxichauffører da de kan variere. Hotellet er fint med god service og smilende personale - alt i alt god værdi for pengene.

Anmeldelse fra 28. aug. 2018
Hotel Roma Prague
Hotel Roma Prague
4.0 ud af 5.0 Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Prag
4,3/5 (2.210 anmeldelser)
DKK 813/ nat for 2 gæster

Ligger utrolig centralt for udflugter og ture rundt i byen.

Anmeldelse fra 21. feb. 2019
Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague
Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague
5.0 ud af 5.0 Letenska 12/33, Prag
4,8/5 (89 anmeldelser)

My family of 6 adults and 2 small children spent a week at the Augustine, a Luxury Collection Hotel in Prague. It was close enough to the Charles bridge and easy access to public transportation. We spent every day sightseeing and wrapped up in the hustle and bustle of the city, but were always welcomed ...

Anmeldelse fra 31. dec. 2018
Appia Hotel Residences
Appia Hotel Residences
4.0 ud af 5.0 Sporkova 3/322, Prag
Gratis afbestilling
4,8/5 (315 anmeldelser)

Hotel i rolige omgivelser, men stadig med mange seværdigheder og restauranter inden får gå afstand

Anmeldelse fra 10. jun. 2018
Hotel Kampa Garden
Hotel Kampa Garden
3.0 ud af 5.0 U Sovovych Mlynu 9, Prag
4,3/5 (559 anmeldelser)
DKK 771/ nat for 2 gæster

this hotel is the friendliest, sweet staff, very service minded, takes pride in making one's stay successful. the room i stayed in was big and there was everything you could wish for, champagne on arrival, free minibar, tea / coffee in the room for free. and the view is magnificent. The breakfast ...

Anmeldelse fra 23. mar. 2019

Afgræns din søgning

Hoteller i Malá Strana, Prag

I Prags historiske bydel Malá Strana kan du finde enestående hoteller, både i luksusklassen og i mere moderate prislejer. Få gode feriedage med en overnatning i Malá Strana, og nyd at bo midt i den pulserende og spændende bydel. Malá Strana er et af Prags ældste kvarterer, og mange af husene er bygget i renæssancestil og giver bydelen en hyggelig, historisk atmosfære.

Bestil din overnatning i Malá Strana, og kom afsted på rejse

Når du bor på hotel i Malá Strana, befinder du dig i en smuk og charmerende bydel, der med sine smalle, brostensbelagte gader, sine smukke huse og det fantastiske bytorv – Malostranské Námesti – emmer af historie. Find et hyggeligt boutique hotel, en dejlig lejlighed i et hotel med alle tænkelige faciliteter eller et Bed & Breakfast i denne hyggelige bydel i Prag.

Fra dit hotel i Malá Strana kan du hurtigt og nemt komme ud at se på bydelen. Kig op, for nogle af husene er prydet med smukke, malede husskilte. De stammer fra middelalderen og blev brugt i stedet for numre på husene. Personalet i receptionen på de fleste hoteller i Malá Strana kan informere dig om, hvor du finder de smukkeste af disse.

Hoteller i Malá Strana ligger tæt på seværdighederne

Malá Strana ligger lige nedenfor Prags borgkompleks, og du må ikke snyde dig selv for at besøge den ældste middelalderborg i Europa, når du er i Prag. Inde i borgområdet ligger paladser, kirker og huse omkring tre store gårdspladser, og det mest markante bygningsværk er Skt. Vitus-katedralen, som også er Prags kendetegn. Tag en guidet tur for at få det bedste ud af dit besøg i borgkomplekset. Det er en god idé at booke en guidet tur i god tid, gør det for eksempel samtidig med, at du bestiller dine flybilletter til Malá Strana, så er du sikker på at komme med på turen.

På din rejse til Prag skal du også se Karlsbroen, Det astronomiske ur, Wenzelspladsen, Den Sejrende Marias Kirke, Franz Kafka-museet og meget, meget mere. Børnene vil helt sikkert elske Legetøjsmuseet, en gåtur langs Vltava floden, hvor de kan fodre ænderne med resterne fra morgenmaden fra et af de billige hoteller i Malá Strana med morgenmad, og et besøg i kasematterne. Og der er ingen tvivl om, at en tur i sporvogn igennem Prag er et must, lige meget om I er på familieweekend, romantisk ferie, eller du er i Prag i forretningsøjemed.

Bestil rejsen til dit hotel i Malá Strana

Du kan med fordel købe en samlet rejse til Malá Strana, som både inkluderer hotel og flyrejse. Du flyver til Vaclav Havel-lufthavnen i Prag, og hvis du har inkluderet billeje i Malá Strana i din pakke, kan du køre direkte til dit hotel fra lufthavnen. Du kan også komme videre med shuttle-transport, med offentlige transportmidler eller taxa. Når du bestiller din pakke, har du samtidig mulighed for at bestille forskellige ture i Prag, og på den måde kan du både spare penge og tid.