Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Lustgarten

Denne elegante offentlige park var engang en kongelig have, men er nu et perfekt hvile- og picnicsted for byens turister.

Du kan solbade på Lustgartens plæner og kigge op på de fantastiske klassiske bygninger på Museumsøen. Denne offentlige park er et favoritsted for besøgende, der udforsker byen og de omkringliggende museer. Hvis du kommer senere om aftenen under et weekendophold til Lustgarden, begynder folk at forlade parken. Her kan du nyde synet af spotlysene, der oplyser de store søjler på de omkringliggende bygninger.

Det stykke land, som Lustgarten ligger på, blev oprindeligt drænet fra en sump og brugt til at gro krydderurter og grøntsager, før det blev lavet om til kongelig "lysthave" i det 17. århundrede. Den gennemgik flere rekonstruktioner herefter og blev endda helt dækket af fliser af nazisterne, så de kunne bruge den som plads for parader og marcher. Hvis du rejser til Lustgarden i dag, kan du se, at haven er genoprettet til al sin pragt fra det 19. århundrede efter endnu en genopbygning i 1990'erne.

Du kan spadsere rundt på de velplejede plæner og mellem de nydelige hække. På en ferie til Lustgarden skal du holde øje med parkens kæmpestore granitskål, som findes foran trappen op til Altes Museum. Dette enorme monument var den store nye seværdighed, da den blev bygget tidligt i det 19. århundrede, hvor det var nødvendigt at fragte den til sin destination på en flodpram. Et af dens kælenavne er "Berlins suppeskål".

Hvis du sætter dig i Lustgarten, kan du beundre Museumsøen i Berlin i al sin storhed. Parken er omgivet af berømte berlinske seværdigheder, blandt andet Altes Museum, Berlin Katedral og Spree-floden. Med så mange berømte seværdigheder i nærheden er Lustgarten et ideelt udgangspunkt for at udforske al den historie og kultur, som du har mulighed for at se. På den anden side af Spree-kanalen ligger den barokke Zeughaus-bygning, der huser Tysklands Historiske Museum.

På en rejse til Lustgarden kan du købe mad fra madvogne eller boder i området eller gå til Mitte, hvor der er endnu flere butikker og restauranter. Lustgarten ligger omkring 15 minutters gang fra Alexanderplatz og Hackescher Markt, og det er nemt at komme dertil med offentlig bus. Det er meget svært at finde en parkeringsplads ved Museumsøen, så tag offentlig transport i stedet – eller tag en cykeltur, hvis vejret er godt.


Guide til at udforske Lustgarten


Kort

Bedste hoteltilbud i Lustgarten

Se alle 1.356 overnatningssteder i nærheden af Lustgarten
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 665
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
   
  0.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

  Radisson Blu Hotel, Berlin DKK 783
  Radisson Blu Hotel, Berlin

  Radisson Blu Hotel, Berlin

  Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin, BE
    
   4.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Aquadom, DDR-museet og Berlin Katedral. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og Museumsinsel (museumsø) 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Hackescher Markt Station på 6 minutter og Alexanderplatz Station på 7 minutter.

   Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 567
   Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

   Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

   Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
     
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og Hackescher Markt ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Alexanderplatz U-Bahn på 7 minutter og Schillingstrasse U-Bahn på 7 minutter.

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin DKK 857
    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

    Französische Straße 30, Berlin
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Bode Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hausvogteiplatz U-Bahn og Französische Strasse U-Bahn.

     TITANIC Comfort Berlin Mitte DKK 505
     TITANIC Comfort Berlin Mitte

     TITANIC Comfort Berlin Mitte

     Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Spittelmarkt U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Märkisches Museum U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

      The Westin Grand, Berlin DKK 777
      The Westin Grand, Berlin

      The Westin Grand, Berlin

      Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

       Hilton Berlin DKK 954
       Hilton Berlin

       Hilton Berlin

       Mohrenstr. 30, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Berlin Statsopera 10 minutter derfra. Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

        Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt DKK 692
        Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

        Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

        An der Spandauer Bruecke 11, Berlin, BE
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Hackescher Markt, Berliner Fernsehturm og Museumsinsel (museumsø). Derudover ligger DDR-museet og Berlin Katedral 10 minutter derfra. Hackescher Markt Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Weinmeisterstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.