Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Lustgarten

Denne elegante offentlige park var engang en kongelig have, men er nu et perfekt hvile- og picnicsted for byens turister.

Du kan solbade på Lustgartens plæner og kigge op på de fantastiske klassiske bygninger på Museumsøen. Denne offentlige park er et favoritsted for besøgende, der udforsker byen og de omkringliggende museer. Hvis du kommer senere om aftenen under et weekendophold til Lustgarden, begynder folk at forlade parken. Her kan du nyde synet af spotlysene, der oplyser de store søjler på de omkringliggende bygninger.

Det stykke land, som Lustgarten ligger på, blev oprindeligt drænet fra en sump og brugt til at gro krydderurter og grøntsager, før det blev lavet om til kongelig "lysthave" i det 17. århundrede. Den gennemgik flere rekonstruktioner herefter og blev endda helt dækket af fliser af nazisterne, så de kunne bruge den som plads for parader og marcher. Hvis du rejser til Lustgarden i dag, kan du se, at haven er genoprettet til al sin pragt fra det 19. århundrede efter endnu en genopbygning i 1990'erne.

Du kan spadsere rundt på de velplejede plæner og mellem de nydelige hække. På en ferie til Lustgarden skal du holde øje med parkens kæmpestore granitskål, som findes foran trappen op til Altes Museum. Dette enorme monument var den store nye seværdighed, da den blev bygget tidligt i det 19. århundrede, hvor det var nødvendigt at fragte den til sin destination på en flodpram. Et af dens kælenavne er "Berlins suppeskål".

Hvis du sætter dig i Lustgarten, kan du beundre Museumsøen i Berlin i al sin storhed. Parken er omgivet af berømte berlinske seværdigheder, blandt andet Altes Museum, Berlin Katedral og Spree-floden. Med så mange berømte seværdigheder i nærheden er Lustgarten et ideelt udgangspunkt for at udforske al den historie og kultur, som du har mulighed for at se. På den anden side af Spree-kanalen ligger den barokke Zeughaus-bygning, der huser Tysklands Historiske Museum.

På en rejse til Lustgarden kan du købe mad fra madvogne eller boder i området eller gå til Mitte, hvor der er endnu flere butikker og restauranter. Lustgarten ligger omkring 15 minutters gang fra Alexanderplatz og Hackescher Markt, og det er nemt at komme dertil med offentlig bus. Det er meget svært at finde en parkeringsplads ved Museumsøen, så tag offentlig transport i stedet – eller tag en cykeltur, hvis vejret er godt.


Guide til at udforske Lustgarten


Bedste hoteltilbud i Lustgarten

Se alle 1.872 overnatningssteder i nærheden af Lustgarten
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 496
   Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

   Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

   Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
     
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og DDR-museet ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Alexanderplatz U-Bahn på 7 minutter og Schillingstrasse U-Bahn på 7 minutter.

    Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 662
    Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

    Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

    Alexanderplatz 7, Berlin, BE
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Berliner Fernsehturm. Derudover ligger Det røde rådhus og DDR-museet 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Alexanderplatz U-Bahn og Alexanderplatz Station.

     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus DKK 269
     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

     Oranienburger Strasse 67/68, Berlin, BE
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Friedrichstadt-Palast og Hackescher Markt. Derudover ligger DDR-museet og Humboldt-universitetet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oranienburger Strasse S-Bahn-station, mens Oranienburger Tor U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.

      TITANIC Comfort Berlin Mitte DKK 350
      TITANIC Comfort Berlin Mitte

      TITANIC Comfort Berlin Mitte

      Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Spittelmarkt U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Märkisches Museum U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.

       Radisson Blu Hotel, Berlin DKK 877
       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Radisson Blu Hotel, Berlin

       Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin, BE
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra DDR-museet, Aquadom og Berlin Katedral. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og Alexanderplatz 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Hackescher Markt Station på 6 minutter og Alexanderplatz Station på 7 minutter.

        Melia Berlin DKK 640
        Melia Berlin

        Melia Berlin

        Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.