Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Lustgarten

Denne elegante offentlige park var engang en kongelig have, men er nu et perfekt hvile- og picnicsted for byens turister.

Du kan solbade på Lustgartens plæner og kigge op på de fantastiske klassiske bygninger på Museumsøen. Denne offentlige park er et favoritsted for besøgende, der udforsker byen og de omkringliggende museer. Hvis du kommer senere om aftenen under et weekendophold til Lustgarden, begynder folk at forlade parken. Her kan du nyde synet af spotlysene, der oplyser de store søjler på de omkringliggende bygninger.

Det stykke land, som Lustgarten ligger på, blev oprindeligt drænet fra en sump og brugt til at gro krydderurter og grøntsager, før det blev lavet om til kongelig "lysthave" i det 17. århundrede. Den gennemgik flere rekonstruktioner herefter og blev endda helt dækket af fliser af nazisterne, så de kunne bruge den som plads for parader og marcher. Hvis du rejser til Lustgarden i dag, kan du se, at haven er genoprettet til al sin pragt fra det 19. århundrede efter endnu en genopbygning i 1990'erne.

Du kan spadsere rundt på de velplejede plæner og mellem de nydelige hække. På en ferie til Lustgarden skal du holde øje med parkens kæmpestore granitskål, som findes foran trappen op til Altes Museum. Dette enorme monument var den store nye seværdighed, da den blev bygget tidligt i det 19. århundrede, hvor det var nødvendigt at fragte den til sin destination på en flodpram. Et af dens kælenavne er "Berlins suppeskål".

Hvis du sætter dig i Lustgarten, kan du beundre Museumsøen i Berlin i al sin storhed. Parken er omgivet af berømte berlinske seværdigheder, blandt andet Altes Museum, Berlin Katedral og Spree-floden. Med så mange berømte seværdigheder i nærheden er Lustgarten et ideelt udgangspunkt for at udforske al den historie og kultur, som du har mulighed for at se. På den anden side af Spree-kanalen ligger den barokke Zeughaus-bygning, der huser Tysklands Historiske Museum.

På en rejse til Lustgarden kan du købe mad fra madvogne eller boder i området eller gå til Mitte, hvor der er endnu flere butikker og restauranter. Lustgarten ligger omkring 15 minutters gang fra Alexanderplatz og Hackescher Markt, og det er nemt at komme dertil med offentlig bus. Det er meget svært at finde en parkeringsplads ved Museumsøen, så tag offentlig transport i stedet – eller tag en cykeltur, hvis vejret er godt.


Guide til at udforske Lustgarten


Kort

Bedste hoteltilbud i Lustgarten

Se alle 1.269 overnatningssteder i nærheden af Lustgarten
The Westin Grand, Berlin DKK 777
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

  Cityhostel Berlin Mitte DKK 240
  Cityhostel Berlin Mitte

  Cityhostel Berlin Mitte

  Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
    
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hostel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Mohrenstrasse U-Bahn og Stadtmitte U-Bahn.

   Radisson Blu Hotel, Berlin DKK 767
   Radisson Blu Hotel, Berlin

   Radisson Blu Hotel, Berlin

   Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin, BE
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Aquadom, DDR-museet og Berlin Katedral. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Hackescher Markt Station på 6 minutter og Alexanderplatz Station på 7 minutter.

    Hilton Berlin DKK 855
    Hilton Berlin

    Hilton Berlin

    Mohrenstr. 30, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 518
     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

     IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

     Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
       
      0.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 597
      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og Nikolaikirche ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Alexanderplatz U-Bahn på 7 minutter og Schillingstrasse U-Bahn på 7 minutter.

       Hotel Berlin, Berlin DKK 541
       Hotel Berlin, Berlin

       Hotel Berlin, Berlin

       Lützowplatz 17, Berlin, BE
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

        Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 599
        Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

        Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

        Alexanderplatz 7, Berlin, BE
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Berliner Fernsehturm. Derudover ligger Det røde rådhus og DDR-museet 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Alexanderplatz U-Bahn og Alexanderplatz Station.