Hoteller i Lemvig

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Lemvig

Hotel Nørre Vinkel
3 out of 5
Søgårdevejen 6, Lemvig
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 999
per night
Jan 20 - Jan 21
3.8/5Good! (64 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Dejligt hotel i dejlige omgivelser. Servicen var i top."…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2019

Hotel Nørre Vinkel
Hotel Lidenlund
2 out of 5
Vasen 11, Lemvig
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 875
per night
Jan 20 - Jan 21
3.5/5Good! (107 anmeldelser)
Ok😊

"Det var ok😊"…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

Hotel Lidenlund
Denne 1. Sals Lejlighed med 4 Sovepladser er Beliggende i Landsbyen ..
5 Person Feriehus pa en Feriepark i Lemvig
4 Person Feriehus pa en Feriepark i Lemvig
2 Værelses Overnatning i Lemvig
Søgaardevejen 8 B lejl., Lemvig, Midtjylland
Hent priser
2 Værelses Overnatning i Lemvig
2 Værelses Overnatning i Lemvig
Søgårdevejen 6 Lejl. 409, Lemvig, Midtjylland
Hent priser
2 Værelses Overnatning i Lemvig
2 Værelses Overnatning i Lemvig
Søgårdevejen 6, Lejl., Lemvig, Midtjylland
Hent priser
2 Værelses Overnatning i Lemvig
4 Stjernet Sommerhus i Lemvig
LYNGSLETTEN 37, Lemvig, Midtjylland
Hent priser
4 Stjernet Sommerhus i Lemvig
6 Person Feriebolig i Lemvig
SGÅRDEVEJEN 8B, 414, Lemvig, Midtjylland
Hent priser
6 Person Feriebolig i Lemvig
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Lemvig
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Lemvig

Hotel i Lemvig:Mellem Vesterhavet og Limfjorden ligger købstaden og havnebyen Lemvig. Her er der et rigt udvalg af muligheder, hvis du kigger efter overnatning i Lemvig, hvad enten det skal være i lækre luksusomgivelser på et hotel, eller du vælger det mere afslappede vandrehjem, et lejet feriehus, en naturlejrplads, eller hele familien tager på campingplads.

Hoteller i Lemvig: natur, hav og byliv

Lemvig bliver også kaldt Vestjyllands smilehul på grund af den skønne beliggenhed i bunden af Lem Vig. Vigen munder ud i Nissum Bredning, den vestligste del af Limfjorden. Når du bestiller hotel i Lemvig, er du derfor altid tæt på vand, strand og natur. Det giver gode muligheder for gå- og cykelture ved vandet, at flyve med drage, fiske og besøge lystbådehavnen.

Samtidig er der også den hyggelige gågade med specialbutikker, så du kan få et skud byliv med kultur og shopping. Når du vælger mellem hoteller i Lemvig, kan du både overnatte midt i byen, eller vælge et hotel, der ligger tættere på naturen med udsigt over det smukke landskab.

Lemvig – overnatning lige ned til vandet

Hvis du kommer til byen på forretningsrejse, er det bedst at overnatte centralt, så du er tæt på det hele. Hvis du skal til et møde om dagen eller om aftenen, er du dermed tæt på udvalget af restauranter og barer i midtbyen. Har du børnene med på ferie i Lemvig, er det oplagt at overnatte tæt på stranden og vandet. Det kunne være på vandrehjem eller i en feriebolig eller hytte med udsigt over fjorden, så der ikke er langt til at bade, lege i strandkanten, sejle i kajak eller lære at windsurfe på Limfjorden, hvor der er god vind og begynderbølger. Hvis I reserverer billeje i Lemvig, kan I også udforske Vesterhavskysten på egen hånd.

Cykelferie og golfophold på hoteller i Lemvig

Skal I ud at nyde tosomheden på jeres ferie, kan I også kigge efter hyggelige bed and breakfasts, ferielejligheder eller et godt hotel i Lemvig, hvor der er tid og ro til at være sammen. Herfra kan I tage ud at cykle i området, der byder på afvekslende natur og kuperede landskaber, og som flere gange har været besøgt af Postdanmark Rundt-feltet. Men en kortere rute kan selvfølgelig også gøre det, og du kan også selv prøve kræfter med bakkerne, blandt andet på panoramaruten ’Himmel, hav og kunst’, der går forbi de skønneste udsigter over Vesterhavet og Nissum Bredning.

Hvis du er til et slag golf, er Lemvig også et godt sted at dyrke den slags. Byen har sin egen 18-hullers golfbane, der ligger kun 2 kilometer fra centrum, og hvor der er udsigt over fjorden, og vestenvinden nogle gange spiller med og imod. De fleste tager nok bilen eller toget, men hvis du kommer med fly til Lemvig, lander du i Midtjyllands Lufthavn (KRP), der ligger omkring 70 kilometer fra Lemvig. Hvis du kommer den vej fra, er der også mulighed for at finde flere hoteller i de nærliggende byer Struer og Holstebro, der ligger på ruten til Lemvig.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Lemvig