Landskrona

Rejseguide
Tag på en rejse til Landskrona, der er en idyllisk lille by, som byder på nogle af Sveriges bedste strande og er en perfekt sommerferiedestination i Skandinavien.

Landskrona ligger mellem Malmö og Helsingborg i det sydlige Sverige med en storslået udsigt over Øresund og Danmark. Havet er omdrejningspunktet for livet i Landskrona, der er en populær destination for både sejl- og vandsportsentusiaster. Derudover kan du nyde landsbycharmen i Landskronas centrum, hvor du finder masser af gode restauranter og hyggelige caféer.

Når du rejser til Landskrona, har du også mulighed for at tage på dagsudflugt fra Landskrona til den smukke ø Hven, der ligger lige ud for kysten tæt ved byens centrum. Her kan du besøge den berømte danske astronom Tycho Brahes observatorium Stjerneborg og nogle af øens museer og gallerier, hvor du kan få mere at vide om Brahes liv og opdagelser. Hven byder desuden på masser af vidunderlige naturoplevelser i form af skønne strande og utrolige udsigter.

Hvis du hellere vil blive i Landskrona, er der også en bred vifte af seværdigheder her. Den mest berømte er Landskrona citadell. Dette imponerende citadel, der er omgivet af et kompliceret system af voldgrave, sender dig på en livagtig rejse tilbage i tiden. Ved siden af citadellet ligger kolonihaveområdet Citadellkolonierna, der er fyldt med smukke blomster og yndige små huse.

Lidt nord for Landskrona finder du den velbevarede Borstahusens fiskeläge, hvor du kan få et indtryk af, hvordan livet var i et traditionelt svensk fiskerleje. Borstahusen blev grundlagt midt i det 16.århundrede og er et fredfyldt sted, hvor du kan lægge dig i græsset og nyde lyden af bølgeskvulp i vandkanten. Hvis du vil tilbringe mere tid her, kan du booke en pakkerejse til Landskrona og tilbringe natten på et overnatningssted i nærheden. Tæt ved Borstahusen ligger kulturcentret Pumphuset, der omfatter en populær restaurant og et museum og har et tæt pakket program hele året rundt.

De fleste, der booker et weekendophold i Landskrona, kommer for at nyde kysten og svømme i havet. Der er også mulighed for vandsportsaktiviteter, hvis du er til aktiv ferie. Prøv windsurfing, kitesurfing eller jetskiing, eller udforsk verden under vandet med en dykkerinstruktør.

Landskrona er i sandhed en af perlerne i det sydlige Sverige, hvor hele familien er godt underholdt.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Prisen er 1.245, kr pr. nat fra 19. dec. til 20. dec.
1.245, kr
pr. nat
19. dec. – 20. dec.
Overnat på dette hotel med spa i Kastrup, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,5/5 Wonderful! (2.670 anmeldelser)
"The hotel and restaurant services were 100% fine, but the front reception was disappointing. It was a lukewarm reception at best."

Anmeldelse fra 17. nov. 2022

Clarion Hotel Copenhagen Airport
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver ...
3,6/5 Good! (2.171 anmeldelser)
"Fint ophold på Cabinn, det eneste minus var at der kun var en buffet til morgenmaden - og det betød at vi stod i kø over en halv time for at få morgenmad."

Anmeldelse fra 21. nov. 2022

CABINN Copenhagen
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen, 1577
Prisen er 822, kr pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.
822, kr
pr. nat
20. dec. – 21. dec.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 4 restauranter og 3 barer/lounger. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (4.648 anmeldelser)
"Flot hotel og Ok service. Mindre ting, der gjorde at hotellet ikke får topkarakterer fra os; Housekeeping glemte at tømme vores skraldespand- som ellers var fuldt. Sovesofaens hynder var lagt med bunden i vejret under sofaen og stak ud under sofaen - og de så ikke lækre ud. Ellers godt ophold"

Anmeldelse fra 26. nov. 2022

Tivoli Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, Copenhagen, 2100
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster ...
4,4/5 Wonderful! (2.413 anmeldelser)
Dejligt sted meget centralt i København
"Dejligt ophold på et fint centralt beliggende sted. Rigtig fin plads på værelset og gode faciliteter."

Anmeldelse fra 11. nov. 2022

Adina Apartment Hotel Copenhagen
NORD Hotel Apartments
NORD Hotel Apartments
3.5 out of 5
Nyrnberggade 31, Copenhagen, Hovedstaden, 2300
Overnat i denne lejlighed med 3,5 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og concierge-tjenester. Vores gæster fremhæver især de familievenlige ...
4,4/5 Wonderful! (103 anmeldelser)
"Vil gi 5 stjerner. Her får du værdi for pengene,og alt er i disse lejlighet har alt du skal bruge. Også er der rent og nyt Kommer helt sikkert tilbage"

Anmeldelse fra 30. okt. 2022

NORD Hotel Apartments
STAY Bryggen
STAY Bryggen
4 out of 5
Knud Kristensens Gade 6, Copenhagen, Sealand, 2300
Overnat på dette lejlighedshotel med 4 stjerner i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især ...
4,6/5 Exceptional! (352 anmeldelser)
Lækker lejlighed
"Flot lejlighed. God udsigt fra 10. sal. Godt fitness. Nemt at lave mad i køkkenet. Savnede microovn. Men godt m fryser. Emhætte virkede ikke. Dejligt m kaffe og te i lejligheden. Kommer gerne igen."

Anmeldelse fra 21. nov. 2022

STAY Bryggen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge