Landskrona

Rejseguide
Tag på en rejse til Landskrona, der er en idyllisk lille by, som byder på nogle af Sveriges bedste strande og er en perfekt sommerferiedestination i Skandinavien.

Landskrona ligger mellem Malmö og Helsingborg i det sydlige Sverige med en storslået udsigt over Øresund og Danmark. Havet er omdrejningspunktet for livet i Landskrona, der er en populær destination for både sejl- og vandsportsentusiaster. Derudover kan du nyde landsbycharmen i Landskronas centrum, hvor du finder masser af gode restauranter og hyggelige caféer.

Når du rejser til Landskrona, har du også mulighed for at tage på dagsudflugt fra Landskrona til den smukke ø Hven, der ligger lige ud for kysten tæt ved byens centrum. Her kan du besøge den berømte danske astronom Tycho Brahes observatorium Stjerneborg og nogle af øens museer og gallerier, hvor du kan få mere at vide om Brahes liv og opdagelser. Hven byder desuden på masser af vidunderlige naturoplevelser i form af skønne strande og utrolige udsigter.

Hvis du hellere vil blive i Landskrona, er der også en bred vifte af seværdigheder her. Den mest berømte er Landskrona citadell. Dette imponerende citadel, der er omgivet af et kompliceret system af voldgrave, sender dig på en livagtig rejse tilbage i tiden. Ved siden af citadellet ligger kolonihaveområdet Citadellkolonierna, der er fyldt med smukke blomster og yndige små huse.

Lidt nord for Landskrona finder du den velbevarede Borstahusens fiskeläge, hvor du kan få et indtryk af, hvordan livet var i et traditionelt svensk fiskerleje. Borstahusen blev grundlagt midt i det 16.århundrede og er et fredfyldt sted, hvor du kan lægge dig i græsset og nyde lyden af bølgeskvulp i vandkanten. Hvis du vil tilbringe mere tid her, kan du booke en pakkerejse til Landskrona og tilbringe natten på et overnatningssted i nærheden. Tæt ved Borstahusen ligger kulturcentret Pumphuset, der omfatter en populær restaurant og et museum og har et tæt pakket program hele året rundt.

De fleste, der booker et weekendophold i Landskrona, kommer for at nyde kysten og svømme i havet. Der er også mulighed for vandsportsaktiviteter, hvis du er til aktiv ferie. Prøv windsurfing, kitesurfing eller jetskiing, eller udforsk verden under vandet med en dykkerinstruktør.

Landskrona er i sandhed en af perlerne i det sydlige Sverige, hvor hele familien er godt underholdt.

CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen
Prisen er 664 kr. pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.
664 kr.
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver ...
7/10 Good! (3.248 anmeldelser)
"Fint, men airconditionanlæg var støjende, så det var svært at sove"

Anmeldelse fra 19. sep. 2023

CABINN Copenhagen
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
Prisen er 925 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
925 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 4 restauranter og 3 barer/lounger. Vores gæster fremhæver ...
8,6/10 Excellent! (4.798 anmeldelser)
Lækkert
"Super service på alle planer pænt værelse og fantastisk morgenbuffet"

Anmeldelse fra 18. sep. 2023

Tivoli Hotel
Wakeup Copenhagen Borgergade
Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
Borgergade 9, Copenhagen
Prisen er 790 kr. pr. nat fra 24. okt. til 25. okt.
790 kr.
pr. nat
24. okt. – 25. okt.
Overnat på dette hotel med miljøcertifikat i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især baren og de ...
8,4/10 Very Good! (1.671 anmeldelser)
Fin overnatning i centrum af København
"En overnatning. Hurtig ond og ud tjekning. God seng og sengetøj. Lille rum, men fint til en nat. Hotellet ligger i centrum af kbh."

Anmeldelse fra 11. sep. 2023

Wakeup Copenhagen Borgergade
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, Copenhagen
Overnat på dette lejlighedshotel med miljøcertifikat i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. De populære seværdigheder ...
8,8/10 Excellent! (2.515 anmeldelser)
Rigtig fint indrettet
"Rigtig fint lejlighedshotel. Lejligheden var fint indrettet og velholdt. Dog var der en lidt funky lugt vi ikke ku komme af med. Der er hvad man skal bruge. Dog ku køkkenet godt have lidt flere tallerkener mv. Poolen var super og personalet søde."

Anmeldelse fra 26. jul. 2023

Adina Apartment Hotel Copenhagen
The More Hotel Västra Hamnen
The More Hotel Västra Hamnen
3.5 out of 5
26 Lilla Varvsgatan, Malmö, Skåne län
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Malmø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og vaskeri. De populære seværdigheder Stapelbäddsparken ...
9,2/10 Wonderful! (225 anmeldelser)
Super til familier
"Som altid super overnatninger og dejlige lejligheder. Rejste 2 voksne og 1 barn i lejlighed med soveværelse og studio loft med en på 16 og en på 19 - begge lejligheder var super 😊"

Anmeldelse fra 16. jul. 2023

The More Hotel Västra Hamnen
CABINN Apartments
CABINN Apartments
3 out of 5
Arne Jacobsens Alle 4, Copenhagen
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. ...
7,8/10 Good! (270 anmeldelser)
god oplevelse
"gode værelser til en skarp pris."

Anmeldelse fra 20. sep. 2023

CABINN Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge