Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Humboldt-universitetet

Udforsk området omkring denne berømte uddannelsesinstitution, som har udklækket nogle af de dygtigste folk i historien.

Tag en gåtur rundt på området ved Humboldt-universitetet, som er et af de mest prestigefulde uddannelsessteder i byen. Det ældste universitetsområde findes i Mitte, mens der er andre og mere moderne universitetsområder på Campus Nord og Campus Adlershof. På en rejse til Humboldt-universitetet kan du lade dig opsluge af den akademiske stemning og kigge nærmere på de storslåede bygninger og frodige parkområder, der udgør det centrale universitetsområde.

Selvom Humboldt er et ungt universitet i forhold til Tysklands store universiteter fra gammel tid, er det blandt de ældste i Berlin. Det blev grundlagt i 1810 af den tyske akademiker, filosof og diplomat Wilhelm von Humboldt. Denne uddannelsesinstitution har stadig et godt ry over hele Europa.

Universitetet giver en god påmindelse om Tysklands intellektuelle arv. Mens du spadserer rundt under et weekendophold ved Humboldt-universitetet, kan du prøve at komme i tanke om nogle af de indflydelsesrige personer, som har brugt tid her i Humboldt. I alt har 29 Nobelprisvindere studeret eller arbejdet her, deriblandt de Nobel-prisvindende fysikere Max Planck og Albert Einstein.

På en ferie til Humboldt-universitetet kan du holde øje med statuen af grundlæggeren Wilhelm von Humboldt, når du går gennem indgangsporten. Besøgende kan gå rundt på områderne for sig selv eller tilmelde sig en rundvisning. Lad en engelsktalende guide vise dig rundt i hovedbygningen, på det centrale universitetsområde og på de øvrige universitetsområder, mens du hører interessante anekdoter under spadsereturen. Rundvisningerne skal arrangeres på forhånd, og der opkræves et gebyr. Rundvisningerne kan blive præsenteret på andre sprog efter anmodning. Henvend dig på forhånd for at se, om universitetet kan efterkomme dit ønske.

Når du rejser til Humboldt-universitetet og har brug for en pause, kan du kigge forbi en af restauranterne i nærheden. Mange af dem henvender sig til studerende og serverer generelt store portioner til en overkommelig pris.

Humboldts Mitte-universitetsområde er åbent for offentligheden. Du kan udskrive et kort fra universitetets hjemmeside og bruge det til at finde rundt. Du finder indgangen til Humboldt-universitetet blot et par gader fra S-Bahn- og U-Bahn-stationen Friedrichstrasse.


Guide til at udforske Humboldt-universitetet


Kort

Bedste hoteltilbud i Humboldt-universitetet

Se alle 1.272 overnatningssteder i nærheden af Humboldt-universitetet
The Westin Grand, Berlin DKK 777
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Friedrichstrasse U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

  Cityhostel Berlin Mitte DKK 240
  Cityhostel Berlin Mitte

  Cityhostel Berlin Mitte

  Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
    
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hostel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Mall of Berlin 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Mohrenstrasse U-Bahn og Stadtmitte U-Bahn.

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 518
   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
     
    0.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

    Hilton Berlin DKK 855
    Hilton Berlin

    Hilton Berlin

    Mohrenstr. 30, Berlin, BE
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun få skridt fra Gendarmenmarkt og Friedrichstrasse. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Hausvogteiplatz U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Stadtmitte U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

     Hotel Berlin, Berlin DKK 541
     Hotel Berlin, Berlin

     Hotel Berlin, Berlin

     Lützowplatz 17, Berlin, BE
       
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 3 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Galeries Lafayette ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Nollendorfplatz U-Bahn på 8 minutter og Wittenbergplatz U-Bahn på 10 minutter.

      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 771
      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

      Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

       NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse DKK 673
       NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

       NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

       Friedrichstraße 96, Berlin, BE
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Museumsinsel (museumsø), Gendarmenmarkt og Brandenburger Tor. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Checkpoint Charlie-museet ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Friedrichstrasse U-Bahn og Berlin Friedrichstrasse Station.

        Melia Berlin DKK 590
        Melia Berlin

        Melia Berlin

        Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
          
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.