Billige flybilletter til Widnes

Billigste flyrejser til Widnes

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 286 kr. for en enkeltbillet og 654 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Om Widnes

Expedia-flyrejser til Widnes

Hvis du er på udkig efter fly til Widnes, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Widnes, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Widnes med et hotelophold.

Afbudsrejser til Widnes giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Widnes – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Widnes, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Widnes hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Widnes?
Hvis du flyver dertil, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal flyve til. Widnes har nemlig kun en af slagsen – Manchester (MAN).
Hvor langt ligger Manchester (MAN) fra Widnes?
Det er ikke noget problem at skulle ud på en lidt længere tur, hvis du inden ankomst har undersøgt dine muligheder. Widnes midtby befinder sig 30 km fra MAN, så det kan være en god idé at finde ud af, hvordan du nemmest kommer ind til byen, før du ankommer til terminalen.
Kan jeg flyve til Widnes i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Widnes forløber helt uden problemer ved først at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en nem måde at holde dig opdateret om eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Widnes?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Widnes, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Widnes med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Widnes, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Widnes?
Med et fly til Widnes lander du enten i Manchester (MAN) eller Liverpool (LPL-John Lennon). Førstnævnte ligger 30 km fra midtbyen, mens sidstnævnte ligger 8 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Widnes?
Der findes samlet set 49 flyselskaber, der flyver til Widnes fra 187 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Widnes?
Ryanair, Aer Lingus og Ryanair UK er dem, der oftest flyver til Widnes. Langt de fleste fly ankommer fra South Dublin, da Ryanair har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Widnes?
Er du ved at planlægge en spændende tur til Widnes? Med omkring 2.171 direkte fly om ugen er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Widnes fra?
Fly til Widnes fra Dublin, Ashford og Sutton er altid populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Widnes Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor mange film du kan få set undervejs. Fra Dublin til Widnes er rejsetiden i gennemsnit 58 minutter. Fra Ashford går der cirka 1 time og 1 minut, og fra Sutton tager det 1 time.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Widnes?
De fleste erfarne rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne vil tit være dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip til dig: En anden måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du ser et uimodståeligt tilbud. Hvis du venter, risikerer du at ende med at betale meget mere.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Widnes?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Widnes være let og ubesværet eller trække ud i det uendelige. Vi har samlet nogle råd, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit store eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Først skal du sørge for at pakke pas, rejsepapirer, betalingskort og eventuel medicin. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at fordrive tiden med. En spændende roman og en bærbar computer fyldt med dine yndlingsfilm er nogle gode valgmuligheder. Hvis du har planer om at tage en lille lur, kan en nakkepude og et par ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du sørge for, at der er plads til tandbørste og deodorant, så du kan være frisk og veloplagt, når du ankommer til destinationen.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der er forbudt hos flyselskaberne, men helt generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet værktøj, bestik af metal, spraydåser og blegemiddel. Sportsudstyr som golfkøller og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom sværd og knipler, er heller ikke tilladt om bord i kabinen.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være allervigtigste prioritet, når du bestemmer dig for, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk også godt over valget af fodtøj, da det er ret almindeligt med hævede fødder. Flade og rummelige sko er altid en god idé.
  • Det kan være, at du har hørt om DVT eller dyb venetrombose, blodpropper i benene forårsaget af lange stillesiddende perioder. Men der er heldigvis masser at gøre for at minimere risikoen. Ifør dig et godt par rejsestrømper, drik rigeligt med vand, og hold fødder og ben i bevægelse. Gå en runde i kabinen, eller lav nogle enkle øvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Widnes?
Lidt planlægning, inden du når frem til lufthavnen, kan være med til at gøre rejsen til Widnes nem og overskuelig. Herunder finder du nogle brugbare tips til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal som det første sikre sig, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingkort, inden du kan komme videre. Hav dem derfor ved hånden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald frakke, bælte, nøgler og hvad du ellers har i lommen, såsom mønter, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som det begynder at blive din tur.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder telefon og tablet, skal scannes særskilt.
  • Vil du gerne medbringe balsam? Det er ikke noget problem. Så længe den er i en beholder på under 100 ml og opbevares i en genlukkelig plastpose, er det tilladt at tage den med op i kabinen.
  • Det er også muligt, at du bliver nødt til at tage dine sko af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være klogt at iføre dig nemme sko.
  • Flyselskaberne accepterer ikke lommeknive eller andre skarpe genstande om bord på flyet. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal det ske i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Widnes
Destinationslufthavn
Manchester
Destinationslufthavnens IATA-kode
MAN
Destinationsby
Manchester
Pris for flyrejse tur-retur
654 kr.

Populære flyrejser til Widnes

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 286 kr. for en enkeltbillet og 654 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet