Starten af hovedsektionen

Billigste flyrejser til Playa de Palma

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Aug 18, 2019

Det fremgår ikke tydeligt at billetten er eksklusiv bagage på Go Light. Prisen er lige så høj som selve rejsen, og det er for dårligt. Mvh/Peer hededam

Aug 18, 2019

Lang ventetid på bagage i Palma

Jul 9, 2019

Dog var flyet forsinket ned ca 1 time fir andet år i træk - det tæller lidt ned i fornøjelsen

Apr 1, 2019

Det var meget behageligt fly

Oct 1, 2018

Nej

Aug 7, 2018

Dårligt der skal betales for bagage

Om Playa de Palma

Expedia-flyrejser til Playa de Palma

Hvis du er på udkig efter fly til Playa de Palma, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Playa de Palma og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Playa de Palma med et hotelophold.

Afbudsrejser til Playa de Palma giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Playa de Palma - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Playa de Palma, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Playa de Palma hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Oplysninger om flyrejsen til Playa de Palma

Destinationslufthavn Palma de Mallorca
IATA-kode til destinationslufthavn PMI
Destination Palma de Mallorca

Populære flyrejser til Playa de Palma

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.