Billigste flyrejser til Bali

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Jan 20, 2020

Afgang og ankomst til tiden

Om Bali

Om Bali

Fly til Bali

Rejsen til det dejlige ferieparadis Bali på den anden side af kloden er lang, men hvis du drømmer om at opleve denne ø, kan du nemt flyve dertil fra Danmark. Du kan også let finde hoteller, sjove aktiviteter eller en udlejningsbil, så du let kan komme rundt på øen. Tag på opdagelse i dette dejlige ferieparadis, og skab nye, fantastiske minder, du aldrig glemmer.

Flyver du fra Aalborg, Aarhus eller Billund vil du have to mellemlandinger på vejen, men du kan være heldig at finde en rute med én mellemlanding fra Kastrup Lufthavn i København. Lufthavnen på Bali hedder Ngurah Rai Internationale Lufthavn, men kaldes ofte Denpasar Internationale Lufthavn, da den ligger lige syd for Denpasar By.

Ngurah Rai Internationale Lufthavn

I selve Ngurah Rai Internationale Lufthavn finder du et bredt udvalg af shoppingmuligheder med mange kendte mærkevarer. Du vil desuden kunne finde en række spisesteder og kaffebarer fra større, internationale kæder til balinesiske restauranter.

Når du ankommer, kan du vælge at benytte den taxaservice, der tilbydes i lufthavnen. Gå uden for ankomsthallen, hvor du finder en taxaskranke. Her fortæller du personalet din destination og betaler for turen, hvorefter du får en kvittering, som du tager med ud til taxaen.

Der går desuden en busrute ved navn Trans Sarbagita, som stopper i forskellige byer på øen. Bussen har aircondition, men der er ikke noget officielt busstop ved lufthavnen. I stedet stopper den ved rundkørslen til venstre for lufthavnsafkørslen.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder på Bali

Bali er et fantastisk smukt øparadis at rejse til. Her finder du både de lækreste sandstrande, spændende kulturelle seværdigheder og sjove vandsportsoplevelser. Tag afsted med kæresten, vennerne eller familien, og oplev alt det, øen har at byde på.

Bali er kendt for sine mange hindutempler, og selv de mindste landsbyer har ofte mindst tre templer. Derudover er øen populær på grund af dens mange kunstneriske oplevelser, som for eksempel malerier, skulpturer, håndværk og ikke mindst sang, musik og dans. Her kommer du ikke til at mangle spændende oplevelser.

Landskabet på Bali er fantastisk med hvide eller sorte sandstrande, de grønneste marker og skove samt flere kæmpestore vulkaner, der stadig er aktive. Drømmer du om en afslappende badeferie, vil de lange, dejlige sandstrande, det krystalklare vand og skyggende palmetræer være de helt perfekte omgivelser.

Overnatningsmuligheder på Bali

Kuta er det nok mest turistede område på Bali. Er du interesseret i et spændende natteliv og shopping er dette en destination for dig. Seminyak er knapt så befolket og har lækre, hvide sandstrande. Det er et mere roligt område og samtidig ikke langt fra det mere livlige Kuta.

En destination, der er populær for sine kunstneriske oplevelser, er Ubud. Dette er stedet, hvis du også er interesseret i yoga og meditation på din rejse. I Nusa Dua finder du flere af de bedre hoteller og resorter samt golfbaner og vandsport. Leder du efter ren afslapning og et stille og roligt tempo, er det Sanur, du bør besøge.

Populære flyrejser til Bali

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.