Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

FemernTyskland

Nyd de store, dejlige strande på den eneste slesvig-holstenske ø i Østersøen, når du rejser til Femern. Slesvig-Holsten er en af Tysklands mest solrige regioner.

Femern er Tysklands tredjestørste ø med den næststørste by i delstaten Slesvig-Holsten. I 2003 forenede de små samfund sig på øen i byen Femern. Burg er øens største by med 6.000 indbyggere, og byen udgør øens finansielle og kulturelle centrum. Den maleriske gamle by, hvor de fleste huse er bygget i dansk stil, har hyggelige caféer og mange butikker, der gør det helt perfekt at nyde et weekendophold på Femern. Nord for byen Femern ligger den lille landsby Puttgarden. Den er hjemsted for den berømte færgehavn, hvor der er en direkte forbindelse til Danmark. På den sydvestlige del af øen ligger landsbyen Flügge, hvor det imponerende Flügger-fyrtårn dominerer landskabet. En anden populær destination på din rejse til Femern er mindestenen for Jimi Hendrix' sidste koncert, der fandt sted på øen i 1970. Landkirchen-distriktet ligger midt på øen. Byens Petrikirche er den mest betydningsfulde seværdighed, og den blev opført i det 13. århundrede. Der er rigeligt med restauranter og butikker, der byder dig velkommen, når du tager en tur til Femern. Godt 3 km syd for hovedbyen Burg ligger en næsten 2 km lang strand og venter på dit besøg. Her finder du også turistkontoret.

Der venter herlige oplevelser i Fehmare Erlebnisbad. Du vil blive begejstret over havvandsbassinet, oplevelsesbassinet med den store vandrutsjebane, boblebadet og det opvarmede udendørsbassin. Det store wellnessområde er perfekt, hvis du trænger til at slappe lidt af. Du har også mulighed for at nyde dampbadet eller slappe af i panorama- eller udendørssaunaen. Forkæl dig selv med Kleopatras mælkebad og efterfølgende massage, og læg dagligdagens gøremål på hylden for en stund.

Der er også masser at opleve på Meereszentrum Fehmarn. Her kan du fordybe dig i interessant viden og oplysning om hajer på det mere end 3.200 kvadratmeter store udstillingsområde. Se sandtigerhajer, nursehajer og citronhajer svømme rundt i akvariet, der rummer 3 millioner liter vand. Du kan også lade dig betage af de farvestrålende koralfisk, der har hjemme i koralverdenen.

Hvis du elsker golf, kan du med fordel tage baggen med til Golf Club Fehmarn. Klubben har en 18-hullers bane samt en kortere 9-hullers runde, du kan gå. Golfparken ligger midt i et billedskønt landskabsområde, hvor der er en pragtfuld udsigt over Østersøen.

Det er også helt særligt at besøge Tysklands tredjestørste sommerfuglepark Schmetterlingspark Fehrman i Burg, hvor der bor mere end 1.000 farverige og tropiske sommerfugle.

Mest populære hoteller i Femern

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Wisser's Hotel
Wisser's Hotel
3.5 out of 5
Am Markt 21, Femern, SH
Prisen er DKK 1.006 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Femern, kun 5 minutters gang fra Islands of the Baltic Sea og Femern Museum. Derudover ligger San Nicolò Kirke og Museum for ...

4.2/5Excellent! (206 anmeldelser)
Fint hotel, hvis man kan ankomme før kl. 22.30

"Fint ophold, dog er det ikke i orden, at man ikke kan tjekke ind efter kl. 22.30. De vil ikke ligge nøglen nogle steder, sådan som mange hoteller uden natreception ellers gør"…"

Anmeldelse fra 24. aug. 2016

Wisser's Hotel
FF&E Hotel Dania
FF&E Hotel Dania
3 out of 5
Faehrhafenstrasse 1, Femern, SH
Prisen er DKK 581 pr. nat

Dette hotel ligger ved vandet, kun 0,1 km fra Islands of the Baltic Sea og ca. 5 km fra Grüner Brink Beach og Marienleuchte Strand. Derudover ligger Presen Strand ...

3.5/5Good! (421 anmeldelser)
Kvalitet til prisen

"Udefra ser hotellet trist og gråt ud og indeni ser man at det ikke er renoveret i mange år, men når det er sagt, så er det velholdt og rent. Mit behov var et godt sted at sove med en god seng og rent værelse.. Det fik jeg😊 morgenbufetten var middelgod, men kaffen var rigtig god, så jeg var tilfreds ..."…"

Anmeldelse fra 30. mar. 2020

FF&E Hotel Dania
Avalon Hotel Bellevue
Avalon Hotel Bellevue
3.5 out of 5
Bellevue 1, Femern
Prisen er DKK 1.006 pr. nat

Dette hotel med spa ligger i Femern, kun 0,1 km fra Islands of the Baltic Sea og mindre end 5 km fra Westerbergen og Skt. Johannes Kirke. Derudover ligger Gold ...

4.7/5Exceptional! (7 anmeldelser)

"Sehr freundliches Personal mit Top Service. Sehr sauberes Hotel."…"

Anmeldelse fra 1. jun. 2020

Avalon Hotel Bellevue

De mest populære oplevelser i Femern

1-dags hop-på-hop-af-bustur med sightseeing
Billede af 1-dags hop-på-hop-af-bustur med sightseeing

1-dags hop-på-hop-af-bustur med sightseeing

DKK 138
pr. voksen
Anbefales af 72% af rejsende
Rabatbillet til Fangekældrene i Hamburg
Billede af Rabatbillet til Fangekældrene i Hamburg

Rabatbillet til Fangekældrene i Hamburg

DKK 142
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
Hamburg City Pass: Gratis entré til Hamborgs mest populære seværdigheder
Billede af Hamburg City Pass: Gratis entré til Hamborgs mest populære seværdigheder

Hamburg City Pass: Gratis entré til Hamborgs mest populære seværdigheder

DKK 327
pr. voksen
Rundvisning i byen på cykel
Billede af Rundvisning i byen på cykel

Rundvisning i byen på cykel

DKK 209
pr. voksen
Anbefales af 84% af rejsende
Rundvisning til fods i Speicherstadt og HafenCity
Billede af Rundvisning til fods i Speicherstadt og HafenCity

Rundvisning til fods i Speicherstadt og HafenCity

DKK 186
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende
Rundvisning til fods i Sankt Pauli og ved havnen
Billede af Rundvisning til fods i Sankt Pauli og ved havnen

Rundvisning til fods i Sankt Pauli og ved havnen

DKK 112
pr. voksen

Femern – anmeldelser

4

Populær destination

5 - Fremragende
0
5 - Fremragende 0%
4 - God
1
4 - God 100%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

Byer i nærheden af Femern