Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

De Young Museum

Det berømte kunstmuseum De Young Museum i Golden Gate Park blev grundlagt i det 19. århundrede og ejer en kunstsamling, der går tilbage til 1600-tallet.

De Young Museum er et af Nordamerikas mest velbesøgte kunstmuseer. Det åbnede i 1895 og har en stor samling kunst, tekstiler og klædedragter, primært fra Nord- og Sydamerika, Stillehavsområdet og Afrika.

Gennem årene har området lidt under store jordskælv, og museet blev renoveret i 2005. Den moderniserede bygning har et 44 meter højt tårn, der er blevet en karakteristisk del af San Franciscos skyline.

En tur gennem de Young er som at vandre gennem malerkunstens historie i Amerika. Her kan du opleve værker af store amerikanske kunstnere som John Copley, Frederick Church og Thomas Hovenden. Se også værkerne af den berømte japansk-amerikanske maler Chiura Obata, som stammer fra San Francisco Bay-området. Han er en af mange malere, som hylder den store californiske kunst i deres værker.

Tag dig tid til at udforske de Youngs tekstilsamling, som er en af de største i USA. Her kan du blandt andet se turkmenske tæpper, asiatisk silke fra det 12. århundrede og moderne klædningsstykker designet af Dior og Chanel.

De Young Museum ligger i midten af Golden Gate Park og er let at nå fra resten af byen. Der er en betalingsparkering nær museet og nogle få gratis pladser på de omkringliggende gader. Tag San Francisco Municipal-bussen (MUNI) til Golden Gate Park, og få rabat på en voksenbillet til museet. Shuttlebussen til Golden Gate stopper ved museet og andre attraktioner i parken. En anden god måde at komme hen til museet på er at leje en cykel. Det gør det også lettere at køre på opdagelse i resten af parken.

De Young Museum er åbent fra tirsdag til søndag. Fra marts til november holder museet længe åbent om fredagen. Museet har lukket på større helligdage.


Guide til at udforske De Young Museum


Bedste hoteltilbud i De Young Museum

Se alle 1.852 overnatningssteder i nærheden af De Young Museum
InterContinental San Francisco DKK 914
InterContinental San Francisco

InterContinental San Francisco

888 Howard Street, San Francisco, CA
   
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i San Francisco Centrum, kun 10 minutters gang fra Moscone Convention Center, San Francisco Museum of Modern Art og Westfield San Francisco Centre. Derudover ligger Warfield Theater og SHN Curran Theatre 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Market St & 5th St Stop på 5 minutter og Powell St. Station på 7 minutter.

  Geary Parkway Motel DKK 681
  Geary Parkway Motel

  Geary Parkway Motel

  4750 Geary Blvd, Richmond District, San Francisco, CA
    
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette motel ligger i Richmond District, kun 2 km fra Conservatory of Flowers, Golden Gate-parken og Californien Academy of Sciences. Derudover ligger Universitet i San Francisco og De Young Museum ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Irving St & 9th Ave Stop på 27 minutter og Irving St & 8th Ave Stop på 28 minutter.

   Stanyan Park Hotel DKK 773
   Stanyan Park Hotel

   Stanyan Park Hotel

   750 Stanyan Street, San Francisco, CA
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i San Francisco, kun 10 minutters gang fra Golden Gate-parken og University of Californien San Francisco. Derudover ligger Universitet i San Francisco og Kunstpaladset ca. 5 km derfra. Carl St & Stanyan St Stop ligger inden for 4 i minutters gang, mens Carl Street & Cole Street Station ligger inden for 7 minutters gang.