Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Bode Museum

Bode Museum har til huse i en flot nybarok bygning på museumsøen i Berlin og byder på en imponerende samling af gamle skulpturer, byzantinsk kunst og mønter fra oldtiden.

Bode Museum er en institution, der har som sit formål at bevare skulpturer, kunst fra den byzantinske periode og oldtidsmønter. Her kan du beundre italienske renæssanceskulpturer og gotiske tyske skulpturer samt mønter med tusindvis af år på bagen.

Museet stod færdigt i 1904, men den overdådigt udsmykkede facade og interiøret blev gennemgribende renoveret i starten af nullerne. Bygningens karakteristiske kuppel og stenfacade vender ud mod floden Spree til den ene side og mod en kanal til den anden. Med sin beliggenhed på museumsøens spids ligner museet et slot omgivet af en voldgrav.

Bode Museum har tre forskellige fløje med kunst og historiske samlinger, som du kan fordybe dig i. Samlingerne er fordelt geografisk og kronologisk mellem fløjene. Den anerkendte skulptursamling (Skulpturensammlung) byder på værker fra den tidlige middelalder og frem til slutningen af 1700-tallet.

I den fløj, der kaldes Museum für Byzantinische Kunst, kan du se oldtidskunst fra Det Vestromerske Rige og Det Byzantinske Rige fra det 3. til det 15. århundrede.

Den tredje fløj kaldes Münzkabinett, møntkabinettet. Her kan du udforske penges historie i museets omfattende samling med hen ved en halv million genstande. Du kan bl.a. se genstande fra dengang, man begyndte at præge mønter i Lilleasien i det 7. århundrede f.Kr., foruden gamle græske og romerske mønter og østeuropæiske penge fra middelalderen.

Yngre besøgende vil glæde sig over den særlige udstilling for børn, hvor de kan udforske museets forskellige temaer og samlinger gennem spændende aktiviteter, hvor det er tilladt at røre ved tingene.

Bode Museum ligger på museumsøen. Der er adgang til øen via en bro. Du kommer nemt til området med sporvogn eller S-Bahn. Den nærmeste station ligger 10 minutters gang væk. 

Bode Museum har lukket om mandagen og har sent åbent om torsdagen. Når du har betalt entré, har du adgang til alle tre fløje. Børn under 18 kommer gratis ind. Med et Berlin WelcomeCard og Museumspass har du fri adgang til museet. Kortene kan købes hos turistinformationen og på byens museer.


Guide til at udforske Bode Museum


Bedste hoteltilbud i Bode Museum

Se alle 1.875 overnatningssteder i nærheden af Bode Museum
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus DKK 269
   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Oranienburger Strasse 67/68, Berlin, BE
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Friedrichstadt-Palast og Hackescher Markt. Derudover ligger DDR-museet og Humboldt-universitetet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oranienburger Strasse S-Bahn-station, mens Oranienburger Tor U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.

    Melia Berlin DKK 640
    Melia Berlin

    Melia Berlin

    Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.

     St Christopher's Berlin Mitte DKK 268
     St Christopher's Berlin Mitte

     St Christopher's Berlin Mitte

     Ziegelstraße 28, Berlin, Berlin
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hostel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse og Friedrichstadt-Palast. Derudover ligger DDR-museet og Humboldt-universitetet 15 minutter derfra. Oranienburger Strasse S-Bahn-station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Oranienburger Tor U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz DKK 496
      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Torstrasse og Alexanderplatz. Derudover ligger Berliner Fernsehturm og DDR-museet ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Alexanderplatz U-Bahn på 7 minutter og Schillingstrasse U-Bahn på 7 minutter.

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 662
       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Alexanderplatz 7, Berlin, BE
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Berliner Fernsehturm. Derudover ligger Det røde rådhus og DDR-museet 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Alexanderplatz U-Bahn og Alexanderplatz Station.

        Generator Berlin Mitte DKK 295
        Generator Berlin Mitte

        Generator Berlin Mitte

        Oranienburger Strasse 65, Berlin, BE
          
         1.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hostel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse og Friedrichstadt-Palast. Derudover ligger DDR-museet og Hackescher Markt 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oranienburger Strasse S-Bahn-station, mens Oranienburger Tor U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.