Biludlejning Gatwick

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Gatwick

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Gatwick

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Gatwick
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Gatwick?
I denne uge er den laveste daglige pris for en billig udlejningsbil i Gatwick kun .
Kan jeg leje en bil i London (LHR-Heathrow)?
Biludlejningsfirmaerne i London (LHR-Heathrow) finder du i Terminal 2, 3, 4 og 5. Her har du mulighed for at booke et køretøj hos Budget, Sixt eller Hertz. Alamo og Europcar har også flere tilbud.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Gatwick?
Når du afbestiller minimum seks timer inden afhentning af bilen, er de fleste forudbetalte udlejningsbiler kvalificeret til refusion. Det er dog ikke alle reservationer, der giver denne mulighed, så det er vigtigt, at du sætter dig ind i afbestillingspolitikken. Tjek din rejseplan, eller klik ind på vores kundeservice for at få mere at vide.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Gatwick?
Hop ind bag rattet i et kompakt køretøj i Gatwick, for så kommer du med i det gode selskab. Denne lejekategori er den oftest bookede, fordi bilerne er overkommelige for pengepungen, kører langt på literen og er lette at parkere. I et kompakt køretøj kan du ubesværet manøvrere rundt i de travle gader i byen. Du kan selvfølgelig også få noget større. Kig nærmere på vores udvalg af større lejekategorier, såsom biltyperne stor og premiumbil. Uanset hvad du er til, har vi den ideelle bil til dig.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Gatwick?
Der er en masse at lave i Gatwick, men hvis du tager lidt længere væk, finder du endnu flere spændende ting. Find en bil, så du kan trille rundt i det omkringliggende område i eget tempo. Her er nogle fantastiske køreture til ønskelisten:

  • Du finder Roman Baths og masser af andre spændende seværdigheder i Bath. Fra Gatwick er der omtrent 150 km.
  • Næste sted? Det kunne være Birmingham, som ligger 190 km væk. Bullring Shopping Centre er en lokal hovedattraktion, som du næsten bør se.
  • Læg vejen forbi Sherwood Forest Country Park, hvis du drømmer om en dag i naturen. Medbring en madkurv, eller få pulsen helt ned. Fra Gatwick er der rundt regnet 240 km dertil.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Gatwick hos Expedia?
Hvis du er på jagt efter en pålidelig udlejningsbil i Gatwick, kan du ikke gå fejl med Expedia. Vores eksklusive medlemstilbud og rabatter kan hjælpe dig med at finde et fantastisk tilbud. Og med biludlejningsfirmaer at vælge blandt er der rigeligt med muligheder. Vil du spare endnu mere? Kombiner dine reservationer i en pakkerejse. Med alt fra billeje og ferieboliger til hoteller og flyrejser gør vi det til en leg at planlægge din rejse.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Gatwick hos Expedia?
Søg blandt vores store udvalg af udlejningsbiler, læs anmeldelser, og sammenlign priser fra populære biludlejningsfirmaer. Med kun få klik kan Expedia hjælpe dig med at få fingrene i den bedste pris på din billeje. Skal du også booke overnatning eller flyrejser? Kombiner dine reservationer i Gatwick, og opnå ekstra besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Gatwick?
Reglerne i Gatwick kræver, at førere skal være fyldt 21 år for at kunne booke en udlejningsbil. Unge førere kan dog forvente et ekstra gebyr og visse restriktioner af udvalget. Mange biludlejningsfirmaer opkræver et dagligt gebyr for unge førere i tillæg til den almindelige pris for billeje. Dette gebyr er med til at dække en højere risiko for ulykker eller skader. Selvom mange biltyper (såsom kompakte biler og økonomibiler) udlejes til unge bilister, omfatter udvalget normalt ikke luksusbiler.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Gatwick?
Alle biludlejningsfirmaer beder om to ting – dit kørekort og et kreditkort i samme navn. Hvis du ikke køber biludlejningsfirmaets forsikring, skal du også kunne fremvise dokumentation for din egen forsikring. Læs lejebetingelserne, så du ved, hvad du skal have med, når det er tid til at hente nøglerne.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Gatwick?
Med dagspriser på udlejningsbiler fra bare og pr. Dag i Gatwick i løbet af de sidste syv dage kan du suse afsted med dit eget forrygende tilbud på et øjeblik.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Gatwick?
Det er muligt at leje en bil i en måned eller længere tid i Gatwick, så du kan uden problemer forlænge din ferie! Du skal bare indtaste dine rejseoplysninger på vores side med tilbud på langtidsleje af biler og finde din ideelle bil.
Hvor finder jeg billeje i Gatwick, hvis jeg er under 25 år?
Du bør undersøge aldersgrænsen hos de biludlejningsfirmaer i Gatwick, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, vil nogle selskaber pålægge ekstra gebyrer. Det er bedst, hvis du kender til dem på forhånd, så du kan planlægge derefter. Alle biludlejningsfirmaer har deres egne vilkår og betingelser for unge førere, så det er bedst at undersøge dem forinden.