Indonesien har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Bali 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Bali med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Bali. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Besøg Bali

Søg efter de bedste steder og områder i Bali, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Bali

Mest populære hoteller i Bali

Hilton Bali Resort
Hilton Bali Resort
5 out of 5
Jl. Raya Nusa Dua Selatan, PO BOX 18, Nusa Dua, Bali
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 480 pr. nat fra 10. dec. til 11. dec.
4.3/5Excellent! (953 anmeldelser)
Amazing hotel

"Fantastic hotel - pure luxury for the whole family - I have never experienced a pool as amazing as this one - great place for parents and children. Great breakfast and friendly staff."…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2020

Hilton Bali Resort
Sheraton Bali Kuta Resort
Sheraton Bali Kuta Resort
5 out of 5
Jalan Pantai Kuta, Kuta, Bali
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 454 pr. nat fra 29. nov. til 30. nov.
4.4/5Excellent! (849 anmeldelser)
5* hotel i den mest larmende del af Bali

"Pænt, men ikke overdådigt. Beliggende i Bali område for Party-Party. Ligger ved stranden med meget flot udsigt over havet, men stranden afskåret fra hotellet af meget trafikeret, larmende hovedgade. Ved siden af hotellet, næsten integreret ligger stort indkøbscenter med 200 butikker."…"

Anmeldelse fra 12. jul. 2018

Sheraton Bali Kuta Resort
FRii Bali Echo Beach
FRii Bali Echo Beach
3 out of 5
Jalan Munduk Catu No. 32, Canggu, Bali
Prisen er DKK 107 pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
4.2/5Very Good! (410 anmeldelser)
Great stay

"Mit ophold på FRii Echo var super fint. Godt værelse med god rummelighed. Venligt og hjælpsomt personale. Der er meget lydt og jeg vil anbefale ørepropper hvis man er en ‘light sleeper’. Bemærk at gojek ikke er tilladt fra hotellet."…"

Anmeldelse fra 8. feb. 2020

FRii Bali Echo Beach
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Bali

Ferie på Bali

Få nye kræfter på idylliske strande, udforsk mystiske templer, oplev gallerier, eller cykl gennem det frodige landskab på denne berømte ø i det indonesiske øhav.

Balis attraktioner tiltrækker mange forskellige mennesker – lige fra backpackere og udstationerede personer til familier og folk på bryllupsrejse. Denne afslappede tropiske ø er blevet verdenskendt for sine smukke strande, kuperede bjerge og enestående kulturelle, spirituelle og kunstneriske stemning.

Bali passer til ethvert budget, afhængigt af dine behov. Du kan bo på et resort eller et hotel og bestille en rundrejse, hyre en privat guide, hoppe i en taxi eller på en bus. Du kan også leje en cykel, motorcykel eller bil for at komme rundt.

Øens mest berømte strande ligger i det nordlige Kuta, som kun er en kort køretur fra den internationale lufthavn i Balis hovedstad, Denpasar. Strandene ved Kuta og Legian er et paradis for surfere.  Byerne Kuta og Legian byder på masser af underholdning i form af markeder, barer, vandland og spisesteder. På østkysten finder du Sanur-stranden, som er meget populær blandt familier på grund af den mere rolige atmosfære.

Tilbring et par dage inde i landet, og oplev en mere kulturel side af Bali blandt rismarker og skovene ved landsbyen Tegallalang eller Ubud. Ubud er Balis kunstneriske hovedstad, og der er masser af spændende muligheder at vælge mellem, f.eks. Museum Puri Lukisan, Neka Art Museum, Don Antonio Blanco Museum og Arma Museum. Tag yogatimer, cykl langs rismarkerne, eller se makakaber på templets tag i Ubud Monkey Forest. Du må heller ikke gå glip af den mystiske elefantgrotte eller muligheden for at få en dukkert i badene ved Tirta Empul fra det tiende århundrede.

Syd for Ubud kan du møde dyrene i Bali Zoo og Bali Bird Park. Nord for Ubud midt på Bali ligger templet Gunung Kawi, som er hugget ind i bjerget.

I den sydlige del af Kuta finder du den idylliske Jimbaran-strand. Her kan du sidde med fødderne i vandet, mens du nyder et lækkert måltid med alt godt fra havet. På østkysten af den sydlige del af Kuta ligger Nusa Dua med Mengiat-stranden og Museum Pasifika. På sydvestkysten ligger Uluwatu-templet på toppen af forrevne klipper, som er det bedste sted på hele øen til at se Balis berømte solnedgang.