Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Bed and Breakfasts i Arona

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Bed and Breakfasts i Arona

Villa Riki Bed and Breakfast
DKK 254
pr. nat
2. maj – 3. maj

Dette Bed & Breakfast ligger tæt på stranden, kun 3 km fra Playa de las Galletas, Playa de la Ballena og Callao de la Cochina. Derudover ligger Playa Colmenares ...

3/5 (3 anmeldelser)
Bo inte här

"Står incheckning fram till 23:59, när vi kom dit var det stängt och vi fick inte tag på ägaren. Alltså var vi utan rum den natten. Står inget speciellt om att behöva kontakta hotellet först för sen incheckning utan står bara incheckning till 23:59. Tror dock det är mest hotels fel att de har fel ..."…"

Anmeldelse fra 15. jan. 2020

Villa Riki Bed and Breakfast
VistalRoque
2.5 out of 5
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ligger i Arona, kun 0,8 km fra Kirken for San Antonio Abad fra Arona og 4,7 km fra Camel Park. Derudover ligger Los Cristianos Strand og ...

VistalRoque
Art Villa Nautilus
2.5 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 298
pr. nat
13. apr. – 14. apr.

Dette Bed & Breakfast ligger tæt på lufthavnen, kun 15 minutters gang fra Playa de la Ballena og Playa de las Galletas. Derudover ligger Callao de la Cochina ...

Art Villa Nautilus
B&B tenerife sur Villa Paloma
3 out of 5
Calle la Golondrina 33, Arona
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ligger tæt på stranden, kun 1,1 km fra Playa de la Arenita og ca. 5 km fra Golf Los Palos og Los Palos-golfbanen. Derudover ligger Playa ...

B&B tenerife sur Villa Paloma
The Blue House
3 out of 5
Calle Sirio 5, Costa del Silencio, Arona, Tenerife
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ligger i Arona, kun 2 km fra Callao de la Cochina, Playa de la Ballena og Playa de las Galletas. Derudover ligger Playa Colmenares og Amarilla ...

The Blue House
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Arona
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Arona

H10 Las Palmeras
H10 Las Palmeras
4 out of 5
Avenida Rafael Puig, 28, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
DKK 888
pr. nat
1. maj – 2. maj
4/5Very Good! (534 anmeldelser)
Dårlig Serivce

"Vi skulle møde op a 3 gange i receptionen for, at kunne chek os ind. ( kl. 14.30 - kl. 15.00 og kl. 16.30 ) Og selv til sidst skulle vi vente 40 min på, at få vores værelse. Service var der ingen af. - Vi hverken blev tilbudt drikkelse eller andet, som alle andre gæster. Vi samtidig blev mødt af ..."…"

Anmeldelse fra 28. mar. 2019

H10 Las Palmeras
H10 Conquistador
H10 Conquistador
4 out of 5
Avenida Rafael Puig, 36, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
DKK 962
pr. nat
1. maj – 2. maj
4.1/5Very Good! (517 anmeldelser)
Et godt Hotel nær havet

"Dejligt hotel med en god udsigt tæt ved havet. Værelserne var lidt slidt og vi manglede adgang til en lille elkedel, så man kunne lave en kop kaffe. Personalet var meget venlige og hjælpsomme og den store restaurant var rigtig god. De 3 gourmet restaurant vi besøgte var derimod en skuffelse hvad ..."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2019

H10 Conquistador
Sol Arona Tenerife
Sol Arona Tenerife
3 out of 5
Avenida Juan Carlos I, 25, Playa De Los Cristianos, Arona, Tenerife
DKK 598
pr. nat
1. maj – 2. maj
3.6/5Good! (754 anmeldelser)
God forårsferie på Sol Arona Tenerife

"Vi har haft en skøn uge på Tenerife. Vi rejser på egen hånd og har de sidste tre gange boet på dette hotel. Beliggenheden er perfekt for os. 5 minutter fra Strandpromenaden. Vi har hver gang haft to-værelses bolig med delvis havudsigt. Ingen pension, bortset fra morgenbuffet. Personalet er imødekommende, ..."…"

Anmeldelse fra 2. maj 2019

Sol Arona Tenerife
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Arona?
Uanset om du er på familieferie og søger et sted i rolige omgivelser, eller du rejser alene og ønsker at komme tæt på de lokale, så er et Bed & Breakfast en god løsning for mange. Der er 1296 overnatningssteder, blandt andet 5 Bed & Breakfasts, til din ferie i Arona. Har du planer om at tilbringe en dag ved vandet i Arona? Los Cristianos Strand og Las Vistas Strand er nogle af de mest populære strande i området.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast er det rette valg for dig?
Bed & Breakfasts tilbyder en helt særlig atmosfære med personlig service, mulighed for at socialisere med andre gæster og morgenmad serveret på stedet.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Arona?
Du kan muligvis overvejer et af disse Bed & Breakfasts i Arona: Villa Riki Bed and Breakfast: 2,5 stjerner, 4 værelser. Nyd godt af et spabad og en sæsonbestemt udendørs pool. Art Villa Nautilus: 2,5 stjerner, 7 værelser. Nyd godt af et bibliotek og en terrasse. VistalRoque: 2,5 stjerner, 7 værelser. Nyd godt af en bar og unik indretning. B&B tenerife sur Villa Paloma: 3 stjerner, 4 værelser. Nyd godt af en udendørs pool og et bibliotek. The Blue House: 3 stjerner, 4 værelser. Nyd godt af en udendørs pool og en terrasse.
Hvordan er vejret i Arona?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 28°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 16°C. I Arona regner det i gennemsnit 106.90 mm om året.
Hvad kan jeg opleve i Arona?
Hvis du er vild med at “smage” på nye oplevelser, bør du næsten besøge Arona og opleve udvalget af udsøgte spisesteder og barer. Hvis du er på udkig efter ting, du kan lave på din rejse, kan du overveje at udforske Monkey Park og Camel Park. Du kan eventuelt sætte Los Cristianos Strand og Las Vistas Strand på listen over ting, du kan opleve i området.
Hvordan kommer jeg rundt i Arona?
Flyv til Tenerife (TFS-Tenerife South), som befinder sig 10,4 km væk fra centrum. Ellers kan du også kigge efter fly til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord), som befinder sig 59,1 km væk. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.