Rejser til Maldiverne

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Maldiverne

  På Maldiverne kan du slænge dig på den kridhvide strand med udsigt til kokospalmer, koraløer og farverige tropefisk i det krystalklare vand. Badeferie er et nøgleord, når man opholder sig på Maldiverne, der ligger i Det Indiske Ocean, syd for Indien. Samtidig kan du underholde dig med dykning, windsurfing, fiskeri, helikopterture og shopping i dette himmelske univers.

  Seværdigheder

  Den moderne hovedstad, Malé, er en rigtig charmerende perle med smukke bygninger såsom Nationalmuseet i Sultan Park, Præsidentpaladset og diverse moskéer. Gå heller ikke glip af en ubådstur med "The Whale Submarine". Er man til shopping, kan man bl.a. tage en tur ned ad hovedgaden Majeehee.
  Maldiverne er perfekt til solbadning og hyggestunder ved de mange turist-resorts. Alligevel kan det være givende at hoppe med på en lokal helikopter, sejlbåd eller færge og få et dybdegående indblik i livet på Maldivernes mindre øer. Man kan endda være så heldig at støde på forskelligartede shows, der portrætterer den maldiviske kultur. Ellers er det en oplevelse i sig selv, at gå rundt blandt de lokale markeder og nyde stemningen.
  Vandsport og især dykning er populært overalt på Maldiverne. Vandaktiviteterne spænder lige fra nattefiskeri til ekstrem sport i det våde element. Er du parat til at dykke, kan det ske mellem tropefisk, havskildpadder, djævlerokker og hvalhajer.

  Kulinariske eventyr

  Maldivernes turistmindede restauranter bærer præg af, at have et globaliseret udvalg af menuer. Man kan dog naturligvis stadig få mad med et ægte maldivisk pift, hvor ingredienser som ris, fisk og kylling gerne spiller en vigtig rolle. Prøv velkrydrede retter som Gulha eller Bajiyaa serveret med sort te eller frugtjuice. Små, lokale restauranter serverer ikke alkohol og svin - grundet den muslimske tro.

  Sprog

  Det officielle hovedsprog på Maldiverne er det lokale sprog, Dhivehi. Langt de fleste indbyggere på Maldiverne taler dog engelsk.

  Klima

  Termometeret på Maldiverne når ofte op over de 30 grader, så husk endelig at pakke solbriller og solcreme. Den officielle gennemsnitstemperatur ligger i intervallet 29-32 grader. Perioden fra november og frem til april karakteriseres som den tørreste og er derfor yderst velegnet til et lækkert ferieophold, herunder dykkerferier. Perioden maj-november vil stadig være præget af høje temperaturer, men også af en endnu højere luftfugtighed. Samtidig kan vejret være ret ustadigt.

  Valuta

  Den maldiviske valuta hedder rufiyaa (MVR). På Maldiverne accepterer man dog også i høj grad både dollars og euro som betalingsmiddel. Er du på vej ind i banken for at få vekslet, så sørg især for at have dollars med på rejsen. 1 USD svarer til ca. 5,86 DKR. Et godt tip er at tage rigeligt med kontanter med i pungen, for som turist kan du ikke benytte dig af hæveautomaterne på Maldiverne. Skal du have vekslet, kan dit hotel muligvis hjælpe dig.

  Visum

  Er ikke påkrævet for danske statsborgere

  Rejsen til Maldiverne

  Sæt dig godt tilbage i flysædet, for turen til Maldiverne bliver som regel alt andet end traditionel! Når du lander med dit fly i Malé Airport, skal den sidste del af turen nemlig klares med en speedbåd eller vandflyver. Takket være denne rejseform får du et ekstraordinært blik på de mange små øer, der gør Maldiverne til noget helt unikt.

  Infrastruktur

  Skal du rundt på Maldiverne, går vejen gerne via vand- eller luftvejen. Ønsker du at se en af naboøerne, kan du således hoppe om bord på en af de lokale sejlbåde. Når du ankommer til øen, kan du nemt nå rundt til fods. Maldiverne giver dig også mulighed for at tage på sightseeing via vandfly og helikoptere.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 februar 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content