Rejser til Bali

Priseksemplet er pr. person baseret på to personer, der rejser sammen!
Photo View Map View
Indlæser..

Sample HotelName
4
Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK 1.000 - 25.000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4

  Rejser til Bali

  "Gudernes ø" er noget af det nærmeste man kommer paradis på jord. Denne fantastisk smukke ø byder på noget for alle fra den rygsækrejsende til familien, der søger den perfekte rejse. Bali er berømt for sine smukke sandstrande og byder desuden på en spændende kultur at udforske.

  Seværdigheder

  Strandene er blandt Balis vigtigste seværdigheder og trækplaster. De fleste af øens strande har flot sort sand, der har fået sin farve fra lavaen efter Bals vulkanske aktiviteter. Man kan dog også fine strande med hvidt sand på øens sydside. Øens sikreste og mest familievenlige strande finder man på nordkysten. Noget af øens bedste surferfarvand finder man på stranden ved den tidligere fiskerlandsby Kuta. Også øens maleriske landskaber af rismarker er en smuk seværdighed af den naturlige slags. Endelig kan man med fordel besøge øens to vigtigste højdepunkter: Gunung Agung og Gunung Batur (1.717 meter), der opleves som manifestationer af henholdsvis den maskuline og feminine energi. Vulkanen Gunung Batur er stadig aktiv. Studer endvidere eksempler på øens fantastiske flora i Balis Orkidehave, hvor tusindvis af arter er samlet og udstillet.

  Bali er en mest berømte af de 17.000 øer, der udgør Indonesien. Der bor lige under 4 millioner indonesere på Bali, der er overvejende hinduistisk. Den mest kendte type seværdigheder på Bali er øens mange hindutempler. Ifølge balinesisk lov skal hver landsby mindst have tre templer: "Det oprindelige tempel", "landsbytemplet" og "de dødes tempel, for at kunne opfylde de nødvendige funktioner. Templerne er smukke bygninger, omkring hvilke man finder en helt særlig stemning af ro og andagt. Nogle af de mest berømte templer på Bali er Pura Luhur Uluwatu, Tanah Lot og Besakih. Husk af udvise den påkrævede respekt angående opførsel og påklædning i forbindelse med besøg i disse templer.

  Tag på en spændende udflugt ind til øens indre og besøg Gunung Kawi, et af Balis ældste og største monumenter. Her, midt inde i en frodig dal dykker pludselig 10 altre frem af klippesiden: Hver er 7 meter højt og menes at være skabt til ære for balinesiske kongelige i 1000-tallet. Endnu et monument relateret til de 10 andre findes en kilometer længere inde i dalen. Det kan nås og opleves via et trek gennem rismarkerne.

  Tag hele familien med på udflugt til Bali Safari & Marine Park. Den seværdighed vil især henrykke børn og barnlige sjæle. For at lære Balis og andre stillahavs øers historie bedre at kende kan man besøge Pasifika Museum. Her finder man kunst og kunsthåndværk fra kulturer på Stillehavsøer, foruden værker af forskellige europæiske kunstnere, der i begyndelsen af det 20. århundrede slog sig ned på Bali.

  Kulinariske eventyr

  Balinesisk mad er sund, fedtfattig, velsmagende og som regel smukt anrettet. Det er typisk grøntsager, fisk, skaldyr, fjerkræ eller svinekød tilberedt med aromatiske krydderier og urter og serveret med ris.

  Klima

  Bali har et tropisk klima med en høj luftfugtighed. Temperaturerne ligger året rundt på 30 - 35 grader. Februar og marts er årets mest regnfulde på Bali. Øen har flest solskinstimer fra april - oktober-

  Valuta

  Valutaen på Bali er indonesiske rupiah. 10.000 rupiah svarer til omtrent 5,5 danske kroner. Amerikanske dollars accepteres endvidere mange steder tillige med internationale kreditkort.

  Rejsen til Bali

  Man vil typisk ankomme med fly til Balis internationale lufthavn, Ngurah Rai. Rejsen fra Danmark tager cirka 18,5 timer inklusiv mellemlanding.

  Kom omkring i Bali

  Der kører busser mellem de fleste af Balis turistdestinationer. Taxa med taxameter er mest almindelige på øens sydside. Det kan ikke anbefales at leje bil på Bali. Trafikken vil forekomme uoverskuelig - Der er venstrekørsel og bilerne er højre styrede! Vil man omkring selv kan leje af en scooter bedre anbefales. Det er også muligt at leje cykler på Bali.


  Vilkår og betingelser: De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 17 juni 2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Popular content