Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Seattle

Se alle 10 aktiviteter i Seattle

Seattle-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Seattle har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Seattle kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Seattle med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Seattle

Hvis du planlægger en tur til Seattle hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Seattle.

At lede efter aktiviteter i Seattle kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Seattles lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Seattles seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Seattle for enhver smag

Seattle har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Seattle som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Seattle.

Seattle er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Seattle og sørge for at din oplevelse af Seattle og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Seattle der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Seattle

Seattle Centrum

En ren, gåvenlig bymidte med træomkransede offentlige pladser, shopping, smart designede barer og restauranter samt en smuk udsigt over Puget Sound.

ShoppingUrbantBibliotek

South Lake Union

Der er masser at udforske i South Lake Union, som er kendt for sin panoramaudsigt til søen og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Amazon Corporate Headquarters og Lake Union, ligesom du kan hoppe på metroen fra Terry Av- Mercer St Station eller Lake Union Park Station for at se mere af byen.

MuseumSejladsLivemusik

Capitol Hill

Hvis du tilbringer noget tid i Capitol Hill, kan du se seværdigheder som Lake View-kirkegården - Bruce Lees Grav og Seattle Asiatiske Kunstmuseum. Du kan også nyde godt af de mange spisemuligheder i kvarteret, inden du hopper på metroen fra Capitol Hill Station for at se mere af byen.

BlomstShoppingKunst

University District

Besøgende rejser ofte til University District på grund af de mange spisemuligheder, men mange bliver for at udforske seværdigheder som Neptune Theater og University Village. Det er nemt at komme rundt i området med metro fra University of Washington Station.

UniversitetBlomstUnderholdning

West Seattle

West Seattle er kendt for sine strande, og du kan besøge populære seværdigheder som Alki Beach og Lincoln Park.

LandskabUrbantBeach View

Ballard

Ballard byder blandt andet på haver, barer og muligheder for shopping. Læg vejen forbi Hiram M. Chittenden Locks eller Bergen Place Park, når du udforsker kvarteret.

SolnedgangLivemusikHave