Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Seattle

Se alle 19 aktiviteter i Seattle

Seattle-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Seattle har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Seattle kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Seattle med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Seattle

Hvis du planlægger en tur til Seattle hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Seattle.

At lede efter aktiviteter i Seattle kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Seattles lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Seattles seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Seattle for enhver smag

Seattle har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Seattle som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Seattle.

Seattle er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Seattle og sørge for at din oplevelse af Seattle og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Seattle der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Seattle

Seattle Centrum

Der er masser at udforske i Seattle Centrum, som er kendt for sine fascinerede museer, sin gode livemusik og sine populære shoppingmuligheder. Blandt de mest populære seværdigheder er Pike Place Market og Seattle Akvarium. Tag metroen fra Westlake Station eller University Street Station for at se mere af byen.

ShoppingUrbantBiblioteker

University District

Tag dig tid til at besøge seværdigheder som Husky Stadium og University Village i University District. Du vil måske også sætte pris på de mange spisemuligheder, og du kan hoppe på metroen fra University of Washington Station for at se mere af byen.

UniversiteterBlomsterUnderholdning

Capitol Hill

Hvis du tilbringer noget tid i Capitol Hill, kan du se seværdigheder som Lake View-kirkegården - Bruce Lees Grav og Seattle Asiatiske Kunstmuseum. Du kan også nyde godt af de mange spisemuligheder i kvarteret, inden du hopper på metroen fra Capitol Hill Station for at se mere af byen.

BlomsterShoppingKultur

Ballard

Haverne, barerne og shoppingmulighederne er blandt højdepunkterne i Ballard. Læg vejen forbi Hiram M. Chittenden Locks eller Nordic Heritage Museum, når du går på opdagelse.

SolnedgangeLivemusikHaver

Downtown

Under dit ophold i Downtown kan du lægge vejen forbi seværdigheder som Redmond Town Center og Old Redmond Firehouse Teen Center.

Queen Anne

Rejsende, der besøger Queen Anne, er vilde med de populære butikker. Du kan også opleve Marion Oliver McCaw Hall og Seattle Center. Hvis du vil se mere af området, kan du komme rundt i byen med metro fra Seattle Center Monorail Station.

UrbantLandskabSkyskrabere