Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Santa Cruz

Se alle 1 aktiviteter i San Jose

Santa Cruz-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Santa Cruz har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Santa Cruz kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Santa Cruz med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Santa Cruz

Hvis du planlægger en tur til Santa Cruz hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Santa Cruz.

At lede efter aktiviteter i Santa Cruz kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Santa Cruzs lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Santa Cruzs seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Santa Cruz for enhver smag

Santa Cruz har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Santa Cruz som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Santa Cruz.

Santa Cruz er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Santa Cruz og sørge for at din oplevelse af Santa Cruz og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Santa Cruz der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Santa Cruz

Westside Santa Cruz

Et af højdepunkterne i Westside Santa Cruz er de skønne strande. Mens du er i området, skal du næsten lægge vejen forbi Santa Cruz Beach Boardwalk og Monterey Bay.

SportGåtureBeach View

Eastside Santa Cruz

Eastside Santa Cruz er kendt for sine strande, men du kan også med fordel planlægge et besøg til Monterey Bay og Santa Cruz Havn, når du er i byen.

HavBeach ViewHavn

Downtown Santa Cruz

Strandene og restauranterne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Downtown Santa Cruz unik. Læg vejen forbi Pacific Avenue eller Museum of Art & History, når du udforsker området.

GåtureLivemusikCykling

Pleasure Point

Hvis du tilbringer noget tid i Pleasure Point, er Monterey Bay og Pleasure Point Park et par populære seværdigheder, der er værd at besøge.

Seabright

Hvis du tilbringer noget tid i Seabright, er Santa Cruz Havn og Main Beach et par populære seværdigheder, der er værd at besøge.

Upper Seabright

Hvis du er på udkig efter oplevelser i Upper Seabright og omegn, kan du besøge Santa Cruz Beach Boardwalk og Santa Cruz Havn.