COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Santa Cruz 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Santa Cruz med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Santa Cruz. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Santa Cruz

Dream Inn Santa Cruz
Dream Inn Santa Cruz
4 out of 5
175 W Cliff Dr, Santa Cruz, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.326 pr. nat fra 9. mar. til 10. mar.
4.6/5Wonderful! (966 anmeldelser)
Nice hotel but noisy

"Fine faciliteter, flot værelse og venligt personale. Eneste - men store - minus var en gruppe større børn der larmede helt vildt omkring poolen fra kl 19-21.30 mens deres forældre sad i jacuzzi’en og var ligeglade. Det var som at være nede på Boardwalk - bare på sit eget værelse. Der var også meget ..."…"

Anmeldelse fra 9. apr. 2018

Dream Inn Santa Cruz
Hyatt Place Santa Cruz
Hyatt Place Santa Cruz
3 out of 5
407 Broadway, Santa Cruz, CA
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 888 pr. nat fra 14. mar. til 15. mar.
4.4/5Wonderful! (972 anmeldelser)
Rigtig godt

"Rigtig god standard på værelse, fællesarealer og god morgenmad."…"

Anmeldelse fra 11. feb. 2020

Hyatt Place Santa Cruz
Chaminade Resort & Spa
Chaminade Resort & Spa
4 out of 5
1 Chaminade Ln, Santa Cruz, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 854 pr. nat fra 9. mar. til 10. mar.
3.8/5Good! (608 anmeldelser)

"The restaurant was nice with a beautiful view. The staff was friendly. Our brief stay was very pleasant."…"

Anmeldelse fra 7. mar. 2021

Chaminade Resort & Spa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Santa Cruz

Strandferie i Santa Cruz (og omegn)

Det er tid til at pakke kufferten og slappe af ved havet på en ferie i Santa Cruz (og omegn). Smuk kyststrækning er der masser af på en rejse til Santa Cruz (og omegn) – Natural Bridges State Park (4 km væk) er et rigtig godt eksempel. Det kan være en god idé at booke et hotel i nærheden. Hvis du savner flere muligheder, er der masser af besøgende i området, som nyder godt af pakkerejser i Santa Cruz (og omegn) tæt ved Rio Del Mar Beach og Seacliff State Strand.

Godt at vide om Santa Cruz (og omegn)

  • Vælg et af vores strandhoteller i Santa Cruz (og omegn), og nyd godt af alt, hvad denne destination har at byde på. Gå en tur ved kysten, og nyd den smukke solnedgang ikke langt fra dit overnatningssted.
  • Vores private ferieboliger som f.eks. 770 Via Gaviota Home 3 Bedrooms 3.5 Bathrooms Home og 3440 Saint Deyns St House by RedAwning er et hit blandt alle typer rejsende. Tjek faciliteterne, og gør dig klar til dit ophold i Santa Cruz (og omegn)!
  • Der er tonsvis af oplevelser og aktiviteter, som holder de 64.200 indbyggere i Santa Cruz (og omegn) travlt optagede. Hvis du søger på vores side med oplevelser i Santa Cruz (og omegn), kan du se, hvad denne destination har at byde på.
  • Tilbud på rejser til Santa Cruz (og omegn) er en af de bedste måder at spare penge på til oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Big Basin Redwoods State Park, Rio Del Mar Beach og Roaring Camp Railroads hører til allerøverst på dit dagsprogram.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor skal jeg overnatte i Santa Cruz (og omegn)?
Hvis det er din første rejse til Santa Cruz (og omegn), så vil du elske Westside Santa Cruz. Dette kendte område huser nogle spændende seværdigheder, som Santa Cruz Beach Boardwalk.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Santa Cruz (og omegn)?
Mange besøgende, der tager til Santa Cruz (og omegn), overnatter ofte i Eastside Santa Cruz. Santa Cruz Getaway close to harbor and beach og Gorgeous Yacht Harbor & Ocean Views From This Stunning Home With Hot Tub! er foretrukne muligheder i denne bydel. Men der er også andre relevante steder i byen. Westside Santa Cruz er også et skønt område, hvor du finder Vrbo Property og New-santa Cruz Home W/large Yard, 1.5 Mi to Coast!.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Santa Cruz (og omegn) på?
Svaret kommer an på dine prioriteter. Typisk finder du de bedste tilbud i Januar måned, mens priserne ligger højt i August. Der er travlest i Santa Cruz (og omegn) i månederne Juli, Juni, August. Hvis du trænger til en mere afslappet ferie, så er Oktober, November, december et bedre tidspunkt at lægge vejen forbi på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Santa Cruz (og omegn)?
Du gør klogest i at være i god tid. Luftfartsselskaber markedsfører som regel flyrejser op til 12 måneder i forvejen, og det er en fantastisk mulighed for at få fingrene i nogle af de bedste priser. Har du lige fundet ud af, at du skal på ferie om et par uger? Det er okay! Expedia løber aldrig tør for fantastiske tilbud, så du kan blive sendt afsted på din drømmeferie til en overkommelig pris.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Santa Cruz (og omegn)?
Du kan opnå imponerende besparelser, når du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje i en samlet pakke. Og når du booker alt sammen, er det hele også bare nemmere. Så hvorfor spilde tid og penge? Hvad enten du er ved at arrangere et lækkert weekendophold for to eller en solerejse på budget, kan du kigge nærmere på vores pakkerejser.