Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i San Jose

Se alle 1 aktiviteter i San Jose

San Jose-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter San Jose har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til San Jose kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til San Jose med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i San Jose

Hvis du planlægger en tur til San Jose hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i San Jose.

At lede efter aktiviteter i San Jose kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på San Joses lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til San Joses seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i San Jose for enhver smag

San Jose har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i San Jose som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i San Jose.

San Jose er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i San Jose og sørge for at din oplevelse af San Jose og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i San Jose der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i San Jose

Downtown San Jose

Der er masser at udforske i Downtown San Jose, som er kendt for sine interessante museer og sin livemusik. Blandt de mest populære seværdigheder er SAP Center at San Jose og San Jose Museum of Art, og du kan tage metroen fra San Fernando Metrostation eller Convention Center Station for at se mere af byen.

HockeyKulturSport

South San José

Besøg Santa Clara County Fairgrounds, og nyd godt af de mange spisemuligheder under dit ophold i South San José. Hvis du vil se mere af byen, kan du hoppe på metroen fra Blossom Hill LRT-station eller Snell Station.

SportCyklingFodbold

North San Jose

Hvis du tilbringer noget tid i North San Jose, kan du se seværdigheder som Samsung Semiconductor Inc eller San Jose Municipal Golf og tage metroen fra Cisco Station eller Baypointe Station for at se mere af byen.

West San Jose

Hvis du er på udkig efter oplevelser i West San Jose og omegn, kan du besøge Winchester Mystery House og Santana Row Shopping Center.

East San Jose

Under dit ophold i East San Jose kan du besøge populære seværdigheder som Raging Waters (vandland) eller Lake Cunningham Park og tage metroen fra Alum Rock Station eller McKee Station for at se mere af byen.

Evergreen

Selvom der ikke findes de helt store seværdigheder i Evergreen, kan du udforske resten af området og opleve attraktioner som Santa Clara County Fairgrounds og Raging Waters (vandland).