Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Oakland

Se alle 14 aktiviteter i Oakland

Oakland-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Oakland har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Oakland kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Oakland med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Oakland

Hvis du planlægger en tur til Oakland hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Oakland.

At lede efter aktiviteter i Oakland kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Oaklands lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Oaklands seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Oakland for enhver smag

Oakland har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Oakland som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Oakland.

Oakland er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Oakland og sørge for at din oplevelse af Oakland og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Oakland der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Oakland

Downtown Oakland

Downtown Oakland byder blandt andet på teatre, kunstgallerier og livemusik. Læg vejen forbi Jack London Square eller Oakland Museum of California under dit ophold, og tag metroen fra Lake Merritt Station eller 12th Street/Oakland City Center Station for at komme rundt i byen.

ArkitekturTeaterKunst

Downtown Berkeley

Hvis du tilbringer noget tid i Downtown Berkeley, kan du se seværdigheder som Berkeley Repertory Theater og UC Theatre Taube Family Music Hall. Du kan også nyde godt af de mange spisemuligheder i kvarteret, inden du hopper på metroen fra Downtown Berkeley Metrostation for at se mere af byen.

MiddagVenlige menneskerOpera

Chinatown

Hvis du befinder dig i Chinatown, kan du bruge noget tid på at nyde de mange spisemuligheder. Overvej at lægge vejen forbi Oakland Museum of California, eller hop på metroen fra Lake Merritt Station for at se mere af området.

MiddagBusinessDans

West Alameda

Hvis du tilbringer noget tid i West Alameda, er Pacific Pinball Museum og Frank Bette Center for the Arts et par populære seværdigheder, der er værd at besøge.

Elmwood

Under dit ophold i Elmwood kan du lægge vejen forbi seværdigheder som Telegraph Avenue og Chabad of the East Bay.

West Oakland

Under dit ophold i West Oakland kan du opleve populære seværdigheder som Old Oakland. Du kan desuden tage metroen fra West Oakland Station for at se mere af byen.