Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Napa

Se alle 3 aktiviteter i Napa

Napa-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Napa har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Napa kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Napa med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Napa

Hvis du planlægger en tur til Napa hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Napa.

At lede efter aktiviteter i Napa kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Napas lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Napas seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Napa for enhver smag

Napa har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Napa som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Napa.

Napa er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Napa og sørge for at din oplevelse af Napa og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Napa der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Napa

Downtown Napa

Mange rejsende tager til Downtown Napa på grund af de mange spisemuligheder, de gode vine og den smukke udsigt til floden. Du kan også overveje at besøge seværdigheder som Napa Valley Wine Train eller Uptown Theater, mens du udforsker området.

VinmarkerGåtureMiddag

Coombsville

Coombsville byder muligvis ikke på mange store seværdigheder, men du kan besøge Napa Valley Wine Train og Oxbow Public Market, der begge ligger i nærheden.